Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal începând cu 19 septembrie - 25 septembrie 2022

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Towfiqu barbhuiya
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Towfiqu barbhuiya

Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal pentru perioada 19 - 25 septembrie 2022. Notați-vă în calendare.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 21 septembrie


Jupiter retrograd în Berbec se unește astăzi cu Saturn retrograd în Vărsător, aducând conștientizare și motivație internă pentru a face schimbări în viața ta.

Împreună, atunci când nu sunt retrograde, aceste planete evidențiază ceea ce nu funcționează în viața ta, însă, pentru că sunt retrograde, înseamnă că răspunsurile pe care le căutai vor fi găsite astăzi.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Cea mai norocoasă zi: Luni, 19 septembrie

Soarele în Fecioară se aliniază cu Pluton în Capricorn, ceea ce activează partea din viața ta care îți guvernează de fapt norocul. În acest sens, indică luarea de măsuri pentru a-ți exprima mai bine propria autenticitate, ceea ce va aduce apoi mai multe oportunități norocoase în viața ta.


Este o lecție din partea universului că primești tot ce este mai bun devenind cel mai bun personal al tău.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Cea mai norocoasă zi: Marți, 20 septembrie

Vărsătorul reprezintă zona din viața ta care este guvernată de noroc. Pe măsură ce Saturn în Vărsător se aliniază din nou cu Uranus în Taur, înseamnă că vei avea parte de o săptămână de oportunități care vor părea că totul se aliniază perfect pentru tine.

O parte din acest lucru te va ajuta să înțelegi acele lucruri care fuseseră îngropate în subconștientul tău și care ți-au răpit o parte din fericirea și norocul care îți aparțin în mod inerent.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 23 septembrie

Mercur, stăpânul minții, se deplasează în Fecioară ca parte a retrogradării sale în această săptămână. Această schimbare reprezintă începutul unui ciclu nou-nouț al lui Mercur, care aduce cu sine și un nou început pentru tine în ceea ce privește modul în care gândești și cum alegi să comunici.

Sub acest val de energie, vei putea crea tot ceea ce visezi, deoarece trecutul este acum în spatele tău.

Leu
(23 iulie - 22 august)

Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 21 septembrie

Jupiter retrograd în Berbec aprinde un foc de reflecție interioară care va stimula oportunități importante pentru noroc. Săptămâna aceasta Jupiter se aliniază cu Saturn și declanșează multe dintre acele momente de ah-ha interior care te face să înțelegi și să realizezi de ce ai făcut multe dintre alegerile pe care le-ai făcut.

Prin coborârea în profunzime în conștiința ta vei vedea câte posibilități există în jurul tău la care nu te-ai gândit până acum.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 24 septembrie

Săptămâna aceasta are loc uniunea în curs de desfășurare dintre Uranus în Taur și Saturn în Vărsător, declanșând o undă de noi decizii. Aceste două planete au pus în evidență sănătatea ta generală și modul în care aceasta ajunge să influențeze cantitatea de noroc sau de îndrumare divină pe care o simți în viața ta.

În timp ce sănătatea fizică este importantă, este vorba și despre cea mentală și despre perspectiva ta asupra vieții. Pe măsură ce devii mai sănătos, începi să vezi că ești mereu ghidat, chiar și în cele mai întunecate momente ale tale.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 21 septembrie

Cum s-a schimbat totul când am început să cred în destin. Este timpul să vă însușiți cine sunteți și să vă îmbrățișați și sinele sălbatic și adevărat. Săptămâna aceasta ar trebui să te elibereze, deoarece o mare parte din energie te invită să îți exprimi cel mai profund adevăr în fața lumii.

Nu mai este nevoie să vă ascundeți cine sunteți sau să vă rețineți de la a păși în ceea ce simțiți că este menit pentru voi. În timp ce alte lucruri s-ar putea să se mai învârtă în jurul tău chiar acum, săptămâna aceasta este timpul să îmbrățișezi pur și simplu faptul de a fi tu însuți și să privești cum răspunde universul.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 23 septembrie

Mercur retrograd în Fecioară aduce o revenire la reflecția asupra celor cu care te înconjori. Energia Fecioarei aduce o concentrare asupra beneficiilor și norocului care există în cercul și tribul tău social.

Uneori ai tendința de a fi mai exclusivist în prieteniile tale, simțind că poate fi mai dificil să te afli în situații intime cu mai multe persoane. Dar în această săptămână ai șansa de a revedea unele relații din trecut și moduri de a interacționa cu ceilalți care îți aduc o nouă perspectivă norocoasă asupra vieții.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 23 septembrie

Ai trecut printr-o lecție despre modul în care opiniile celorlalți afectează alegerile și deciziile pe care le iei. Cu cât încerci mai mult să faci ceea ce vor alții pentru tine, cu atât vei fi mai puțin fericit în cele din urmă.

Săptămâna aceasta, pe măsură ce Mercur se întoarce înainte în Fecioară pentru a începe un ciclu nou-nouț, vei avea ocazia să începi să faci progrese pe această temă în viața ta și să începi să iei cu adevărat acele decizii care sunt cele care te fac fericit.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 23 septembrie


Începe o perioadă incredibil de norocoasă pentru tine, pe măsură ce Mercur, stăpânul minții, se deplasează în Fecioară și evidențiază tema norocului și a sincronizării divine.

Cu tot ceea ce ai traversat în ultima vreme, este timpul să accepți realitatea în care te afli acum, astfel încât să poți începe să faci să se întâmple magia.

Acest lucru se poate întâmpla însă doar dacă ești ancorat în gândurile tale. Asigură-te că în această săptămână îți permiți să te răzgândești cu privire la o problemă critică, deoarece ar putea face toată diferența.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 25 septembrie

Lunile noi reprezintă o perioadă de noi începuturi, de creștere și de magie care vine din a începe ceva nou.

Săptămâna aceasta, Luna Nouă în Balanță evidențiază norocul pe care îl trăiești în viața ta semnalând începutul important al unei noi oportunități în dragoste, în carieră sau chiar în viața însăși.

Ai trecut prin multe vindecări și încheieri în acest an, iar acum este șansa ta de a le pune în aplicare și de a te bucura de recompensele karmice ale tot ceea ce ai făcut.

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 21 septembrie

Jupiter retrograd în Berbec face lumină asupra a ceea ce prețuiești cel mai mult în această săptămână, în timp ce Saturn retrograd în Vărsător te face să te simți mai mult în cele mai profunde părți ale tale.

Acest lucru te ajută să înțelegi ce ai nevoie și ce îți dorești cu adevărat de la viață, ceea ce înseamnă că vei fi, de asemenea, în locul în care vei începe să îți creezi propriul noroc. Pe măsură ce vă mișcați prin energia din această săptămână, noi oportunități vor începe să se dezvăluie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel