Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru semnul tău zodiacal în perioada 12 - 18 iunie

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 17 iunie 2023

Norocul tău se află în adevărul pe care ești dispus să-l accepți. Pe măsură ce Saturn devine retrograd în Pești, activându-ți sectorul realității și al inconștientului, este timpul să reflectezi asupra a ceea ce alegi sau nu să recunoști.  

Poți picta adevărul în orice culoare și, cu toate acestea, va fi la fel. Cu cât îl accepți mai repede, cu atât mai repede înveți cum să îl faci să lucreze pentru tine. Nu ai de ce să te temi și ai numai de câștigat.  

Taur  
(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 17 iunie 2023

Cu cine te înconjori de multe ori spune mai mult decât cuvintele tale, mai ales în ceea ce privește ceea ce simți despre tine. Poate deveni ușor să alegi o rețea sau un cerc doar din cauza punctelor comune sau a asemănărilor, dar asta nu înseamnă că acele persoane reflectă cu adevărat cine ești sau ce vrei să creezi în viața ta. 

Pe măsură ce Saturn devine retrograd în Pești, permite-ți să faci o scufundare profundă în a reflecta asupra a ceea ce ai ales să incluzi în viața ta, reflectând asupra ta și asupra procesului tău. Poți oricând să alegi altfel, dar conștientizarea este cheia pentru a putea face acest lucru.  

Gemeni  
(21 mai - 20 iunie) 

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 17 iunie 2023

Cariera ta a fost supusă reflecției încă de la începutul anului, când Saturn s-a mutat pentru prima dată în Pești. Simpla apariție și încasarea unui salariu nu îți mai satisface dorința ta profundă de a avea un scop mai profund. Deși poate părea copleșitor să îți revendici visele și puterea, îți permite, de asemenea, să intri în rolul de creator. 

Odată ce Saturn devine retrograd în Pești, activându-ți sectorul carierei, este timpul să înlături blocajele care te împiedică să-ți urmezi scopul. Acolo unde se află scopul tău, este, de asemenea, locul unde va fi descoperită cea mai mare abundență a ta. 

Rac  
(21 iunie - 22 iulie) 

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 17 iunie 2023

Permiteți-vă să vă înălțați și să depășiți zona de confort în care ați crezut că trebuie să rămâneți. Ești menit pentru lucruri minunate, doar că s-ar putea să fie nevoie să pleci de unde te afli pentru a le descoperi. Tot ceea ce îți dorești este la îndemână, dar trebuie să îți permiți să îți asumi riscuri pentru a le atinge. 

Saturn retrograd în Pești îți aprinde sectorul norocului și îți amintește că nu poți da greș. Trebuie să te ocupi serios de visele tale, să le urmărești cu un curaj nesfârșit și să-ți asumi riscurile pe care norocul ți le va cere.

Leu  
(23 iulie - 22 august) 

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 18 iunie 2023

Nimeni altcineva nu îți poate oferi un nou început dacă încă te ții de eșecurile sau alegerile din trecut. Oricât de mult ai fi crescut, se pare că o parte din tine încă nu prea crede că ai reușit - sau că ești demnă de tot ceea ce cauți. Trebuie să pui țărușul în pământ și să lași totul acolo.  

Luna Nouă în Gemeni îți va activa cercul social și sectorul reputației, ajutându-te să recunoști că noul început este responsabilitatea ta de a crea. Poți fie să stai și să aștepți la nesfârșit ca altcineva să-ți înmâneze ceea ce îți dorești, fie să ieși și să ți-o iei singur.  


Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 18 iunie 2023

Pe măsură ce Noua Lună în Gemeni are loc în această parte a vieții tale, un nou început se produce în sectorul tău de carieră. Este posibil să existe o decizie pe care trebuie să o iei între o alegere logică umană și una care sfidează logica, dar în care sufletul tău este atras. În timp ce poți dezbate oricând beneficiile simțului dacă vrei să mergi undeva, nu ai mai fost niciodată. Trebuie să răspunzi la chemarea sufletului tău. 


Acceptă că unele lucruri nu pot fi explicate și, de obicei, cele mai bune părți ale vieții se încadrează în această categorie. Ați parcurs deja calea de a rămâne pe drumul bine încercat și de a regreta că nu v-ați asumat riscuri atunci când ați avut ocazia, dar acum este timpul să vă asigurați că trăiți fără regrete.  

Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 18 iunie 2023

Ți se oferă un cadou incredibil în această săptămână, deoarece Luna Nouă în Gemeni îți luminează sectorul norocos, determinând posibilități și oportunități să fie revărsate asupra ta de către univers. Dar pentru a fi în locul în care să le poți profita, trebuie să ieși din cap și să intri în corp. Încetează să te mai gândești atât de mult la orice și pur și simplu acordă atenție la cum te simți în corpul tău.  


Corpul tău este locul în care trăiește adevărul tău; îți poți găsi întotdeauna centrul. În loc să pui la îndoială oportunitățile care vin sau să te simți copleșit pentru că se întâmplă atât de multe lucruri deodată, simte-te recunoscător că universul răspunde în sfârșit și te ajută să atingi un nou nivel al vieții tale.  

Scorpion  
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 17 iunie 2023 

Ești pregătit pentru bucurie, fericire, noroc și iubire. De data aceasta nu există niciun avertisment; este pur și simplu ceea ce ai făcut munca pentru a crea și ceea ce ești pregătit să atragi. În această perioadă, amintește-ți că nu mai ești cine ai fost și nici cei din viața ta. Acesta este un capitol incredibil de nou, în care învățați la fel de mult despre ceilalți ca și despre voi înșivă, ceea ce înseamnă că totul trebuie abordat ca atare.  


Saturn retrograd în Pești îți activează sectorul bucuriei pe măsură ce înțelegi mai profund ce te-a împiedicat să îmbrățișezi acele sentimente pozitive bune din viața ta, astfel încât să te poți scăpa pe tine și viața ta de tot ceea ce nu face parte din viața pe care vrei să o trăiești - și din norocul pe care vrei să-l atragi.

Săgetător  
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 17 iunie 2023

Acasă este acolo unde se află inima, dar este și locul unde locuiește și sufletul. Acasă nu este doar un loc cu patru pereți și un pat, ci un loc în care te simți în largul tău. Un loc care te inspiră, îți creează un sentiment de pace și chiar te ajută să devii mai bun pentru tine însuți. În timp ce tu ești un veșnic rătăcitor, un cămin este, de asemenea, locul în care se află rădăcinile tale și locul care îți permite să traversezi continuu noi orizonturi. 


Pe măsură ce Saturn retrogradează în Pești, activându-ți sectorul casei și al familiei, există o oportunitate divină de a reflecta mai mult asupra a ceea ce ai creat pentru tine și asupra obstacolelor care te-au împiedicat să construiești ceea ce îți dorești cu adevărat. Acest lucru înseamnă să examinezi condițiile care pun în pericol o comunitate și să identifici nevoile care te pot proteja împotriva acestor probleme.

Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 


Cea mai norocoasă zi: Duminică, 18 iunie 2023

Atunci când reușești să-ți lași ego-ul deoparte și să fii deschis la moduri mai bune de a face lucrurile, îmbrățișezi creșterea și te aliniezi cu calea destinului. În această săptămână, există o imensă oportunitate pentru tine de a începe un nou capitol sănătos și proaspăt în viața ta, cu un echilibru mai mare și o mai mare atenție la bunăstarea ta generală.  

Luna Nouă în Gemeni te ajută să te concentrezi asupra a ceea ce ai nevoie pentru a te simți și a da tot ce ai mai bun, chiar dacă nu te-ai gândit niciodată la asta. Dacă vă simțiți inconfortabil, îmbrățișați noul, pentru că acolo vă veți găsi norocul.  


Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 17 iunie 2023

Tocmai ai încheiat o etapă importantă din viața ta în timp ce Saturn se deplasa prin semnul tău de Vărsător. Acest lucru a adus tot felul de lecții, vindecare și clarificare. Deși acest capitol mai provocator s-a încheiat, nu înseamnă că nu există magie de găsit. Acum ai crescut în felul în care ai crescut. Este timpul să vă redescoperiți sentimentul de valoare de sine și să simțiți o legătură mai mare cu scopul vostru în viață. 

Saturn retrograd în Pești îți luminează sectorul valorilor, ajutându-te să îmbrățișezi un nou nivel de stimă de sine și să reflectezi asupra modului în care îți creezi abundența financiară. Se poate ivi o nouă oportunitate legată de carieră sau de scop, ceea ce te poate ajuta să le aliniezi pe amândouă, ceea ce reprezintă cheia norocului și a abundenței pe termen lung.  


Pești 
(19 februarie - 20 martie) 

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 17 iunie 2023 

Sunteți țesătorul de vise al zodiacului. Vizionarul și cel căruia i se spune adesea că nu există nicio modalitate de a-l transforma în realitate, dar cu toate acestea, ai totuși capacitatea extraordinară de a realiza orice. De când Saturn s-a mutat în semnul tău de Pești, îți iei visele cu mai multă atenție și te concentrezi pe munca pe care ți-o cer, în loc de doar părțile pline de bucurie sau distracție.  


Pe măsură ce Saturn retrogradează în Pești, vei avea un sentiment mai profund asupra a ceea ce trebuie să te concentrezi sau să abordezi pentru a-ți permite să-ți duci visele la îndeplinire. În timp ce norocul este adesea considerat ca fiind ceva ce ai sau nu ai, începi să înțelegi că este ceva ce trebuie să muncești pentru a-l obține.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel