Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru toate semnele zodiacale, în perioada 10 - 16 aprilie 2023

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Aziz Acharki
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Aziz Acharki

Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Joi, 13 aprilie

Faptul că îți însușești vocea și puterea îți va permite să avansezi pe căile dorite. Ai o voce interioară referitoare la modul în care ești văzut de ceilalți, mai ales în viața profesională, care te împiedică să găsești succesul și realizările. În săptămâna care urmează, Luna de Ultimul Sfert în Capricorn te încurajează să reflectezi asupra a ceea ce crezi în mod inerent despre tine și capacitățile tale, asigurându-te că te debarasezi de tot ceea ce ai depășit pentru a avansa cu încredere.


Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Joi, 13 aprilie

Să experimentezi viața este cea mai mare aventură. Să fii capabil să îmbrățișezi oportunitățile de expansiune, lăsându-te purtat de chemarea sufletului tău, te va duce întotdeauna spre cele mai uimitoare destinații. Dar pentru a face asta, trebuie să te lași încetat cu gândurile că, cumva, acea viață nu este făcută pentru tine. Totul se reduce la a te lăsa să visezi mai mult decât ai făcut-o până acum. Permite-ți să încerci lucruri noi și să experimentezi cu uimirea pe care ți-o oferă viața, astfel încât să-ți poți crea propriul noroc.


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Marți, 11 aprilie

Pentru a putea experimenta norocul, onorarea propriului tău adevăr devine din ce în ce mai importantă. Acest aspect al adevărului este înrădăcinat în ceea ce ai nevoie și vrei de la viață, față de fluxul nesfârșit de gânduri care te tentează în diferite direcții. Săptămâna aceasta, pe măsură ce Venus din semnul tău zodiacal se aliniază cu Pluton în Vărsător, există o realizare sau o înțelegere importantă bazată pe propriul adevăr care te poate ajuta să pornești spre îndoieli mai mari. Nu te îndoi de ceea ce vine în această săptămână, deoarece te va conduce la extinderea vieții tale în toate modurile pe care ți le dorești.


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Vineri, 14 aprilie

O mare parte din viața ta se extinde în spații noi și diferite. Extinzându-te dincolo de ceea ce credeai că trebuie să fii sau ar trebui să fii, în toate locurile în care sufletul tău a știut tot timpul că aparții. În săptămâna care urmează, pe măsură ce Saturn în Pești își va intersecta drumurile cu predestinat Nodul Nord, vei simți acea confirmare din partea universului că ești exact acolo unde ar trebui să fii. Chiar dacă te simți inconfortabil sau diferit, ești condus să pleci și să începi să trăiești viața la care ai visat.


Leu
(23 iulie - 22 august)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Marți, 11 aprilie

Unul dintre cele mai divine momente care se pot întâmpla are loc atunci când universul conspiră pentru a-ți transforma toate visele în realitate. Este o oportunitate de a lucra cu forțele divine pentru a căuta noi oportunități și schimbări în viața ta. Săptămâna aceasta, primești un impuls puternic pe măsură ce Jupiter traversează în inima Soarelui din Berbec, luminând posibilitățile din viața ta. Va trebui să părăsești acea zonă de confort a certitudinii pentru a profita de ea, dar, fără îndoială, te va ajuta să îmbrățișezi noi experiențe și un sens mai profund al tău și al vieții pe care o creezi.


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Joi, 13 aprilie

În sufletul tău, vei ști întotdeauna când participi în cadrul contractului tău sufletesc. Sunt acele sentimente pe care le ai și care îți spun că momentul în care te afli nu numai că este orchestrat în mod divin, dar că servește și unui scop mai mare. Săptămâna aceasta, Saturn din Pești se unește cu Nodul Nord din Taur, ajutându-te să faci legătura între lecțiile divine pe care le-ai învățat, pășind într-un capitol nou și interesant al vieții tale. Acest lucru te va ajuta să deschizi uși care păreau închise și îți va permite să câștigi mai multă încredere în urmărirea căii sufletului tău.


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Marți, 11 aprilie

Pentru a îmbrățișa tot norocul divin pe care încerci să îl manifești, amintește-ți că, în cele din urmă, universul îți va cere să îl alegi tu. Cu orice lucru uimitor, sănătos sau unic, trebuie să îmbrățișezi întotdeauna alegerea ta conștientă de a alege acea cale. Acest lucru se datorează faptului că există un echilibru între soartă și liberul arbitru. Atunci când alegi calea menită pentru tine, universul îți poate răspunde. În următoarele câteva zile, Venus, planeta iubirii și a bogăției, tranzitează în Gemeni, activând această capacitate de a alege și de a alege bine.


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Joi, 13 aprilie

Ești o bogăție de emoții și sentimente, uneori adesea împotmolit de tot ceea ce păstrezi în interior atunci când nu conștientizezi aceste sentimente; fie din cauza unei despărțiri, a unui succes sau chiar a unor noi înțelegeri, creezi blocaje în interiorul tău. În mod inerent, permiți universului să-ți răspundă prin validarea meritelor tale de a te exprima. Ultimul sfert de Lună în Capricorn din această săptămână te va ajuta să depășești orice gânduri de autosabotaj care te împiedică să îți spui adevărul, astfel încât să poți păși cu adevărat în spațiul abundenței și al iubirii.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Marți, 11 aprilie

Fericirea nu este niciodată supraevaluată, dar uneori se schimbă și în funcție de locul în care te afli cu tine însuți. Ceea ce te-a făcut fericită la vârsta de cinci ani s-ar putea să nu mai fie tot ceea ce te împlinește la 35 de ani. Uneori trebuie să treacă și mai puțin timp pentru ca acest lucru să fie adevărat. Dar trebuie să rămâi mereu conștient de cine te transformi, pentru că acest lucru va schimba modul în care abordezi luarea deciziilor în viața ta. Este vorba de a deține adevărul despre cine ești acum și de a exprima liber acest lucru, astfel încât nu numai că îți creezi în mod conștient o viață de pace și bucurie, dar te afli și în spațiul necesar pentru a atrage asta din partea universului în mod continuu. Pe măsură ce Jupiter traversează în inima Soarelui în această săptămână, bucuria va deveni cea mai importantă marfă. Acesta este scopul tuturor lucrurilor.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Joi, 13 aprilie

Poți fi uneori extrem de dur cu tine însuți, deoarece te judeci pe baza unor standarde imposibile sau chiar a celor care nu denotă succes. În ultima vreme a existat un imbold din partea universului de a te face să vezi că nu ești ceea ce faci, ci cine ești. Sunteți demni fără a fi nevoie să vă dovediți valoarea, fără a fi nevoie să munciți prea mult sau chiar să atingeți libertatea financiară. Ești important doar pentru că nu există nimeni altcineva ca tine. Pe măsură ce Luna ultimului sfert răsare în propriul semn, este timpul să recunoști că gândurile care te fac să te pui la îndoială nu mai fac parte din povestea ta. Nu mai trebuie să vă abonați pentru a dovedi ceva și, în schimb, intrați în spațiul de a atrage totul.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Marți, 11 aprilie

Viața nu este întotdeauna despre depășirea următorului mare obstacol. Uneori, cele mai bune momente sunt cele în care poți înțelege de ce a trebuit să muncești din greu pentru a obține ceea ce ai. Este timpul, pur și simplu momentele, zâmbetele de fericire, semnul de pace care îți spune că ai găsit bucuria prin vindecarea părților din tine care credeau că trebuie să devii altcineva. Săptămâna aceasta, când Venus, planeta iubirii și a bogăției, intră în Gemeni, vei vedea sensul din spatele alegerilor pe care le-ai făcut. Ori reorientarea a fost binecuvântarea și bucuria pe care ai creat-o învățând să fii tu însuți fără echivoc și fără scuze.


Pești
(19 februarie - 20 martie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Marți, 11 aprilie

Emoțiile îți vor conduce întotdeauna ar, la fel ca și sufletul tău. Îți poate fi greu să vezi sau chiar să înveți să îți pese de lumea materială, din moment ce este atât de ușor să trăiești independent, unde nimic nu contează în afară de iubire și de libertatea de a alerga toată ziua prin sălbăticie. Dar succesul financiar își are rădăcinile în valoarea ta de sine. Înțelegerea faptului că ești demn de o viață de confort financiar și că doar pentru că duci cu sufletul nu înseamnă că ar trebui să suferi vreodată. În zilele următoare, pe măsură ce Jupiter și Soarele se unesc ca unul singur în Berbec, vei primi o recompensă importantă din partea universului pentru munca depusă în trecut și pentru dedicarea față de scopul tău. Asigură-te că îți verifici respectul de sine, astfel încât să nu petreci nici măcar un minut îndoindu-te de abundența destinată ție.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel