Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal, în perioada 24 - 30 aprilie 2023

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal.

 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Cea mai norocoasă zi: Luni, 24 aprilie

Indiferent de provocările pe care le ai în jurul tău, este întotdeauna posibil să găsești acele momente de bucurie. Unele decizii pe care le iei trebuie să fie anulate. Transformarea și schimbarea trebuie să fie îmbrățișate, dar amintirea a ceea ce te face fericit face parte din întoarcerea la tine însuți. 

 

Taurus
(20 aprilie - 20 mai)

Cea mai norocoasă zi: Luni, 24 aprilie

Meriți tot ceea ce pui în joc și din acest motiv, iar atunci când recunoști că te poți sprijini și pe alții, te simți automat mult mai bine.  Amintește-ți că nu trebuie să-ți schimbi doar perspectiva, ci și modul de viață.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Cea mai norocoasă zi: Luni, 24 aprilie

Este timpul să scoți pe gură cuvintele care ți s-au tot învârtit în cap. Trebuie să vorbești despre lucrurile care te-au acaparat în ultima vreme. Săptămâna aceasta, când Luna în primul sfert de lună în Leu, îți va fi mai ușor să rostești aceste cuvinte și vei simți că totul se rezolvă. 

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Cea mai norocoasă zi: Luni, 24 aprilie

Nu a trebuit niciodată să alegi și meriți o viață plină a tot ceea ce este semnificativ pentru tine. Dar cheia pentru a înțelege acest lucru se găsește, de asemenea, în modul în care te simți în legătură cu tine însuți și în a înțelege care este, de fapt, valoarea ta. Tu trebuie să-ți creezi viața dorită. 

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Cea mai norocoasă zi: Luni, 24 aprilie

S-ar putea să îți asculți inima, iar acest lucru te va duce spre învățare, adevăr și ceea ce este menit pentru tine. I-ai făcut loc universului să te surprindă cu lucruri uimitoare, iar săptămâna aceasta, Luna are loc în semnul tău zodiacal, ajutându-te să te luminezi, să-ți recapeți încrederea și să te simți sigur pe sine.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 29 aprilie

S-au petrecut multe lucruri în ultima vreme în viața ta, iar unele au fost resimțite drept adevărate obstacole. Ai nevoie ca lucrurile să se miște într-o ordine pragmatică și logică, dar când dintr-o dată totul se întâmplă brusc, poți fi copleșit. 

Săptămâna aceasta primești o amânare și o șansă de a te împământeni, deoarece Luna se merge în Fecioară în weekend. Profită de această ocazie pentru a-ți explora cu adevărat sentimentele, astfel încât să nu ajungi să sabotezi norocul divin pe care ți-l acordă universul.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Cea mai norocoasă zi: Luni, 24 aprilie

Viața ți s-a părut puțin dezechilibrată în ultima vreme, deoarece ai pus foarte mult accent pe viața ta sentimentală. Săptămâna aceasta vei începe să simți un echilibru mai mare restaurat, deoarece ești chemat să te concentrezi pe un alt domeniu al vieții tale. Atunci când te vindeci și treci prin procesul de creștere, nu doar tu sau relația ta se ridică, ci întreaga ta viață.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cea mai norocoasă zi: Luni, 24 aprilie

Nu te deranjează să muncești din greu, dar ai nevoie să te simți apreciat pentru eforturile depuse. Ai nevoie să știi că timpul pe care îl investești în viața profesională nu este în zadar. Pentru a face acest lucru, trebuie să-ți propui noi aventuri, trebuie să fii dispus să faci un pas în față acolo unde alții nu o fac și să nu-ți fie teamă să te diferențiezi de ceilalți.


Săptămâna aceasta, Luna în primul sfert în Leu aduce un moment de strălucire pentru cariera ta, pentru eforturile pe care le-ai depus și pentru drumul pe care speri să îl urmezi. 

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cea mai norocoasă zi: Luni, 24 aprilie

Aventura îți liniștește sufletul, dar îl și hrănește. Îți dorești să înveți mai mult, să experimentezi lucruri minunate și să găsești sensul profund în toate acestea. Aceasta este ceea ce contribuie la faptul că simți că trăiești viața cu un scop anume, în loc să exiști pur și simplu.

Săptămâna aceasta, vei primi acel impuls de care ai nevoie pentru a trăi efectiv viața pe care ți-o dorești. 

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cea mai norocoasă zi: Luni, 24 aprilie

Ceea ce trebuie să începi să reții este că întotdeauna vor exista perioade dificile, înainte de cele uimitoare. Întotdeauna vor exista teste sau momente de îndoială, care te fac să pui totul la îndoială înainte de a înțelege în cele din urmă scopul lor.

Săptămâna aceasta, pe măsură ce Saturn din Pești se intersectează cu Soarele din Taur, te vei simți mai înclinat să începi să te gândești și să vorbești mai mult despre ceea ce îți dorești, decât despre ceea ce nu îți dorești. 

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Cea mai norocoasă zi: Luni, 24 aprilie

În toată vindecarea ta recentă, o parte importantă din tine s-ar putea să nu fi recuperat încă. Te-ai luptat nu doar pentru a primi ceea ce ți-ai dorit întotdeauna, ci și pentru momentele în care ți se părea că primești mult mai mult decât ai cerut vreodată.


Pe măsură ce Saturn în Pești se aliniază cu Soarele în Taur în această săptămână, este o oportunitate fantastică de a-ți alinia inima cu mintea, astfel încât să nu mai existe niciodată nicio îndoială în privința reușitelor tale.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Cea mai norocoasă zi: Luni, 24 aprilie

Ai tendința de a ține lucrurile în interiorul tău. Cum Saturn a intrat recent în semnul tău zodiacal, pășești într-un loc de mai mare cunoaștere și înțelegere a ceea ce trebuie să faci pentru a te ocupa serios de visele și dorințele tale. Muncești mai mult pentru ceea ce trebuie să realizezi, dar este posibil să fi lăsat totuși pe dinafară unele persoane importante din procesul tău.

Săptămâna aceasta, când Saturn în Pești se aliniază cu Soarele în Taur, este o șansă de a vorbi deschis și de a le spune oamenilor despre planurile și visele tale. Îți vei da seama că, atunci când oamenii potriviți sunt în viața ta, nu poți spune niciodată ceva greșit.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel