Cea mai norocoasă zi din fiecare lună a anului 2024 pentru Gemeni, potrivit astrologiei

Data publicării:
Horoscop Gemeni, sursa pixabay/ autor Horst Winkler
Descriere foto: Horoscop Gemeni, sursa pixabay/ autor Horst Winkler

Acum vei fi pregătit să faci pasul final pentru a-ți transforma viața în bine, iar horoscopul zilei norocoase 2024 pentru Gemeni îți dezvăluie cele mai bune zile pentru a face totul să se întâmple.

Cea mai norocoasă zi a Gemenilor în ianuarie 2024: Sâmbătă, 20 ianuarie 

Anul începe într-o notă interesantă, deoarece Pluton trece în Vărsător și îți amintește de ce este atât de important să crezi în visele tale. Energia Vărsătorului domină aspirațiile tale, abundența și energia expansivă necesară pentru a experimenta tot ceea ce ți se cuvine. Aceasta este o energie vizionară care ar putea să vă ceară să vă desprindeți de stereotipuri sau așteptări depășite, astfel încât să vă puteți onora adevărul interior. Vărsătorul este un semn care poate fi independent, dar care este, de asemenea, preocupat de bunăstarea colectivității. Permiteți-vă să faceți ceea ce trebuie să faceți în ianuarie, fie că este vorba de a aplica pentru a lucra într-o țară nouă, de a începe un site online sau pur și simplu de a vă spune adevărul mai deplin, deoarece există cineva acolo care are nevoie să îl audă. Ianuarie este, de asemenea, începutul sezonului Vărsător, ceea ce face ca aceasta să fie una dintre cele mai norocoase luni ale anului, deoarece Soarele se alătură lui Pluton în acest semn de aer dinamic. Luați acest lucru ca pe un semn de a nu vă convinge să renunțați la niciun vis și de a practica pur și simplu încrederea divină în orice alegere pe care o faceți. Energia Vărsătorului sprijină orice lucru într-o direcție nouă, în special educația, căutările spirituale sau aplicarea la noi locuri de muncă, în special cele în care călătoriile pot juca un factor important.

Cea mai norocoasă zi a Gemenilor în februarie 2024: Duminică, 18 februarie 

Februarie vă va scoate din carapacea sau zona de confort, odată cu afluxul de energie continuă a Vărsătorului împreună cu cea a Peștilor. Peștii îți guvernează sectorul carierei, singurul alt semn zodiacal care reprezintă dualitatea. În timp ce al tău guvernează sinele tău uman versus sufletul tău, dualitatea Peștilor, așa cum este văzută de doi pești care înoată în direcții opuse, este diviziunea dintre mintea conștientă și cea inconștientă. Înțelegând povestea profundă care se joacă în această lună, te poți asigura, de asemenea, că asculți mai puțin de opinia populară și mai mult de adevărul din interiorul tău. Din cauza energiei din Pești și Vărsător, februarie este una dintre cele mai bune luni din an pentru a face o căutare de locuri de muncă, pentru a vă înființa propria companie sau pentru a lucra mai mult de la distanță. Dacă te concentrezi pe încercarea de a te implica mai mult cu pasiunea ta, atunci aceasta ar fi o lună minunată pentru a vedea cum poți începe cu lucruri mici și să te bazezi pe ceea ce te simți chemat să urmărești.

 

Cea mai norocoasă zi a Gemenilor în martie 2024: Luni, 11 martie 

Luna martie continuă valul de energie intensificată pe măsură ce Venus trece în Pești. Venus guvernează chestiunile legate de finanțe și imobiliare, așa că, în această perioadă, s-ar putea să te gândești mai mult la munca de acasă sau la găsirea unui loc pentru a găzdui un birou al unei companii pe care vrei să o înființezi. Acest lucru va constitui o fundație profitabilă din punct de vedere financiar pentru un nou demers profesional, deoarece energia Peștilor nu înseamnă singură bogăție. Totuși, cu ea în Venus, poate ajuta la aducerea acelei abundențe din cariera sau pasiunea în care alegi să investești.  

Scopul acestei luni este să gândești la scară mare, să îmbrățișezi și să cercetezi fiecare oportunitate. Deși tinzi să fii un semn mai social, s-ar putea să înveți în acest an că s-ar putea să ai nevoie să îți creezi calea pentru a găsi succesul pe care ți-l dorești, lucru care va fi subliniat în timpul eclipselor de Berbec. Cei care sunt meniți să fie în viața ta o vor face, dar tu intri într-un capitol în care nu te poți baza pe deciziile altora, chiar dacă sunt cei care înseamnă totul pentru tine.

 

Cea mai norocoasă zi a Gemenilor în aprilie 2024: Luni, 15 aprilie 

Luna aprilie aduce prima eclipsă de Berbec din acest an, care va face ecou la eclipsa din acest semn de foc, care a avut loc în aprilie 2023. Reflectați asupra acestui moment pentru a vedea ce a apărut pentru a întrevedea ceea ce veți fi chemați să vă concentrați în acest sezon.

Amintiți-vă că, uneori, faptul de a fi voi înșivă nu creează doar valuri, ci și valuri uriașe. Pentru a onora energia inovatoare a Vărsătorului și semnificația superioară a Peștilor, trebuie să determinați ce vă împlinește. Acesta este anul în care toate acele vise pe care ți-ai spus că sunt imposibile încep să devină realitate. 

Luna din primul sfert de lună răsare în Rac în această lună, ceea ce va afecta în mod pozitiv casa ta financiară. Folosește această energie pentru a stabili o intenție, fie între tine și univers, fie prin susținerea unui angajator sau prin creșterea tarifelor pentru serviciile tale. Intenția pe care o stabilești acum va fi accentuată odată ce Jupiter se va muta în Gemeni luna viitoare, așa că este important să reflectezi la ceea ce valorează cu adevărat timpul, energia și valoarea ta.

 

Cea mai norocoasă zi a Gemenilor în mai 2024: Joi, 2 mai 

Jupiter este cea mai mare planetă din zodiac, așa că nu este o surpriză faptul că domină o mare parte din energia lunii mai, pe măsură ce se schimbă în Gemeni, semnul tău guvernator. În timp ce acest lucru nu poate aduce succes financiar direct, este un moment de bun augur pentru tine, deoarece te va ajuta să te deschizi pentru a trăi mai mult. Jupiter în prima ta casă are legătură cu extinderea percepției tale, cu eliberarea de limitări și cu îmbrățișarea vieții care îți este destinată.  

Pe măsură ce îmbrățișezi acest nou capitol din viața ta, Pluton staționează retrograd în Vărsător, ceea ce te va ajuta să reflectezi cu adevărat asupra a ceea ce vrei să creezi și dacă alegerile pe care le-ai făcut până acum susțin acest lucru. Permite-ți să încetinești un pic acum. Nu este vorba că nu faci progrese, dar trebuie să practici grija în deciziile și alegerile pe care le faci pentru a te asigura că, până la sfârșitul anului, te afli exact acolo unde trebuie să fii.

 

Cea mai norocoasă zi a Gemenilor în iunie 2024: Joi, 20 iunie 

Recompensele financiare ale lunii iunie vor fi o confirmare a perioadei de reflecție și creștere pe care a adus-o luna mai. Nu numai că începe sezonul Racului, dar și Venus se mută în acest semn de apă, ajutându-ți rezultatele financiare. Racul îți guvernează a doua casă a finanțelor, a bogăției și a respectului de sine, așa că aceasta este o șansă de a te asigura că prețul pentru a avea acces la tine se aliniază cu ceea ce știi că oferi. Folosește energia din această lună pentru a te concentra pe noi modalități de a aduce fluxuri de numerar în viața ta, chiar dacă asta înseamnă să pledezi pentru o mărire de salariu la locul de muncă. Alții au observat cât de mult ai făcut, așa că acum este timpul să te ridici la un nivel superior și să ceri ceea ce meriți.

Venus în Rac susține, de asemenea, chestiuni imobiliare profitabile, așa că este posibil să vinzi o casă în această perioadă sau să lucrezi la o investiție de un anumit fel. Racul, în general, reprezintă casa, așa că această energie este intensificată chiar acum. Dacă v-ați dorit să cumpărați o locuință, universul sprijină pe deplin și acest lucru chiar acum.

 

Cea mai norocoasă zi a Gemenilor în iulie 2024: Vineri, 5 iulie 

Permiteți-vă să reflectați asupra noului început în ceea ce privește finanțele sau stima de sine, pe măsură ce Luna Nouă în Rac răsare. Aceasta este o oportunitate de a planta semințele pe care vrei să le culegi în lunile următoare și se va alinia cu noile oportunități pe care le va aduce Pluton în Vărsător. Folosiți această energie nu doar pentru a stabili o intenție pentru mai mulți bani, ci și pentru modul în care îi câștigați sau primiți. Nu uita, cu cât ești mai mult în aliniere cu scopul tău, nu este vorba de a munci mai mult, ci pur și simplu de a fi pasionat de munca pe care o faci. 

Dacă ești încă în căutarea unui nou loc de muncă, ar fi mai bine să aștepți până în august sau mai târziu în cursul anului, deoarece Mercur staționează retrograd, ceea ce face mai dificil ca lucrurile să meargă bine sau să semnezi noi contracte. În schimb, concentrează-te pe finanțele tale și reflectează asupra schimbărilor pe care vrei să le aduci în viața ta, în timp ce te bucuri de convingerea că viața poate fi cu adevărat uimitoare.

Cea mai norocoasă zi a Gemenilor în august 2024: Luni, 19 august 

Luna Plină în Vărsător aduce un moment de fructificare a carierei tale, mai ales în ceea ce privește orice intenții sau teme care au apărut în jurul Lunii Noi din februarie.

În timp ce Pluton este încă retrograd în Vărsător, este posibil să fii chemat să reflectezi mai profund la care este adevărul unei chestiuni, iar în această parte a vieții tale, este vorba de propriile nevoi pe care încerci să le cunoști până la capăt. Deși este important să ai în viața ta pe cei care te iubesc și te susțin, trebuie să te asiguri mai întâi că îți onorezi dorințele, fie că asta înseamnă să te întorci la școală sau să te muți într-o țară străină. Experiența este adesea răsplata pentru orice risc pe care ți-l asumi.  

Încearcă să petreci ceva timp în luna august reflectând la ceea ce ai face, încerca sau realiza dacă ai ști că nu poți da greș. Cu eclipsele care au loc în Berbec și Balanță, nu este vorba doar despre rolul pe care îl joacă ceilalți în visele tale, ci și despre sentimentul tău de bunăstare. Aceasta reprezintă nivelul tău de încredere, pace, acceptare și curaj în a încerca lucruri noi.

 

Cea mai norocoasă zi a Gemenilor în septembrie 2024: Marți, 17 septembrie 

Pluton se va retrage în Capricorn ca parte a călătoriei sale retrograde, așa că s-ar putea să trebuiască să revizuiești unele teme din trecut care implică restricțiile pe care le-ai simțit în legătură cu ieșirea din zona ta de confort. Odată cu afluxul de energie din Balanță, o mare parte din aceste lucruri sunt interne și nu au legătură cu ceilalți, ceea ce înseamnă că doar tu deții cheia pentru acel următor nivel de viață la care visezi. Lucrul pozitiv este că aceasta este doar o scurtă fază de check-in cu Pluton în Capricorn, așa că poți elibera orice bucățele din sinele tău anterior de care te-ai agățat.  

În timp ce actualul ciclu de eclipse se află în Berbec și Balanță, luna septembrie aduce o eclipsă lunară de Lună Plină în Pești, care va face aluzie la ceea ce îți rezervă următorul ciclu. Acest lucru nu va intra în joc pe deplin până în a doua jumătate a anului 2025, dar este important să rămâi atent în jurul acestei luni, deoarece va avea loc în a zecea ta casă a carierei și va aduce o nouă înțelegere profundă despre care este scopul tău. Primește-o, scrie-o și apoi fă-ți o promisiune de a o onora pe măsură ce continui să avansezi pe calea ta.

 

Cea mai norocoasă zi a Gemenilor în octombrie 2024: Duminică, 13 octombrie 

Octombrie va oferi o altă șansă de a te concentra asupra bunăstării tale emoționale și fizice pe măsură ce Mercur trece în Scorpion. Acest lucru ar putea implica, de asemenea, să vă apărați, mai ales că Pluton staționează direct în Capricorn. Această fază va dura doar o lună, dar este important să vă asigurați că practicați limite sănătoase cu ceilalți în această perioadă, precum și să onorați ceea ce aveți nevoie, chiar dacă este mai multă odihnă. Întotdeauna există faze distincte ale vieții prin care trebuie să treci pe drumul transformării, iar odihna este la fel de necesară ca și acțiunea. 


Având în vedere că eclipsa din Balanță din această lună se axează pe fericire și bucurie, s-ar putea să pledezi pentru ceea ce ai nevoie în ceea ce privește o vacanță, timp liber sau timp de calitate cu cei la care ții. Orice ar fi, dacă îți aduce bucurie în această lună, atunci consideră-te norocos. Pentru a îndeplini acest scop, visezi că trebuie să te asiguri, de asemenea, că te simți cel mai bine.

 

Cea mai norocoasă zi a Gemenilor în noiembrie 2024: Marți, 19 noiembrie 

Pluton se va muta în sfârșit definitiv în Vărsător în această lună, ceea ce înseamnă că te concentrezi exclusiv pe viitorul pe care vrei să îl creezi. Mercur staționează retrograd în Săgetător, așa că cel mai bine va fi să păstrezi noile angajări, semnarea contractelor sau orice altceva legat de domeniul juridic până în decembrie, odată ce va fi direct. Deocamdată, aceasta este o lună în care să te documentezi, să te întorci la unele idei pe care le-ai avut anterior și să îți permiți să știi că un capitol important tocmai s-a încheiat în viața ta.  

Acum că Pluton este în Vărsător, ești ghidat să realizezi că ai ieșit deja din zona ta de confort sau din spațiul pe care ți-a fost teamă să îl părăsești atât de mult timp. Viața este mai mare și mai expansivă decât ai crezut la început, iar acum singurul lucru care rămâne de făcut este să aștepți acea lumină verde din partea universului pentru a o explora. În timp ce contractele s-ar putea să trebuiască să aștepte în această lună, dacă te simți chemat să călătorești, ar trebui să o faci, deoarece s-ar putea să întâlnești un moment oportun în călătoria ta.

 

Cea mai norocoasă zi a Gemenilor în decembrie 2024: Sâmbătă, 7 decembrie 

Ai ajuns, iar odată ce Mercur se va plasa direct pe 15 decembrie, universul este pe deplin de partea ta. Venus se va muta în Vărsător, evidențiind aceeași energie abundentă ca și Pluto, așa că ar trebui să te simți liber să urmărești orice te simți chemat să faci.


În timp ce perioada sărbătorilor poate fi aglomerată, nu înseamnă că trebuie să aștepți până în noul an pentru a te întoarce să te bucuri de această nouă etapă a vieții tale. Permiteți-vă să aplicați pentru acel program online de studii avansate sau pentru acel curs de introducere în astrologie pe care l-ați luat în considerare. Cercetează noi oportunități de angajare și recunoaște că, în acele momente, pui piatra de temelie pentru viitorul pe care vrei să îl trăiești. 

Ai trecut cu bine de teste și de faza de tranziție; acum, tot ce îți rămâne de făcut este să realizezi că ești liber. Tu decizi ce înseamnă succesul pentru tine și, mai ales, ce fel de viață se aliniază cu tine. Acum știi că nu a trebuit niciodată să alegi între omul și sufletul tău, ci doar să crezi că găsirea unui loc de echilibru între cele două este posibilă. Pentru că, așa cum ai făcut-o, acum poți vedea că poți avea cu adevărat ce e mai bun din ambele lumi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel