Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal în perioada 21 - 27 august 2023

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Horoscop  21 - 27 august 2023.  Acestea sunt mai norocoase zile ală săptămânii pentru fiecare semn zodiacal.

Ziua norocoasă a Berbecului: Joi, 24 august 2023 

Îmbrățișează puterea lucrativă a Lunii din primul sfert de lună în Săgetător, deoarece îți luminează sectorul norocului și al abundenței. Știi ce trebuie să faci pentru a crea spațiu pentru ca universul să lucreze în favoarea ta. Tot ce trebuie să știi este să asculți și să onorezi această conștiință divină. Este posibil să existe domenii din viața ta în care simți că nu poți merge mai departe încă, dar, prin interiorizarea puterii acestei luni, poți elibera mentalitățile negative care te-au ținut blocat.  

Faci cea mai bună treabă atunci când te simți liber să fii tu însuți, dar pentru a face asta, trebuie să creezi spațiul pentru a înflori. Atunci când poți onora ceea ce trebuie să plece, există spațiu pentru ceea ce va veni. Faci o promisiune că știi că meriți mai mult, ceea ce reprezintă primul pas pentru a-l crea.

Ziua norocoasă a Taurului: Duminică, 27 august 2023 

Pe măsură ce Marte în Balanță îți activează zona bunăstării, trebuie să examinezi modul în care te îngrijești și îți structurezi ziua. Modul în care îți prioritizezi nevoile și grija dă tonul pentru toți ceilalți din viața ta și pentru divinitate. Nu este o prostie sau o pierdere de timp să încetinești și să te asiguri că dormi suficient, că ești bine hidratat, bine hrănit sau chiar că te ocupi de nevoile tale spirituale, cum ar fi meditația sau timpul petrecut în natură. De fapt, făcând acest lucru, îi arăți divinului că ești demn doar de ce e mai bun în viață, ceea ce atrage mai mult din el. 


Norocul tău nu se găsește într-o oportunitate exterioară, ci în dorința ta de a-ți crea spațiu pentru a te îngriji și a te onora. Pe măsură ce îți permiți să-ți stabilești o strategie pentru ziua ta, asigurându-te că orice timp pentru rutină sau bunăstare este la fel de prioritar ca și problemele de serviciu sau de familie, creezi un spațiu divin pentru noroc și abundență.

Ziua norocoasă a Gemenilor: Duminică, 27 august 2023 

Cel mai bine ar fi să fii sincer cu privire la ceea ce îți aduce fericire și îți alimentează viața pentru binele general. Oricât de mult te poate preocupa tendința umană de a te concentra doar pe ceea ce ai în față, sufletul tău tânjește să facă mai mult decât rutina zilnică. Atunci când poți îmbrățișa ambele părți din tine, una dintre lecțiile tale majore în viață înțelegi că există un echilibru între uman și suflet care trebuie găsit, poți găsi un succes și o împlinire extraordinară onorând ambele părți ale tale.  

Marte în Balanță îți activează simțul angajamentului și al bucuriei, deoarece ești energizat să pornești pe acest nou drum al descoperirii de sine. Angajamentul față de ceea ce îți aduce fericirea nu este un aspect al ființei umane, ci al sufletului tău, pe măsură ce înveți să te autovalidezi și realizezi că cea mai mare pasiune a ta va fi întotdeauna conectată cu scopul tău.

Ziua norocoasă a Racului: Miercuri, 23 august 2023 

Energia Fecioarei domină sectorul tău de comunicare, ceea ce înseamnă că, pe măsură ce Soarele intră în acest semn de pământ, alături de Mercur retrograd, vei avea ocazia să te concentrezi asupra modului în care ai comunicat cu ceilalți. Deși poți pune adesea nevoile celorlalți mai presus de tine, chiar și cu acest nou capitol care te ajută să-ți arate cât de mult trebuie să fii vedeta vieții tale, trebuie să te asiguri în mod constant că ambele sunt în echilibru.  

Profită de această perioadă de retrogradare a lui Mercur și folosește-o pentru a reflecta asupra situațiilor în care ai comunicat adevărul tău sau pur și simplu adevărul pe care ceilalți au vrut să îl audă. Îți ești datoare să reîncepi acest nou capitol de câte ori este nevoie pentru a reuși în cele din urmă și, deși este normal să te abați un pic, îți ești datoare să te întorci pe drumul cel bun. Atunci când îți onorezi adevărul și nu te mai sacrifici, poți atrage tot norocul și abundența pe care le cauți.

Ziua norocoasă a Leului: Joi, 24 august 2023 

Luna din primul sfert de lună în Săgetător îți amintește că viața trebuie să fie plăcută. Asta nu înseamnă să faci ceea ce îți va aduce faima sau chiar aprobarea celorlalți, ci pur și simplu ceea ce îți face bine la suflet. Pe măsură ce ai progresat în acest an, opiniile și gândurile altora au contat mai puțin, deoarece ai realizat că doar tu știi ce te face fericit. Această lunare este o ultimă oportunitate de a te ajuta să te eliberezi de tot ceea ce te împiedică să investești în tine.  

Nu mai trebuie să te îndoiești de tine însuți sau să joci vechile jocuri ale minții pe care le foloseai pentru a încerca să obții validarea celorlalți. Ai ajuns prea departe pentru a te întoarce acum, dar trebuie să devii transparent și sincer cu tine însuți în legătură cu ceea ce alcătuiește o viață bine trăită pentru tine, pentru că în curând ți se va prezenta o oportunitate divină, iar de data aceasta vrei să te asiguri că ești la locul potrivit pentru a o profita.

Ziua norocoasă a Fecioarei: Miercuri, 23 august 2023 

Sezonul Fecioarei este în plină forță în această săptămână, când Soarele intră în semnul tău zodiacal, semnalând întoarcerea ta solară și noul tău an. Anul acesta, este marcat de Mercur retrograd, permițându-ți să te asiguri că nu există ceva în trecutul tău care încă trebuie rezolvat. Este ceva legat de creșterea ta, de vindecare sau chiar de cineva pe care te-ai hotărât. Cu toate acestea, ar putea fi vorba despre recunoașterea faptului că nu poți fi o prezență vindecătoare pentru ceilalți până când nu te angajezi să te vindeci pe tine însuți.  


Indiferent de ceea ce apare în mod explicit pentru tine, ai încredere că universul orchestrează în întregime acest moment, deoarece ești înzestrat cu întoarcerea ta solară și cu șansa de a rescrie trecutul. Nu în fiecare zi primești oportunitatea norocoasă de a te întoarce într-adevăr și de a îndrepta orice greșeală sau de a obține o mai bună înțelegere, așa că îmbrățișează această șansă și privește-o ca pe o ușă către succes.

Ziua norocoasă a Balanței: Duminică, 27 august 2023 

Marte, planeta acțiunii și a pasiunii, intră în Balanță în săptămâna 21 - 27 august 2023, dând startul unui nou capitol în ceea ce privește angajamentul față de visele tale și trăirea din adevărul tău. Fiind un semn zodiacal care reprezintă parteneriatul, prioritizezi relația ta mai presus de toate celelalte chestiuni din viața ta, însă ceea ce se sfârșește prin a se întâmpla este că visele tale cad deoparte și sunt uitate. Meriți să te concentrezi pe obiectivele și planurile tale de viață, realizând că nicio relație sănătoasă nu te-ar face să simți că trebuie să alegi. 

Atunci când îți onorezi visele, pășești, de asemenea, în locul în care să atragi un partener care va continua să te susțină mai mult și mai mult. Vedeți că o relație, deși minunată, nu trebuie neapărat să fie centrul vieții voastre. Lucrează la tine însuți chiar acum, iar toate celelalte dorințe pentru viața ta se vor materializa pe măsură ce te angajezi să nu te mai abandonezi niciodată.

Ziua norocoasă a Scorpionului: Joi, 24 august 2023 

Luna din primul sfert de lună în Săgetător te ajută să îți construiești stima de sine și valoarea, pe măsură ce realizezi că aici se nasc toate visele. Poate fi o provocare să îți înțelegi și să îți întruchipezi pe deplin valoarea, însă aceasta este calea pe care ai parcurs-o tot anul, pe măsură ce realizezi că ceea ce crezi că meriți este ceea ce vei primi. Nu-ți fie teamă să ridici atât de sus ștacheta încât să te sperii că nimic sau nimeni nu o va atinge vreodată - pentru că o va face. Ai atât de multe de oferit și strălucești mai mult decât mulți, așa că este timpul să îți însușești asta și să vezi ce se întâmplă atunci când îi dai în sfârșit universului o șansă să fie de partea ta.  

În timpul lunatiei Săgetătorului, concentrează-te pe reafirmarea valorii tale personale și pe întinderea ta spre noi limite, pe măsură ce creezi spațiu pentru un nou nivel de abundență în viața ta. Este în regulă dacă încă înveți și crești în acest nou nivel de merite. Este esențial să nu renunțați.

Ziua norocoasă a Săgetătorului: Joi, 24 august 2023 

Luna din primul sfert de lună în semnul tău zodiacal personal pune în lumină ce povești sau credințe trebuie să eliberezi pentru a crea viața pe care aspiri să o trăiești. Fiind un semn zodiacal care se concentrează mereu pe orizontul îndepărtat al viitorului, este esențial să te asiguri că sinele tău interior este aliniat cu alegerile pe care le faci pentru viața ta. Ai făcut multă creștere în ultima vreme, dar nu toate acestea au fost încă încorporate într-o schimbare de direcție. Folosește această Lună pentru a te ajuta să reflectezi asupra a ceea ce trebuie să eliberezi și care, în cele din urmă, nu se aliniază cu tine, deoarece, făcând acest lucru, vei crea spațiul pentru norocul pe care îl cauți.  

Universul îți ghidează pașii pe măsură ce te simți mai optimist în legătură cu viitorul tău, indiferent de ceea ce s-a întâmplat recent. Amintiți-vă că nu se pierde nimic care nu poate fi câștigat înapoi. Este doar o chestiune de a face munca și de a te asigura că tot ceea ce faci este aliniat cu adevărul creșterii tale.

Ziua norocoasă a Capricornului: Duminică, 27 august 2023 

Marte se mută în Balanță și îți activează sectorul carierei, deoarece te simți inspirat să-ți duci viața profesională într-o nouă direcție. Fie că acest lucru presupune un nou rol în carieră sau pur și simplu prioritizarea echilibrului dintre muncă și viața personală, te afli în pragul unui succes divin. Balanța înseamnă să lucrezi împreună și să găsești un echilibru, așa că profită de aceste oportunități pentru orice muncă în colaborare, deoarece te va ajuta să deblochezi nivelul de noroc pe care îl cauți în viața ta.  


Tot ceea ce îți poți imagina poate fi creat. Trebuie să știi cum să creezi calea de urmat. Folosește intelectul Balanței cu determinarea lui Marte pentru a alege direcția care te va duce la succesul final, indiferent ce înseamnă asta acum pentru tine. A fi norocos sau abundent nu ține doar de finanțe, așa cum ai învățat, ci și de a-i avea pe cei cu care să le împarți.

Ziua norocoasă a Vărsătorului: Duminică, 27 august 2023 

Ține-ți ochii deschiși pentru noi oportunități și experiențe. Marte în Balanță evidențiază zona ta de noroc și abundență, ajutându-te să profiți de tot ceea ce promite să îți extindă viața. Această zonă a vieții tale este asociată cu călătoriile, educația și chiar cu aprofundarea căutărilor tale spirituale, așa că nu este vorba doar de un telefon sau de un e-mail norocos, ci și de ascultarea intuiției divine care te îndreaptă spre ceva ce ți se cuvine.  

Vei fi îndemnat să acționezi, mai ales că Marte rareori stă degeaba și așteaptă ceva. Asigură-te că ești pasionat fără echivoc de tot ceea ce accepți sau spui da. Marte te inspiră să te schimbi, să îmbrățișezi noi oportunități, dar numai atâta timp cât acestea te energizează cu posibilitățile a ceea ce va urma. Atunci când onorezi ceea ce te pasionează cel mai mult, creezi și spațiul necesar pentru a trăi o viață cu adevărat norocoasă.

Ziua norocoasă a Peștilor: Joi, 24 august 2023 

Pe măsură ce Luna din primul sfert de lună în Săgetător îți activează sectorul carierei, trebuie să te concentrezi pe ceea ce vrei să creezi pe plan profesional și pe ceea ce nu vrei. Nu numai că acest lucru se leagă de aspirațiile tale viitoare, dar se asigură că nu te lași pur și simplu dus de val în acest domeniu al vieții tale, ci că dirijezi cu încredere și direcționezi lucrurile pentru a-ți asigura succesul și împlinirea.  

S-ar putea să trebuiască să abordezi lucrurile în mod neconvențional sau să-ți folosești puțul etern de speranță pentru a crede că ceva mai bun sau diferit este chiar după colț. Există atât de mult succes și noroc care vine spre tine, deoarece Nodul Nord a intrat recent în Berbec, guvernatorul sectorului tău financiar, încât totul este aproape garantat. Trebuie să vă asigurați că nu mai jucați mărunt sau că pur și simplu sunteți de acord cu ceea ce vi se oferă. În schimb, rămâi pe poziții, cunoaște-ți valoarea și urmărește-ți visele cu orice preț.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel