Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal, în perioada 7 - 13 noiembrie 2022

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Nick Fewings
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Nick Fewings

Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal pentru perioada 7 - 13 noiembrie 2022.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 13 noiembrie

Săptămâna aceasta aduce o oportunitate interesantă pe plan profesional. Pe măsură ce Pluton în Capricorn creează o alianță karmică pozitivă cu Venus în Scorpion, o transformare este pe cale să se producă.

Pluton în acest plasament reprezintă o nouă ofertă de muncă sau o oportunitate care este rezultatul unor decizii și alegeri din trecut. Dacă te-ai simțit nesigur sau blocat în ultima vreme, aceasta este săptămâna în care totul se schimbă.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Cea mai norocoasă zi: Joi, 10 noiembrie

Un punct culminant are loc în această săptămână pentru tine, ceea ce poate însemna că te simți mai împins spre a încerca o nouă șansă în carieră. Saturn în Vărsător luminează această parte a vieții tale, în timp ce intră în cuadratură cu Soarele în Scorpion, energizând un val de schimbare.

Uneori poți fi mai încăpățânat când vine vorba de a îmbrățișa fluxul vieții, dar în această săptămână universul te ajută cu adevărat să te dezvolți la nivelul următor.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 11 noiembrie

Saturn în Vărsător îți aduce câteva momente de mare oportunitate în această săptămână, dar totul este în mâinile tale. Pe măsură ce Saturn se află în cuadratură cu Soarele, activând concentrarea în jurul sănătății, trebuie să realizezi că oportunitățile pe care le cauți se găsesc doar atunci când începi să iei decizii mai sănătoase.

Reflectează în această săptămână asupra faptului dacă acțiunile tale sunt sau nu în concordanță cu ceea ce spui că îți dorești, pentru că asta va face diferența.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 12 noiembrie

Neptun în Pești aduce câteva oportunități pozitive în această săptămână, când trece peste pragul tău de noroc. Pe măsură ce se împerechează pozitiv cu Mercur din Scorpion, ești încurajat să te gândești la modul în care te exprimi.

În ultimul an, aspectul în care spui adevărul a fost unul important în călătoria ta. Dar este ceva ce trebuie încorporat într-o schimbare de lungă durată, mai degrabă decât în simple momente. Cu cât te exprimi mai autentic, cu atât mai mult noroc vei atrage în cele din urmă.

Leo
(23 iulie - 22 august)

Cea mai norocoasă zi: Marți, 8 noiembrie

Eclipsa lunară de Lună Plină din Taur activează chestiuni legate de cariera ta în această săptămână, aducând un ciclu care se închide în cerc. Acest eveniment lunar se leagă de sfârșitul lunii aprilie, așa că, dacă ai început un nou loc de muncă sau un nou rol, atunci este posibil ca săptămâna aceasta să apară unele schimbări care să îți aducă un succes financiar mai mare.

Asigură-te doar că echilibrezi acest succes în carieră cu acele relații personale pe care le prețuiești, deoarece împlinirea se găsește printr-o varietate de mijloace.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Cea mai norocoasă zi: Marți, 8 noiembrie

Norocul este, de fapt, capacitatea de a te alinia la ceea ce îți dorești cel mai profund, astfel încât să nu renunți niciodată la a crea acel lucru. Săptămâna aceasta, Eclipsa de Lună Plină din Taur te ajută să îți manifești visele și mai rapid.

Oportunitățile norocoase au adesea de-a face cu întinderea în afara zonei de confort și îmbrățișarea noului. Oricât de mult ți-ar plăcea să ai o bază logică pentru alegerile pe care le faci, nu-ți fie teamă să-ți asumi un risc în această săptămână pentru ceea ce iubești cu adevărat.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Cea mai norocoasă zi: Marți, 8 noiembrie

Pe măsură ce Soarele și Mercur fac echipă în această săptămână, toate temele din jurul valorii vor veni la reflecție. Valoarea în acest sens se referă la relațiile tale importante, la ceea ce înseamnă cel mai mult pentru tine, dar și la finanțele tale.

Împreună, acest lucru te aduce într-un loc în care acțiunile tale se întâlnesc în sfârșit cu cuvintele tale, permițându-ți să muți munții din loc și să îmbrățișezi oportunitățile care îți ies în cale. Acest lucru se întâmplă, de asemenea, în ziua eclipsei din această săptămână, ceea ce înseamnă că există un sens al destinului care este înfășurat în ceea ce începe să se manifeste.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 12 noiembrie

În astrologie, Luna îți reprezintă sentimentele și eul tău emoțional. Săptămâna aceasta, pe măsură ce înoată în apele intuitive ale Racului, ești ghidat să te acordezi cu propriile sentimente și să le vezi ca pe cea mai mare resursă a ta.

Luna este la ea acasă în Rac, ceea ce înseamnă că această energie este deosebit de puternică și te va ajuta să ai încredere în intuiția ta ca fiind un fapt, astfel încât să poți îmbrățișa darul pe care îl reprezintă.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 11 noiembrie

Săptămâna aceasta aduce un capitol de încheiere a unui lucru în care ai fost implicat pentru o perioadă semnificativă de timp. Soarele în Scorpion luminează ceea ce a fost ascuns, în timp ce Saturn în Vărsător încurajează conversațiile pozitive și cruciale. Ai fost reticent să vorbești despre ceva din sentimentul că nu înțelegi pe deplin acel lucru sau pe tine însuți încă. Este posibil să fi fost o problemă de nesiguranță cu privire la ceea ce urmează, dar această săptămână te ghidează să vezi că exact lucrurile pe care le-ai evitat sunt cele care dețin cele mai mari binecuvântări.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 11 noiembrie

Saturn în Vărsător aduce un accent ascuțit asupra simțului tău de valoare, în timp ce Soarele în Scorpion te ajută să te concentrezi mai mult asupra celor din jurul tău. Aceasta este o șansă pentru tine de a avea o repornire majoră și de a realiza ce anume înseamnă cel mai mult pentru tine.

În loc să încerci să rămâi într-un ciclu de uniformitate, creând cât mai puține valuri în viața ta, ești ghidat să eliberezi tot ceea ce nu face decât să te îndepărteze și mai mult de valoarea pe care o ai pentru tine și pentru cei din viața ta.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Cea mai norocoasă zi: Luni, 7 noiembrie

În ultima vreme s-a pus atât de mult accent pe vindecarea și eliberarea diferitelor aspecte ale trecutului tău, încât această săptămână va veni ca o ocazie binevenită de a reflecta asupra carierei tale. Soarele și Mercur, ambii în Scorpion, se aliniază pozitiv în partea vieții tale care se referă la oportunități, carieră și avansare financiară.

Acest lucru nu înseamnă că trebuie să faci din acest lucru o prioritate, ci doar că este în regulă să ai mai multe lucruri importante pentru tine. Poți avea atât o viață personală, cât și una profesională de succes.

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Cea mai norocoasă zi: Luni, 7 noiembrie

Te afli într-un loc privilegiat al oportunităților pe măsură ce te stabilești mai mult în luna noiembrie. Cu Jupiter și Pești în semnul tău, lucru care nu se va mai întâmpla în această viață, ți se arată toate darurile magice pe care universul ți le-a pregătit.

Săptămâna aceasta, când Soarele și Mercur în Scorpion se întâlnesc, creând momente norocoase, te vei vedea întins și deschis la noi posibilități. Cel mai important lucru este doar să te asiguri că spui da la tot ceea ce universul îți aduce în cale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel