Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru semnul tău zodiacal în perioada 19 - 25 iunie

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  

Cea mai norocoasă zi: Joi, 22 iunie 2023 

Norocul tău se găsește în ceea ce este cel mai sacru pentru tine. Pe măsură ce pășești în portalul de vară al schimbării, îmbrățișează-ți adevărul divin despre ceea ce ai nevoie în tine și în viața ta pentru a trăi cu abundență. Pe calea creșterii, reevaluarea a ceea ce faci și cu cine te înconjori este importantă pentru a permite ca valorile tale să se schimbe odată cu tine.  


În săptămâna 19 - 25 iunie, asteroidul Vesta se deplasează în Gemeni, guvernatorul sectorului tău de comunicare, ajutându-te să îți vocalizezi reflecția despre o nouă conștientizare a valorilor. Vă permite să acordați prioritate la ceea ce aveți cu adevărat nevoie și la ceea ce este sacru pentru voi, în timp ce mergeți înainte. Atunci când îți îmbrățișezi adevărul interior, chiar dacă acesta evoluează, poți îmbrățișa și o mai mare abundență.  

Taur  
(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 21 iunie 2023 


Va urma o săptămână incredibilă în perioada 19 - 25 iunie, când Soarele strălucitor și puternic revine în Rac, stăpânul zonei tale de comunicare. Acest lucru are loc, de asemenea, în sincronizare divină, deoarece ești încurajat să spui mai mult din adevărul tău, având încredere că simți ceea ce faci pentru un scop mai mare.  

Soarele reprezintă acțiunea, iar în această parte a vieții tale, te va ajuta să îmbrățișezi conștientizarea și comunicarea necesare pentru a lua ceea ce îți dorești și ai nevoie de la viață pentru a o transforma în realitate. Cu cât viața ta se bazează mai mult pe autenticitate, cu atât te vei simți mai norocos.  


Gemeni  
(21 mai - 20 iunie) 


Cea mai norocoasă zi: Luni, 19 iunie 2023 

De când Saturn, stăpânul timpului și al karmei, s-a mutat în intuitivul Pești, ai avut un sentiment tot mai puternic că ești menit să faci mai mult în viața ta profesională decât să încasezi un simplu salariu. Nu că nu-ți dorești sau că nu ai nevoie de abundență financiară, dar îți dai seama că ai nevoie de ea pentru a servi un scop mai mare. Saturn îți cere să te gândești serios la asta, și exact asta poți face în săptămâna 19 - 25 iunie 2023. 

Saturn în Pești, stăpânul zonei tale de carieră, se va alinia cu Jupiter în Taur, luminându-ți visele și intuiția și ajutându-te să descoperi un adevăr mai profund în spatele a ceea ce ai căutat. Jupiter este planeta norocului, așa că acesta este momentul perfect pentru a te liniști și a clarifica ceea ce cauți, deoarece universul este de partea ta.

Rac
(21 iunie - 22 iulie) 

Cea mai norocoasă zi: Luni, 19 iunie 2023 

Peștii sunt stăpânii sectorului tău norocos, care guvernează abundența și noile experiențe și te ajută să îmbrățișezi tot ce îți oferă viața. De când Saturn s-a mutat în Pești, a trebuit să devii mai serios în ceea ce privește crearea a ceea ce cauți. Nu mai trebuie doar să speri pur și simplu sau să te lași dus de val, oricât de greu ți-ar fi acest lucru ca semn de apă. În schimb, ai fost îndrumat să devii mai dedicat la ceea ce vrei să creezi și să atragi mai mult în viața ta. 

În săptămâna 19 - 25 iunie, Saturn în Pești se va alinia cu Jupiter în Taur, guvernatorul zonei tale de reputație și comunitate, ajutându-te să începi să te ramifici din zona ta de confort. O parte din crearea abundenței pe care o căutați este să știți cu cine să vă înconjurați și să nu vă fie teamă să cereți ajutor dacă este necesar.  


Leu  
(23 iulie - 22 august) 

Cea mai norocoasă zi: Luni, 19 iunie 2023 

Jupiter, planeta norocului și a abundenței, călătorește în prezent prin semnul fertil al Taurului, ajutându-te să te apropii de ceea ce îți dorești de la viața profesională. Este posibil să fi gândit prea mărunt în ceea ce privește creșterea în carieră sau opțiunile, dar Jupiter este aici pentru a-ți reaminti să nu te oprești niciodată din a trage spre stele, indiferent de ceea ce s-a întâmplat.  

Pe măsură ce Jupiter în Taur se aliniază cu Saturn în Pești, stăpânul sectorului tău de transformare, vei vedea o oportunitate semnificativă care te va ajuta să se așeze mai multe piese la locul lor în ceea ce privește direcția pe care ar trebui să o urmezi. Va trebui să abordați acest lucru mai semnificativ, deoarece Saturn nu cere nimic mai puțin, dar acest aspect de transformare pentru voi va garanta o mai mare abundență.  


Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Joi, 22 iunie 2023 

Este greu uneori să te simți legată de ceea ce faci, mai ales dacă a trebuit să accepți un loc de muncă sau chiar un traseu profesional doar pentru că era necesar. Uneori, însă, este mai provocator atunci când ți se oferă darul de a decide ce te cheamă. Oricât de mult ai avea anumite obligații în cadrul vieții tale, în prezent ești ghidat să te concentrezi pe ceea ce este cel mai important pentru tine în ceea ce privește cariera și scopul tău final.  


În mod ideal, ceea ce faci la locul de muncă și unicul tău scop ar trebui să fie aliniate. Poți crea acest lucru pentru tine însuți în săptămâna 19 - 25 iunie. Asteroidul Vesta, stăpânul flăcării tale sacre, intră în Gemeni, stăpânul carierei și al vieții tale profesionale, ajutându-te să te concentrezi asupra modului în care poți fi de folos și să simți că trăiești în conformitate cu scopul sufletului tău.

Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Cea mai norocoasă zi: Joi, 22 iunie 2023 


În calitate de Balanță, energia Gemenilor este stăpâna celui mai norocos sector al vieții tale. Această zonă ajută la aducerea abundenței, a cunoștințelor, a călătoriilor, a noilor aventuri și a unui sentiment mai profund de spiritualitate și sens. Întotdeauna cauți să creezi o existență pașnică, dar uneori sacrifici ceea ce vrei să experimentezi sau să realizezi pentru tine. Nu vă fie teamă de a zdruncina barca schimbării dacă asta înseamnă să vă permiteți să încercați ceva nou. 

Odată ce Vesta, guvernatorul a ceea ce este cel mai sacru pentru tine, intră în Gemeni, ești pe deplin îndrumat să îmbrățișezi chemările interioare ale sufletului tău în ceea ce privește ceea ce urmărești sau accepți. Concentrează-te pe visele pe care le-ai avut întotdeauna pentru tine și lasă universul să rezolve tot restul în viața ta. Atâta timp cât promiți să nu-ți mai diminuezi niciodată lumina de dragul cuiva sau a altceva, abundența pe care o cauți va fi în curând a ta.  


Scorpion  
(23 octombrie - 21 noiembrie) 


Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 21 iunie 2023 

Soarele este centrul zodiacului, reprezentând o forță vitală puternică care te ajută să acționezi și să îți creezi viața la care visezi. În săptămâna 19 - 25 iunie 2023, Soarele intră în Rac, luminându-ți sectorul norocos și oferindu-ți șansa de a manifesta viața celor mai nebunești vise, chiar dacă această viață este pur și simplu libertatea de a trăi în mod autentic și liniștit. 

Trebuie să fii gata să lași universul să te surprindă, să-ți asumi riscuri și să ai încredere că tot ceea ce se întâmplă este spre binele tău suprem, deoarece Soarele în Rac face promisiuni de noroc și abundență. Trebuie să le îmbrățișezi pe deplin - chiar dacă sunt înfricoșătoare. 


Săgetător  
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 21 iunie 2023 

Săgetătorul este semnul zodiacal care vede orizonturile îndepărtate ale vieții și se trezește cu entuziasm în fiecare zi pentru a le explora. Cu toate acestea, când vine vorba de a schimba micile aspecte ale vieții, acele rutine sau zone de confort, ajungi să te lupți cu tine însăți. Nu îți poți crea viața la care visezi fără schimbare. Nu poți risca spre ceva nou fără teama că nu va funcționa. Cu toate acestea, poți avea credință și încredere care te pot duce mai departe pentru a-ți manifesta viața dorită.  

În săptămâna 19 - 25 iunie, Soarele intră în Rac, guvernatorul sectorului tău de transformare, ajutându-te să îmbrățișezi oportunitățile de schimbare pe care le ai în viață. De multe ori, schimbarea nu înseamnă să devii pregătit pentru ceea ce este nou, ci să știi că nu mai poți rămâne acolo unde ești acum nici măcar un minut. Transformarea are loc atunci când recunoști în sfârșit acest lucru și ai încredere că drumul va apărea pe măsură ce faci pașii înainte.

Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 

Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 21 iunie 2023

Fiind un semn de pământ, tânjești după stabilitate și siguranță în cadrul fiecărui aspect al vieții tale. Din fericire pentru tine, aceasta revine în săptămâna 19 - 25 iunie, când asteroidul Ceres intră în Balanță, care îți guvernează sectorul profesional și de carieră. Ceres te încurajează să te simți ca acasă în orice domeniu al vieții pe care îl atinge. Acest lucru aduce pace și împlinire, permițându-ți să te dezvolți în continuare și să obții viața abundentă și vibrantă pe care ți-o dorești.  


Deși poate fi tentant să privești mereu înainte, realizând că locul în care te afli în viața ta profesională îți oferă tot ceea ce spuneai că îți dorești, vei îmbrățișa mai bine situația actuală. Acest lucru nu înseamnă că dezvoltarea nu vă este disponibilă, dar s-ar putea ca norocul pe care îl căutați să fie găsit chiar acolo unde vă aflați și nu în altă parte, undeva unde doar pare mai bine. 

Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 

Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 21 iunie 2023 


Ceres este asteroidul care guvernează ciclurile naturale ale vieții, împreună cu îngrijirea și grija cea mai asociată cu arhetipul mamei. În săptămâna 19 - 25 iunie 2023, pe măsură ce Ceres trece în Balanță, îți va activa sectorul norocului, al abundenței și al noilor experiențe, oferindu-ți curajul și încrederea de a îmbrățișa oportunitățile care intră în viața ta pentru o mai mare creștere și împlinire.  

A fi capabil să îți creezi o viață bazată pe unicitatea ta divină este întotdeauna o trăsătură semnificativă a ta. Cu toate acestea, prin îmbrățișarea energiei lui Ceres, puteți găsi o grație mai extraordinară în a ști când să practicați răbdarea față de a acționa direct.

Deși este posibil să încerci să manifești ceva de ani de zile, s-ar putea să nu fi fost încă momentul divin. Totuși, pe măsură ce Ceres face lumină asupra tuturor temelor din jurul norocului, aventurii și semnificației mai profunde, vei înțelege în sfârșit de ce ceva nu s-a întâmplat înainte și vei putea să intri pe deplin în el.  


Pești 
(19 februarie - 20 martie) 

Cea mai norocoasă zi: Luni, 19 iunie 2023 

De când Saturn s-a mutat în semnul tău zodiacal, universul ți-a cerut să devii mai serioasă în ceea ce privește visele tale. Ești unul dintre cele mai intuitive semne și nu pot deveni întotdeauna realitate pentru că nu faci munca necesară pentru a ajunge acolo. Toate acestea au început pe măsură ce a trebuit să adopți o abordare mai serioasă pentru a-ți manifesta visele, dar acum primește un impuls major din partea universului.  

În săptămâna 19 - 25 iunie 2023, Saturn în Pești se aliniază cu Jupiter, planeta norocului, în Taur, guvernatorul sectorului tău de comunicare. Acest lucru îți va permite să te gândești la lucruri pentru a face planuri definitive și îți va oferi darul cuvintelor pentru a purta conversațiile sau a participa la proiectele necesare pentru a ajunge la următorul capitol din viața ta. Este timpul să iei visele sufletului tău și să le lași să devină planurile pe care cuvintele tale le creează.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel