Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal, în perioada 17 - 23 aprilie 2023

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Amy Reed
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Amy Reed

Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Joi, 20 aprilie

Deschide-ți ochii și vezi lucrurile așa cum sunt. Nu vedea prin răni sau îndoieli, nici măcar prin frica ce poate să mai zăbovească la marginea viselor tale. Deschide ochii și vezi că anumite lucruri trebuie să fie eclipsate din viața ta pentru a continua să mergi înainte. Va trebui să eliberezi ceva pentru a primi uimitorul. Aceasta este o lovitură de noroc. Această licărire de speranță te ajută să realizezi că singurul lucru pe care trebuie să îl faci acum este să eliberezi ceea ce nu mai este adevărat pentru tine. Eliberați ceea ce nu face decât să ocupe spațiu și permiteți-vă să profitați de magia acestui nou început.


Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: marti, 18 aprilie

Întoarce-te la adevărul tău. Întoarce-te în spațiul în care te simți viu și știi că poți face orice, chiar dacă trebuie să schimbi totul. Intri în sezonul zodiei tale, în care vei experimenta Soarele strălucitor și luminos care se mișcă prin semnul tău zodiacal aprinzând un adevăr profund și chemând la acțiune. Refuză să stai pe gânduri și pasiuni și, în schimb, intră în conștientizarea faptului că tu deții cheia pentru a manifesta tot ceea ce-ți dorește inima. Lumea este a ta; stăpânește-o.


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Joi, 20 aprilie

Noul tău început se apropie, dar pentru ca acest lucru să se întâmple, s-ar putea să trebuiască să te adaptezi la unele dintre persoanele care te înconjoară în viața ta. Grupul tău social este întotdeauna o parte extrem de importantă din viața ta. Ei sunt familia ta. Dar trebuie să te asiguri că cei din jurul tău te pot ajuta să te susții în direcția în care vrei să mergi și că nu te distrag de la acest lucru. Asigură-te că cei care te susțin cu adevărat și că persoanele pe care le cauți pentru încurajare se îndreaptă într-o direcție similară. Ați ajuns prea departe pentru a fi reținută de cei care sunt geloși.


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: sâmbătă,  22 aprilie

Singurul lucru pe care trebuie să îl faci acum este să te extinzi continuu în toate spațiile pe care ai visat să le ocupi. Continuă să îți urmărești visele; lumea se va adapta. Lucrurile se vor rezolva cumva de la sine, dar tu meriți să fii fericit, indiferent de direcție. Acest lucru oferă atât un început, cât și un sfârșit în ceea ce privește o carieră sau o mișcare profesională, deși se poate răsfrânge și asupra vieții tale personale. Trebuie să faci ceea ce ți se pare corect pentru tine și pentru nimeni altcineva. Acest capitol cu totul nou în care te îndrepți îți va aduce o mai mare împlinire, dar numai dacă îți amintești că tu trebuie să fii pe primul loc.

Leu
(23 iulie - 22 august)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Joi, 20 aprilie

Nu vă fie teamă să vă răzgândiți. Nu vă fie teamă să schimbați vitezele sau chiar perspectivele. Cu cât îți permiți să încerci lucruri noi și să riști mai mult, cu atât îți vei defini mai mult adevărul. Dar există un mod de a trăi care va trece la ceva mai măreț pe măsură ce o faci. O parte din modul în care credeai că va decurge viața sau chiar ceea ce era important va trebui să moară pentru ca noul tu să poată renaște. Indiferent de cât de îndepărtat pare un interes sau o oportunitate, săptămâna aceasta este a ta pentru a merge înainte - fără regrete și fără a privi înapoi.


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: marti, 18 aprilie

Meriți să te luminezi din interior. Să poți să nu te simți prins în capcană în a fi o anumită persoană sau chiar să trăiești o anumită viață. Singurul lucru care te limitează este convingerea că trebuie să fii. Poți avea o viață plină nu doar de stabilitate și iubire, ci și de aventură și sens. Ai muncit atât de mult pentru a ieși din acea cutie, fără să-ți permiți niciodată să crezi că anumite lucruri nu sunt făcute pentru tine. Pe măsură ce Soarele se întoarce în Taur în această săptămână, noile aventuri sau experiențe vor deveni o prioritate absolută, pe măsură ce îți întinzi aripile și descoperi cât de departe poți zbura.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: duminica, 23 aprilie

Sprijină-te de siguranța ta. Confortul și stabilitatea te învăluie în căldura iubirii. Permite-ți să treci de la mentalitatea de frică la una mai încrezătoare, care va continua să te susțină în toată creșterea pe care speri să o realizezi în viața ta. Pe măsură ce Soarele se întoarce în senzualul Taur, este timpul să treceți la o mai mare siguranță că tot ceea ce ați realizat recent este sigur pentru a vă încrede în interior. Nimic nu pândește după colț, așteptând să vă întrerupă fericirea cultivată. Permiteți-vă să vă deschideți pentru a primi prin Soarele strălucitor și aveți încredere că chemați tot ceea ce ați meritat întotdeauna.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Joi, 20 aprilie

Marea aventură pare să te cheme mereu, dar trebuie să te ocupi și de lucrurile de bază. Uneori poți fi atât de prins în idei și sentimente mărețe, încât treci cu vederea ceea ce ai cu adevărat nevoie pentru a face să se întâmple. Săptămâna aceasta, concentrează-te pe ceea ce ai nevoie pentru a te simți cel mai bine pentru a trăi cea mai bună viață a ta. Eclipsa de Lună Nouă în Berbec te ajută să îți stabilești prioritățile, permițându-ți să te concentrezi pe limite și pace și să cultivi o viață în care să te simți sănătos și viu. De aici provine sursa întregii tale energii, de unde te ajuți să te hrănești pentru ca toate acele idei și vise să se materializeze.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: sâmbătă,  22 aprilie

Ai știut dintotdeauna că trebuie să creezi spațiu pentru a primi. Nu este vorba că nu meriți să ai totul, dar pentru a crea acest lucru, trebuie să dobândești mai multă claritate cu privire la ceea ce înseamnă acest lucru. Înțelegerea scopului a ceva, fie că este vorba de ceva personal sau profesional, este ceva ce te străduiești să faci. Cu toate acestea, ego-ul se poate implica adesea și te poate face să faci mișcări pentru a-l satisface pe el în locul adevărului pe care îl dorești. Săptămâna aceasta, Portalul Eclipselor se deschide și vor exista unele realizări majore despre modul în care ți-ai sabotat fericirea prin faptul că nu ai creat spațiul necesar pentru a o primi. Aveți încredere că, ori de câte ori ceva este îndepărtat, este întotdeauna pentru a crea spațiu pentru ceva mai bun.


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Joi, 20 aprilie


Meritați să vă simțiți în largul dumneavoastră. Ești demn de simplitate și fericire. Nu ar trebui să trebuiască să te lupți în permanență, să simți că ești mereu la limită sau chiar să fii judecat de ceilalți. Dar acest lucru, bineînțeles, începe cu tine însuți. În timp ce poți să te străduiești mereu să obții mai mult, să fii fericit cu ceea ce ai este locul de unde începe totul. Recunoașterea motivului pentru care trebuie să găsești bucurie și recunoștință în viață îți aparține. Pe măsură ce Soarele se întoarce în pământeanul Taur în această săptămână, s-ar putea să descoperi că acele lucruri care păreau provocatoare doar săptămâna trecută acum nu mai contează. Atunci când vă concentrați mai mult asupra aspectelor pozitive din viața voastră, veți aprecia în mod natural mai mult ceea ce aveți deja.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)


Cea mai norocoasă zi a săptămânii: miercuri, 19 aprilie

Ești exact acolo unde trebuie să fii, ceea ce înseamnă că meriți să ocupi un spațiu aici. În timp ce continui să privești în jur, uimit de această nouă viață în care ai crescut, asigură-te că îți permiți să ocupi tot spațiul care îți aparține. O parte a maturizării constă în a-ți reaminti că viața ta actuală nu seamănă cu nimic din ceea ce ai avut înainte, ceea ce înseamnă că nu trebuie să te mai faci mic. Nu trebuie să perfecționezi o conversație înainte de a o purta sau chiar să te plimbi pe vârful picioarelor în jurul sentimentelor celorlalți. În schimb, îți poți însuși abilitatea de a fi tu însuți pe deplin, ceea ce înseamnă să ai încredere în tine pentru a purta conversațiile care să te ajute să ajungi la nivelul următor.


Pești
(19 februarie - 20 martie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Joi, 20 aprilie

Atunci când știi în adâncul sufletului tău ceea ce meriți, nimic nu poate opri puterea de atracție să se manifeste în viața ta. Dar atunci când ai îndoieli, întrerupi această vibrație. Meriți nu doar o viață clădită pe bucurie, ci și una care să fie fructuoasă din punct de vedere financiar. Nu există nicio regulă conform căreia trebuie să te lupți pentru a-ți atinge cele mai înalte vise.  În schimb, le poți face pe amândouă. Întotdeauna le poți face pe amândouă. Săptămâna aceasta, Eclipsa solară de Lună Nouă Berbec luminează pentru a-ți reaminti cine ești și ce valorezi. Vă puteți simți construiți și gata să vă asumați orice, având încredere că totul este menit pentru voi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel