Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal începând cu ziua de Crăciun

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Norocul fiecărui semn zodiacal, pentru săptămâna aceasta. 

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 29 decembrie, Venus în Săgetător, stăpânul casei tale de noroc 

Lasă-te să vezi că ceea ce îți place să faci este destinat să aducă și mai mult noroc în viața ta. Pe măsură ce Venus se mută în Săgetător, vei vedea cum încep să apară noi oportunități care includ abundență, călătorii și șansa de a face mai mult din ceea ce îți place. Atunci când te gândești să faci un salt de credință, ideea nu este să te asiguri că totul arată perfect, ci că are suficient de mult din ceea ce îți aduce bucurie pentru a face ca restul să merite.  

S-ar putea să te simți atras în mod inexplicabil în noi domenii ale vieții tale sub această energie, cu un imbold spre a învăța ceva nou sau spre a-ți asuma un risc pentru a crea mai mult din ceea ce vrei să fie viața ta. Oricât de mult ai fi găsit un loc de confort în viața ta, asta nu înseamnă că nu ești destinat pentru mai mult.  


Taur  
(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai norocoasă zi: Marți, 26 decembrie, Lună Plină în Rac în casa ta de comunicare 

Luna Plină în Rac îți luminează casa comunicării și îți aduce o nouă oportunitate puternică. Lunile pline aduc momente de fructificare, așa că, în Rac, este posibil să primești vești vești de la o ofertă de muncă sau o propunere pe care ai înaintat-o anterior. Aceasta este șansa ta de a onora ceea ce îți dorești, fiind, de asemenea, capabil să îți exprimi clar ideile și să pledezi pentru ceea ce ai nevoie.  


Jupiter va staționa, de asemenea, direct în semnul tău de Taur pe 30 decembrie, ceea ce te va ajuta să fii capabil să te simți mai încrezător și să vezi că până și micile mici răsturnări de situație pe care le ia viața par să se dovedească întotdeauna a fi în cele din urmă spre bine. Nu te simți ca și cum trebuie să iei o decizie în această săptămână. În schimb, acceptă ofertele și lasă-te să alegi ceea ce ți se pare cel mai bine pentru tine.

Gemeni  
(21 mai - 20 iunie) 

Cea mai norocoasă zi: Marți, 26 decembrie, Lună Plină în Rac în sectorul tău de bogăție 


Bogăția poate veni în multe forme. Poate fi abundența financiară, timpul petrecut cu cei care contează cel mai mult sau libertatea de a-ți proiecta viața în funcție de visele tale. Această idee de a te reorienta către ceea ce îți aduce cea mai mare bucurie și scop în viață te va ajuta să înveți în ce anume vrei cu adevărat să îți investești energia.  

Luna Plină în Rac ar putea aduce o revelație surpriză în ceea ce privește cariera ta sau ți-ar putea oferi o nouă perspectivă asupra relațiilor personale pe care le ai în viața ta. De asemenea, ar putea aduce un aflux neașteptat de bani în viața ta, așa că fii atentă la oferte sau asigură-te că rămâi la curent cu e-mailurile, pentru că ai putea începe noul an chiar mai abundent decât ai crezut că este posibil.  


Rac  
(21 iunie - 22 iulie) 


Cea mai norocoasă zi: Marți, 26 decembrie, Chiron staționează direct în Berbec, în casa ta de carieră 

Asteroidul Chiron în Berbec se deplasează pe casa ta a carierei din 2019, determinându-te să reflectezi la ceea ce faci și de ce. Este posibil ca acest lucru să te fi inspirat și să te întorci la visele tale, deoarece îți dai seama că, indiferent cât de ocupat poți rămâne sau cât de multe beneficii poți aduce în viața altora, în cele din urmă, ai nevoie de scopul tău în viață.  

Observă diferitele teme care apar în cariera ta în această săptămână, mai ales în ceea ce privește protejarea ideilor tale sau sentimentul că trebuie să renunți la ceva pentru a încerca să-i ajuți pe alții. În timp ce sfârșitul anului tinde întotdeauna să fie ocupat, asigură-te că visele, planurile și munca ta sunt toate acolo unde trebuie să fie înainte de a-ți dărui viața altora. Dacă descoperi că o idee valoroasă a ta a devenit brusc a altuia, este timpul să vorbești și să te ridici pentru a revendica succesul profesional pe care îl dorești.

Leu  
(23 iulie - 22 august) 

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 30 decembrie, Jupiter se plasează direct în Taur, în sectorul tău profesional 

Jupiter, planeta norocului, se deplasează în sectorul tău profesional de la începutul acestui an și va rămâne acolo până în mai 2024. În timp ce acest lucru va aduce expansiune, noi oportunități și, probabil, o schimbare de loc de muncă, Jupiter a fost retrograd din septembrie, ceea ce ar fi putut cauza ceea ce părea a fi întârzieri pentru tine. Deși frustrant uneori, totul a fost pentru a te pregăti pentru această nouă fază strălucitoare în care te îndrepți. 

Odată ce Jupiter va staționa direct în Taur, pe 30 decembrie, te poți aștepta la reluarea unui impuls mai mare în realizarea viselor tale profesionale. În timp ce Mercur va fi retrograd până la 1 ianuarie 2024, țineți cont de faptul că energia atunci când vă veți întoarce la serviciu după Anul Nou va fi drastic diferită de cea de dinainte, așa că asigurați-vă că sunteți gata să porniți la drum și să spuneți da la ceea ce simțiți că este menit pentru voi.  


Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 30 decembrie, Jupiter staționează direct în Taur în casa ta de abundență 

Atunci când decizi că meriți doar ce e mai bun, universul te ajută să faci totul să devină realitate. Totul se va rezuma întotdeauna la posibilitățile pe care îți permiți să le valorifici. În loc să te preocupi de un plan pentru anul viitor, încearcă în schimb să te concentrezi pe cum vrei să te simți. Fie că este vorba de un sentiment de abundență, de libertate sau de aventură, atunci când vă concentrați pe ceea ce vreți să simțiți, aveți tendința de a fi mai deschiși în ceea ce privește procesul.  


Jupiter va staționa direct în Taur pe 30 decembrie, inaugurând o fază de oportunități sporite. Acestea vor veni sub forma unor noi oferte de muncă, șanse de a călători și acele posibilități de a crea o mai mare abundență în viața ta. Încearcă să lași universul să lucreze mai mult în favoarea ta, în loc să forțezi ceva, deoarece vei crea mai mult spațiu pentru magia pe care o cauți.

Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Cea mai norocoasă zi: Marți, 26 decembrie, Lună Plină în Rac în casa ta a succesului 


Luna Plină în Rac răsare în casa succesului tău, ducând la bun sfârșit o călătorie de muncă asiduă. Dacă ai prezentări, întâlniri sau aplicații pe care le-ai depus, te poți aștepta să auzi feedback pozitiv despre ele în această perioadă. Această zonă a succesului tău este legată în mare măsură de carieră sau de noile tale vise profesionale, la care probabil ai reflectat pe parcursul anului 2023.  

Lasă Luna Plină din Rac să te orienteze pozitiv spre o nouă direcție în care abundența, succesul și oportunitățile sporite sunt atrase de energia dinamică pe care o radiezi. Dacă ți-ai petrecut mai mult timp încercând să îți dai seama ce vrei să faci, mai degrabă decât un proiect specific într-o carieră existentă, atunci s-ar putea să ai în sfârșit și tu momentul tău personal de iluminare pe 26 decembrie. Nu uita să notezi în jurnal orice apare, astfel încât să îl poți folosi pentru a te ajuta în noul an.  


Scorpion  
(23 octombrie - 21 noiembrie) 


Cea mai norocoasă zi: Marți, 26 decembrie, Lună Plină în Rac în casa ta de expansiune 

Luna Plină în Rac răsare în casa ta de expansiune, care este, de asemenea, cel mai norocos loc din viața ta. În timp ce expansiunea va crea întotdeauna mai mult spațiu pentru ca universul să lucreze, aici este vorba mai mult de energia viitoare a anului viitor, care te va face să-ți schimbi viața în moduri inimaginabile. Deocamdată, este suficient să realizezi că există puține lucruri care să rezoneze în vechea ta viață și, din această cauză, tânjești după noul.  

Deschide ochii și ia act de oportunitățile de a călători, de a încerca ceva nou sau de a-ți crește finanțele în preajma Lunii pline în Rac. Această energie vă va cere să vă asumați un risc și să aveți încredere în rezultat, dar este unul căruia ar trebui să vă simțiți în siguranță să vă abandonați, pe măsură ce vă amintiți că asta este ceea ce ați muncit atât de mult pentru a obține.

Săgetător  
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 30 decembrie, Jupiter direct în Taur în sectorul tău de bunăstare 

Anul trecut te-a îndrumat să îți schimbi multe dintre valorile de bază, pe măsură ce te concentrezi mai mult pe bunăstarea ta, împreună cu noile oportunități care ți se prezintă. Oricât de mult ai fi cunoscută pentru explorarea orizonturilor îndepărtate în căutarea faimei și a averii, în schimb, ai petrecut ceva mai mult timp concentrându-te pe sinele tău interior. Acest lucru ți-a permis nu numai să înveți să ai grijă de tine în moduri noi, ci și să te pregătești pentru progresele pe care le va aduce 2024.  

Pe măsură ce Jupiter se plasează direct în Taur și se pregătește pentru a doua sa jumătate de energie care îți va schimba viața în casa ta de bunăstare, este important să reflectezi asupra a ceea ce nu ai luat încă inițiativa. Acest lucru se poate rezuma la un nou mod de a avea grijă de corpul tău fizic sau la crearea unui spațiu pentru ca sănătatea ta mentală și emoțională să aibă prioritate.


Totuși, această idee de a te îngriji pe deplin de tine însuți îți va permite, de asemenea, să fii în sfârșit în locul în care să creezi succesul pe care ți-l dorești. De asemenea, s-ar putea să fie nevoie să acorzi atenție limitelor în această săptămână, mai ales când vine vorba de protejarea viselor tale de cei care s-ar putea să nu înțeleagă sau să nu-ți dorească să reușești.

Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 


Cea mai norocoasă zi: Vineri, 29 decembrie, Venus în Săgetător în casa viselor tale  

Venus este planeta care guvernează dragostea, finanțele și imobiliarele. Săgetător, ea inspiră o reflectare a viselor și intuiției tale legate de aceste teme și te poate ajuta să plantezi sămânța pentru un nou început. Venus în Săgetător te va ajuta să te armonizezi cu ceea ce îți dorești cu adevărat de la viață și din dragoste, astfel încât să începi să îți vezi intuiția ca pe cel mai mare atu al tău. Aceasta a fost deja o zonă pe care Soarele în Săgetător o activează, așa că acum, când Venus începe să se deplaseze prin această zonă, asigură-te că nu dai la o parte ideile importante pe care le-ai putea avea.  

Oricât de mult ai fi cunoscut pentru faptul că ești mai practic, nu înseamnă că nu ai și o intuiție profundă care te poate ajuta să te ghidezi spre ceea ce ți se cuvine. Încearcă să renunți la ideea de a trebui să explici ceva în mod logic și, în schimb, pur și simplu păstrează spațiu pentru ca universul să îți vorbească nu doar ție, ci și prin tine.

Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 

Cea mai norocoasă zi: Marți, 26 decembrie, Chiron direct în Berbec în casa ta a înțelegerilor 

Asteroidul Chiron ajută la vindecarea oricărei zone din viața ta pe care o atinge, iar în Berbec îți permite să te concentrezi asupra cuvintelor și acordurilor verbale pe care le ai cu ceilalți. Pe măsură ce te pregătești să te îndrepți spre noul teritoriu din 2024, care va aduce mai multă abundență și iubire, s-ar putea să realizezi, de asemenea, că nu doar modul în care vorbești cu ceilalți trebuie revizuit, ci și modul în care vorbești cu tine însuți.  

Pe măsură ce Chiron staționează direct în Berbec, s-ar putea să descoperi că ești mai pozitiv, mai încrezător și chiar mai puțin anxios în legătură cu ceea ce va urma. Vei avea mai multă încredere în tine însuți cu mai multă siguranță, ceea ce înseamnă, de asemenea, că vei fi capabil să practici limitele necesare pentru a crea succesul pe care ți-l dorești. Dacă trebuie să revizuiești orice acord verbal pe care l-ai făcut anterior, încearcă să faci acest lucru înainte ca Mercur să se plaseze direct pe 1 ianuarie 2024, pentru a te asigura că începi noul an în cel mai bun mod posibil.  


Pești 
(19 februarie - 20 martie) 

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 29 decembrie, Venus în Săgetător în sectorul tău de aspirații profesionale 

Energia Săgetătorului aduce întotdeauna evoluții și oportunități în sectorul tău de aspirații profesionale. Totuși, anul acesta este cu atât mai puternic cu cât te pregătești să te îndrepți și într-o direcție complet nouă. Trebuie să te simți conectat emoțional la tot ceea ce faci, ceea ce înseamnă că nu este vorba doar de un scop divin pentru tine, ci și de a simți cu adevărat că ești îndrăgostit de ceea ce faci. Adesea, ai nevoie ca munca să se simtă mai puțin ca o muncă și mai mult ca o bucurie. 


Pe măsură ce Venus se mută în Săgetător, acordați atenție la cum vă simțiți în timp ce lucrați sau planificați orice aspirație profesională. Dacă este menit pentru tine, ți-ar da întotdeauna energie pozitivă înapoi sau te-ar face să te simți plin de energie, față de sentimentul de a fi secătuit de ceva care nu este. Onorându-ți sentimentele, te poți aștepta, de asemenea, să primești o promovare, o mărire de salariu sau o altă ofertă care să îți confirme că ești exact acolo unde ți se cuvine să fii.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel