Cea mai norocoasă zi a săptămânii, pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Norocul fiecărui semn zodiacal, pentru săptămâna aceasta. 

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 23 decembrie, Mercur retrograd în Săgetător, stăpânul casei tale de expansiune 

Mercur guvernează mintea, așa că, pe măsură ce alunecă în Săgetător în timpul retrogradării sale, te poți întoarce la ideile și visele anterioare pe care le aveai pentru a-ți extinde viața. S-ar putea să îți dorești să te întorci la școală sau să obții un certificat pentru a preda yoga. S-ar putea chiar să te facă să visezi să îți începi propria afacere, dar oricare ar fi, este important să o recunoști, pentru că este cheia succesului pe care vrei să îl creezi.  

Ori de câte ori Mercur retrograd luminează această zonă a vieții tale, este ca și cum ai fi ghidat să te întorci la planșa de desen, pe măsură ce modifici, îți amintești și te întorci la acele vise pe care le-ai avut. Deși uneori este necesar să pui visele la păstrare pentru altă dată, trebuie, de asemenea, să le ștergi de praf pentru a le transforma în realitate.  

Taur  
(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai norocoasă zi: Joi, 21 decembrie, Capricorn Stăpânul sezonului 

Capricornul este un semn de pământ cunoscut pentru faptul că este cinstit, harnic și muncitor, multe trăsături despre care ai spune că te descriu. Capricornul este special pentru că ajută la activarea energiei casei tale de noroc, ceea ce înseamnă că te poți aștepta să ai idei noi și inspirate și să simți o mai mare conectare cu universul în această perioadă.  


Pe măsură ce Sezonul Capricornului începe să zguduie lucrurile în viața ta, este important să reflectezi la oportunitățile sau riscurile pe care ți le-ai asumat și la cele pe care ai ales să nu le faci. Această zonă a vieții tale va necesita întotdeauna să faci un salt de credință, ceva ce poate fi o provocare pentru tine uneori, dar care merită mai mult decât să lucrezi. Încearcă să te concentrezi mai puțin pe riscul de a încerca ceva nou și mai mult pe regretul dacă nu ai combustibilul necesar pentru a profita de cât mai multe oportunități noi în săptămâna care urmează.

Gemeni  
(21 mai - 20 iunie) 

Cea mai norocoasă zi: Marți, 19 decembrie, Luna din primul sfert de lună în Pești, guvernatorul sectorului tău de carieră 


Luna din Primul Sfert de Lună răsare în Pești, în casa carierei tale, determinând o decizie importantă cu privire la cursul vieții tale profesionale. Acest sector al vieții tale a fost de mare atenție în acest an, deoarece Saturn s-a deplasat în acest semn de apă, alăturându-se lui Neptun, care a fost recent staționat direct. Acum, pe măsură ce răsare Luna din primul sfert, este important să iei ceea ce ai învățat în ultimele șase luni și să decizi în funcție de viața pe care vrei să o trăiești și nu de zona de confort lipsită de riscuri.  

Cu Peștii în această zonă a vieții tale, este important să faci o diferență și să simți că îți trăiești scopul pentru această viață. Acum, s-ar putea să trebuiască să te decizi să rămâi cu vechiul tău loc de muncă sau să riști să începi ceva nou. Încearcă să ai încredere în tine și în tot ceea ce ai dezvoltat deja. Orice loc de muncă sau promovare la care vei aplica va fi garantat că îți va oferi exact succesul pe care știi că îți este destinat.  

Rac
(21 iunie - 22 iulie) 


Cea mai norocoasă zi: Marți, 19 decembrie, Luna din primul sfert de lună în Pești, stăpânul casei tale de abundență 

Energia Peștilor îți guvernează sectorul abundenței, care poate fi financiar, dar, de asemenea, există un sentiment general de împlinire în fiecare domeniu al vieții tale. Acest lucru reprezintă sentimentul de a fi mulțumit, înconjurat de posibilități, deoarece atât casa, inima și contul tău bancar sunt debordante. Pe măsură ce Luna din primul sfert de lună răsare în Pești, vei fi îndrumat să iei o decizie, dar este posibil să trebuiască să te convingi să o duci până la capăt. 

Indiferent ce se ridică pentru tine în această perioadă, este important să te concentrezi pe ceea ce știi că ești demn sau meriți să primești. În orice situație, alege-o întotdeauna pe cea mai abundentă, ceea ce înseamnă că nu trebuie să iei în considerare doar finanțele, ci și fericirea ta. Anul acesta ai fost în procesul de creare a unei vieți demne, ceea ce înseamnă că ești la un singur pas de abundența la care ai visat întotdeauna.

Leu  
(23 iulie - 22 august) 

Cea mai norocoasă zi: Joi, 21 decembrie, Soarele în Capricorn, în casa determinării tale 

Cu cât ești mai determinată, cu atât mai mult vei merge spre viitor. Determinarea trebuie să țină cont și de logică, deoarece ești capabil să determini în mod creativ cea mai bună cale sau cel mai bun rezultat pentru a obține ceea ce îți dorești. Există, de asemenea, un echilibru care trebuie să apară atunci când vine vorba de determinare, astfel încât să nu treci cu vederea un domeniu cheie al vieții tale doar pentru a crea succes în altul.  

Reflectați asupra creării unei abordări mai cuprinzătoare a îmbrățișării determinării în viața dvs. pe măsură ce Soarele trece în Capricorn, subliniind această temă. Fiți determinați nu doar să obțineți acel nou loc de muncă sau să încheiați contractul pentru acea casă nouă, ambele posibilități în această perioadă, ci și să deveniți cel mai bun sine al vostru și să vă bucurați de ceea ce creați. Atunci când poți lua această determinare și o poți răspândi în întreaga ta viață, ajungi să ai mai multă putere de a transforma orice vis în realitate.  


Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 20 decembrie, Vesta retrogradează în Gemeni în casa aspirațiilor tale profesionale 

Asteroidul Vesta reprezintă flacăra ta interioară care guvernează ceea ce este cel mai important pentru tine și ceea ce te motivează. În acest caz, Vesta se deplasează în Gemeni în casa aspirațiilor tale profesionale și îți va oferi ocazia de a te răzgândi în privința direcției carierei tale. Nu îți place întotdeauna să te răzgândești sau să îți schimbi direcția, deoarece ai tendința de a avea planuri extrem de specifice pentru viața ta, dar în acest caz, este vorba despre o mai mare pasiune și succes.  


Pe măsură ce Vesta se mută în Gemeni, petreceți timp reflectând dacă încă lucrați în aliniere cu ceea ce doriți să realizați în carieră. Este posibil să vă dați seama că trebuie să îmbrățișați o nouă cale sau să vă creați mai mult timp pentru viața personală. Această schimbare te ajută să îmbrățișezi tot ceea ce ai crescut, precum și să creezi mai mult spațiu pentru bucurie în viața ta, ceea ce este necesar, mai ales cu toate noile evoluții interesante care au loc în viața ta romantică.

Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 20 decembrie, Vesta retrogradează în Gemeni, în casa ta a călătoriilor  


Când ai îndoieli, Balanță, rezervă biletul. Asteroidul Vesta se deplasează în Gemeni ca parte a retrogradării sale și aduce noi dorințe și posibilități de călătorie. În timp ce poți avea tendința de a fi o persoană casnică, ai, de asemenea, o dorință puternică de a explora lumea și de a vedea ce mai este acolo. Ai redus la tăcere acest lucru pentru o perioadă destul de lungă de timp și este doar un precursor pentru ceea ce va aduce 2024, deoarece Jupiter se va deplasa și el în Gemeni și va aduce multe dintre aceleași teme. 

Norocul nu este creat doar prin muncă grea sau prin manifestarea cu universul, ci în urmarea dorințelor sufletului tău, chiar dacă s-ar putea să nu aibă un sens logic. În acest caz, acea lovitură norocoasă pe care o speri ar putea să apară într-una dintre călătoriile tale sau într-o deplasare de serviciu improvizată. Așadar, faceți această călătorie. Rezervați acel bilet. Ai încredere că succesul pe care îl dorești s-ar putea să se odihnească în acel vis neexplorat.  

Scorpion  
(23 octombrie - 21 noiembrie) 


Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 23 decembrie, Mercur retrograd în Săgetător în casa ta de bogăție  

Mercur, planeta comunicării, se va deplasa în Săgetător ca parte a retrogradării sale și va activa casa ta de bogăție. În timp ce acest lucru poate aduce un beneficiu financiar surpriză, cum ar fi un bonus sau o moștenire, este, de asemenea, energia perfectă pentru a pleda pentru o mărire de salariu sau o creștere a pachetului tău de beneficii. Uneori poate fi o provocare pentru tine să vorbești despre ceea ce valorezi, mai ales într-un cadru profesional. Cu toate acestea, ați făcut, de asemenea, evoluții semnificative în munca dvs., așa că meritați să fiți recompensat în consecință.  

Pe măsură ce Mercur trece în Săgetător, reflectați la ceea ce ați ezitat să cereți de la angajator sau de la supraveghetor. Chiar dacă este vorba de mai mult timp de lucru de acasă, de concediu sau de acea creștere pe scara salarială, este important să folosești această energie în avantajul tău, astfel încât să creezi cu adevărat bogăția pe care știi acum că o meriți.

Săgetător  
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Joi, 21 decembrie, Soarele în Capricorn, în casa ta a stimei de sine  

Soarele în Capricorn evidențiază un punct important al creșterii tale care a dominat ultimul deceniu din viața ta. Pluton s-a mutat pentru prima dată în Capricorn în 2008 și a început să te ajute să lucrezi prin orice gânduri sau credințe autolimitante care te-au împiedicat să îți urmezi visele. Pe măsură ce Pluton își încheie era în Capricorn, Soarele îți permite să întreprinzi acțiunile pozitive de care ai nevoie pentru a-ți arăta ție însuți și lumii că acum ai încrederea necesară pentru a realiza tot ceea ce visezi.  

Sezonul Capricornului este unul în care nu numai că trebuie să acționezi pentru a-ți îndeplini visele, cum ar fi investiția într-o proprietate sau începerea unei afaceri, ci și să-ți exerciți limitele cu ceilalți, astfel încât să fii înconjurat doar de cei care sunt cei mai buni. Acest lucru va ajuta la reafirmarea creșterii tale, astfel încât să poți face progrese în această lună și nu uita, nu există un moment perfect, ci doar momentul pe care tu îl decizi că este în cele din urmă perfect.

Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 

Cea mai norocoasă zi: Marți, 19 decembrie, Luna din primul sfert de lună în Pești, guvernatorul casei tale de comunicare 


Energia din Pești guvernează casa ta de comunicare, iar Luna din primul sfert de lună aduce necesitatea de a lua o decizie crucială. Reflectează asupra a ceea ce ai învățat despre modul în care comunici cu ceilalți și asupra a ceea ce ai vrut sau trebuie să schimbi pentru a fi mai proactiv în crearea unei vieți pe care o iubești. În timp ce munca grea te va duce oriunde, a fi aliniat cu sufletul tău duce la orice.  

Concentrează-te pe conversațiile care apar cu ceilalți în această săptămână, deoarece va trebui să iei o decizie care are legătură cu convingerile tale despre tine, despre viață și despre ceea ce meriți. Asigură-te că nimeni nu încearcă să îți subestimeze valoarea cu o ofertă în această săptămână, iar dacă acest lucru apare, trebuie să fii pregătit să pleci de la masă. Decizia pe care o iei în această săptămână te va ajuta să începi să pui la punct planurile pentru anul care urmează, așa că este important ca orice alegere pe care o faci să fie una cu care sufletul tău este împăcat

Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 


Cea mai norocoasă zi: Marți, 19 decembrie, Luna în primul sfert de lună în Pești în casa ta a abundenței financiare 

Luna în primul sfert în Pești activează sectorul tău de abundență financiară în această săptămână, când ai parte de un câștig neașteptat, iar singura decizie care rămâne de luat este unde să-l cheltuiești. Deși cel mai bine este să te abții de la a face achiziții mari, mai ales cu Mercur retrograd până la sfârșitul anului, ar trebui să vezi acest flux de bani care intră ca pe o reflectare a creșterii tale. 

A trecut timpul pentru a accepta pur și simplu ceva pentru că așa a fost întotdeauna sau pentru că altcineva ți-a spus că este cel mai bun lucru pe care îl poți face. Acum, în timp ce îmbrățișați finalul unui an important din viața voastră, luați această abundență financiară și îndreptați-o spre visele voastre. Cu Jupiter încheindu-și perioada de timp în Taur, în casa ta de acasă, ai putea dori să reflectezi asupra oricăror renovări sau îmbunătățiri pe care dorești să le faci în casa ta, deoarece investiția în tine și în locul pe care îl consideri sacru poate fi cea mai de succes decizie pe care o iei.  


Pești 
(19 februarie - 20 martie) 

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 23 decembrie, Mercur retrogradează în Săgetător în casa ta de succes  

Mercur guvernează conversațiile, gândurile și ideile, ajutându-te să vorbești, să pledezi și să creezi ceea ce îți dorești folosind puterea cuvintelor tale. Săgetător, îți evidențiază casa succesului, a carierei și a obiectivelor profesionale. Acesta poate fi momentul să îți regândești direcția în carieră sau să abordezi orice provocări recente pe care le-ai avut la locul de muncă pentru a aduce o mai mare colaborare și înțelegere.  

Succesul nu se referă doar la ceea ce faci sau la câți bani generezi datorită acestui lucru, ci la relațiile pe care le formezi pe parcurs și la ceea ce înveți din ele. Pe măsură ce te deschizi pentru a observa încotro te îndreaptă această energie, s-ar putea să fii nevoit să urmărești unele chestiuni din trecut, dar s-ar putea să fie exact ceea ce este necesar pentru a te ajuta să te propulsezi spre un succes divin în viitor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel