Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal, în perioada 20 - 26 martie 2023

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Dayne Topkin
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Dayne Topkin

Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Marți, 21 martie

Este sezonul Berbecului, iar universul este de partea ta. Cu Jupiter în semnul tău zodiacal până în luna mai, ți se dau cu adevărat cheile regatului; trebuie să te asiguri că nu lași îndoiala să-ți fure speranța celor mai bune momente care vor urma. Luna Nouă din această săptămână este momentul perfect pentru a te ridica și a-ți aminti cum este să crezi din nou în tine. Având în vedere că Luna îți oferă un nou început proaspăt în cadrul primei tale case, înseamnă că toate temele legate de tine vor ieși la suprafață, ceea ce înseamnă, de asemenea, că nu este nevoie să te temi de schimbările pe care le căutai.


Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Marți, 21 martie

Pluton se deplasează prin Capricorn din 2008, ceea ce a însemnat să îți dai seama că doar ce e mai bun din toate va fi bun. Tot ceea ce era așa și așa sau călduț nu mai era tolerat. A fost vorba despre a învăța că viața merită un da pozitiv și uimitor absolut complet din partea ta. Dacă este un nu, atunci probabil că ar trebui să fie un nu. Săptămâna aceasta, în timp ce Pluton se odihnește în cel de-al douăzeci și nouălea grad al Capricornului, considerat predestinat, acesta face sextilitate cu Soarele în Pești și în ultimul grad al acestui semn de apă. Aceasta este intersecția dintre casa a noua și sectorul norocului și casa a unsprezecea, spațiul care îți guvernează reputația, prietenii și contractele sociale care îți guvernează viața. În acest grad final, te așteaptă câteva mari momente, alături de diverse oportunități.


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Joi, 23 martie

Pe măsură ce Pluton, stăpânul lumii interlope, își începe o nouă călătorie în această săptămână în Vărsător - vei începe să culegi beneficiile acestei planete pitice. În timp ce Pluto poate că nu face adesea la fel de mult zgomot ca Venus sau Marte, care părăsește săptămâna aceasta semnul tău zodiacal după o ședere rară de șapte luni - ea deține domnia asupra unor chestiuni care îți schimbă întreaga viață. În timpul șederii lui Pluton în Vărsător, va activa casa a noua ta până în 2043, reprezentând faptul că te îndrepți cu adevărat spre un nou capitol al vieții. Convingerile tale se vor schimba, persoanele cu care te înconjori se vor schimba și modul în care vezi lumea se va schimba. Dar am încredere că acesta este cu adevărat începutul unui capitol extraordinar, mai ales că Saturn în Pești va evidenția teme profesionale și de carieră și în următorii ani. Întinde-ți aripile, Gemeni; este timpul.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Sâmbătă, 25 martie

În săptămâna care urmează, ai parte de un impuls pentru tine și pentru planuri, deoarece Marte trece în Rac. Marte este planeta ambiției, a motivației, a sexului și a energiei masculine. Este responsabilă de ceea ce se face în viață și de capacitatea de a realiza sau de a trece peste orice provocare. În această săptămână, când se mută în Rac, îți evidențiază sentimentul de sine, deoarece domnește peste prima ta casă. Marte în Rac caută o mai mare conexiune emoțională, dar poate fi și accentuată, deoarece simte totul mai intens. Pentru tine, este un moment fantastic pentru a-ți onora visele, dorințele, nevoile și credințele, cu energia din spatele lui Marte care te motivează să mergi înainte. Spuneți da vieții și nu vă feriți de niciun risc, deoarece universul vă ghidează cu adevărat să nu vă fie teamă să vă apărați sau să creați ceea ce vă doriți cu adevărat.

Leu
(23 iulie - 22 august)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Marți, 21 martie

Energia Berbecului domină casa a noua sau sectorul norocului din harta ta natală. Aceasta este partea din viața ta care guvernează toate formele de expansiune și abundență, inclusiv învățarea, călătoriile, educația, aventura și chiar spiritualitatea. Având în vedere că această parte a hărții tale este activată încă din februarie, a intrat în atenția ta să te extinzi dincolo de ceea ce credeai că este cel mai bun și să îți asumi o șansă pentru ceva nou. Această Lună Nouă în Berbec, a doua din două, va aduce un nou început monumental pentru aceste teme din viața ta, mai ales pentru că are loc la gradele zero critice ale Berbecului. Gradele zero critice pun accentul pe noile începuturi și aproape că pun în spate superputerea universului. În această săptămână, totul se referă la visele tale și la a te lăsa să crezi în faptul că viața poate fi chiar mai uimitoare și mai mare decât ai fi putut concepe vreodată.


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Sâmbătă, 25 martie

În timp ce atât de multe lucruri în astrologie se schimbă în această săptămână, mai ales că planeta pitică Ceres se mută în semnul tău zodiacal Fecioară, norocul pentru tine vine în această săptămână când încetinești și te folosești de corpul tău emoțional. Ești un semn de pământ vindecător, unul care are o putere imensă de a avea grijă de ceilalți la fel de mult ca și de tine însuți. Dar pentru a valorifica această abilitate, trebuie să fii conectat la această parte din tine. Săptămâna aceasta, când Luna tranzitează semnul de pământ al Taurului, ea îți activează a noua casă sau sectorul norocului. Luna guvernează asupra eului tău emoțional, așa că ia-ți timp spre sfârșitul săptămânii, între 23 și 25 martie, pentru a verifica cum te simți în legătură cu tot ceea ce se întâmplă în viața ta și cum poți onora mai mult adevărul tău, care, desigur, este întotdeauna locul unde norocul tău va fi abundent.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Sâmbătă, 25 martie

Marte este planeta care guvernează acțiunea, ambiția, pasiunea și energia masculină. Pe măsură ce se deplasează în semnul de apă al Racului, activează teme asociate cu casa a zecea sau cu cariera și viața ta profesională. Marte face ca lucrurile să se întâmple, dar Racul semnifică faptul că trebuie să ai o conexiune emoțională profundă cu ceva pentru a găsi succesul. Nu că acesta este singurul lucru care contează, dar dacă primești salariul, dar nu te simți conectat la scopul tău sau la ceea ce îți petreci zilele făcând, atunci tot se va înregistra ca fiind neîmplinitor. Săptămâna aceasta îi permite lui Marte să înceapă să te direcționeze spre o mai mare conexiune cu viața ta profesională. Doar pentru că este vorba de muncă, nu înseamnă că nu ar trebui să fie și plăcută.


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Sâmbătă, 25 martie

Energia Racului îți guvernează sectorul norocului sau a noua casă. Pe măsură ce Marte, planeta acțiunii, a ambiției și a pasiunii, se mută în acest semn de apă, va contribui la aducerea de schimbări și la o dorință sporită de a obține ceea ce îți dorești cel mai mult. Acest lucru creează mai mult entuziasm și îndrăzneală atunci când vine vorba de a vă extinde viața și de a profita de diferite oportunități din viața voastră, pe care le puteți folosi pentru a face mari mișcări în carieră și progrese profesionale. Folosiți această energie pentru a vă folosi de ceea ce vă doriți cu adevărat și pentru a deveni de neoprit în urmărirea acestui lucru. În timpul acestui tranzit, poți realiza cu adevărat tot ceea ce îți dorești, mai ales dacă te simți pasionat de acest lucru. Este, de asemenea, semnul tău zodiacal să nu participi la nimic care nu simți că aprinde acel foc în tine.


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Sâmbătă, 25 martie

Marte este planeta care guvernează acțiunea, ambiția și pasiunea; pe măsură ce se mută în Rac, îți activează a opta casă. Aceasta este partea din harta ta care guvernează intimitatea, finanțele și transformarea. Cu Marte în Rac aici, vei avea nevoie de mai multă conexiune emoțională cu relațiile tale cele mai apropiate și cu schimbările pe care le îmbrățișezi în viața ta. Marte poate face ca lucrurile să se întâmple, iar după lunga sa ședere de șapte luni în Gemeni, vei putea acționa în cadrul vieții tale asupra multora dintre ideile pe care le-ai avut. Acest lucru începe ca o neliniște în sufletul tău, dar devine mai puternic odată cu dorința copleșitoare de a acționa și de a merge înainte cu orice preț.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Miercuri, 22 martie

Planeta pitică Ceres guvernează asupra grijii de sine, a hranei și a modului în care ai grijă de ceilalți. În Fecioară, îți activează a noua casă, care guvernează asupra norocului, abundenței și chestiunilor legate de aventură și explorare. În această perioadă, norocul pe care îl cauți este legat de modul în care ai grijă de tine și de cei care contează cel mai mult pentru tine. Casa a noua îți cere să ieși din zona ta de confort și să explorezi acele chestiuni cu care s-ar putea să nu fii familiarizat, cum ar fi diverse tipuri de terapii sau practici spirituale care ar putea sfârși prin a fi capabile nu doar să te ajute să te vindeci, ci și să aducă norocul pe care îl cauți înapoi în viața ta. Folosiți această energie pentru a vă găsi casa în interiorul vostru, pentru a vă simți încrezători în ceea ce aduce cu adevărat valoare adăugată și ceea ce nu.


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Joi, 23 martie

Pluton este stăpânul lumii interlope și se pregătește să facă o mișcare dramatică în această săptămână, pregătindu-se să treacă în Vărsător după o ședere de 15 ani în Capricorn. Vărsătorul este semnul tău zodiacal și îți guvernează prima casă, ceea ce înseamnă că vei intra într-o fază de remodelare a sentimentului tău de sine. Folosește această perioadă pentru a renunța sau a elibera orice idealuri sau credințe care nu fac decât să te împiedice să fii cine ești cu adevărat menit să fii sau cine vrei să fii. Această lungă călătorie oferă o libertate și o posibilitate enormă, pe măsură ce vă abandonați noului. Amintiți-vă că ar trebui să vă simțiți puțin înspăimântați pe măsură ce vă aventurați pe acest teritoriu necunoscut și descoperiți exact din ce sunteți făcut.


Pești
(19 februarie - 20 martie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Marți, 21 martie

Energia Berbecului guvernează finanțele, investițiile, persoanele și lucrurile care adaugă o valoare mai mare vieții tale. Luna Nouă aduce un nou început strălucitor, orchestrat divin și dramatic. S-ar putea să trebuiască să-ți exersezi răbdarea pe măsură ce luna avansează pentru a realiza pe deplin acest nou început. Dar, cu Saturn acum în semnul tău zodiacal pentru următorii câțiva ani, ai încredere că tot ceea ce creezi va deveni o parte permanentă a vieții tale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel