Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal, în perioada 17 - 22 ianuarie 2023

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Săptămâna care urmează aduce în sfârșit toate planetele în direct, iar Super Luna Nouă în Vărsător te supraîncarcă pentru anul care urmează. După un lung sezon retrograd, toate planetele vor fi în sfârșit directe până la sfârșitul săptămânii, încurajând orice mișcare înainte în viața ta personală sau profesională.

 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Cea mai norocoasă zi a ta în această săptămână: Sâmbătă, 21 ianuarie


Săptămâna aceasta, norocul vine de la cei de care te-ai înconjurat. Dacă ai nevoie de ajutor pentru un proiect sau chiar și doar de o contribuție la o decizie crucială, bazează-te pe prietenii tăi și pe cei din jurul tău. Treci prin multe schimbări, dar Luna Nouă în Vărsător din această săptămână îți aduce noi oportunități din partea celui mai apropiat cerc de prieteni.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Cea mai norocoasă zi a ta în această săptămână: Miercuri, 18 ianuarie

Energia Capricornului guvernează partea din viața ta care guvernează norocul și abundența. Săptămâna aceasta, când Mercur devine direct aici, este timpul pentru o revenire a ambelor. Folosește-te de acest lucru pentru a purta acele conversații, pentru a investiga oportunități sau chiar pentru a aplica pentru acel loc de muncă. Călătoriile sunt, de asemenea, sigure pentru a rezerva în cele din urmă în această săptămână, ceea ce înseamnă că următoarea aventură vă cheamă deja numele.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Cea mai norocoasă zi a ta în această săptămână: Sâmbătă, 21 ianuarie

Luna Nouă în Vărsător pune în evidență sectorul norocos al vieții tale, aducând o nouă oportunitate importantă pentru un început important.

Vărsătorul este semnul zodiacal al rebelului cu o cauză, care nu se supără să meargă pe drumul lor dacă este pentru un scop mai mare. Săptămâna aceasta vei înțelege ce înseamnă asta pentru tine și te vei simți inspirat să răspunzi la chemarea sufletului tău.

Rac

(21 iunie - 22 iulie)

Cea mai norocoasă zi a ta în această săptămână: Duminică, 22 ianuarie

Uranus este planeta care guvernează schimbările neașteptate din viața ta. Pe măsură ce devine directă în Taur, activând teme legate de prieteni, socializare și ieșirea în lume, vei fi încurajat să începi să faci același lucru.

Viața nu se rezumă doar la casă sau la relația ta, ci te poți bucura și tu de multiple prietenii cu oameni care sunt acolo pentru a-ți arăta cât de frumoasă și uimitoare poate fi viața.

Leu
(23 iulie - 22 august)

Cea mai norocoasă zi a ta în această săptămână: Duminică, 22 ianuarie

Energia Taurului este întotdeauna benefică pentru cariera ta, ceea ce înseamnă că în această săptămână, când Uranus devine direct aici, te poți aștepta la câteva schimbări pozitive. Uranus aduce schimbări neașteptate, dar necesare.

Te ajută să ieși din zona ta de confort și îți oferă șansa de a experimenta ceva nou și interesant. Fii deschis la schimbare și ai încredere că, chiar dacă nu ai planificat-o, nu înseamnă că nu este destinată pentru tine.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Cea mai norocoasă zi a ta în această săptămână: Duminică, 22 ianuarie

Săptămâna aceasta totul va începe în sfârșit să se simtă mai optimist. A fost un fel de energie ciudată în cea mai mare parte a ultimelor săptămâni, dar ai încercat să navighezi printre schimbările și cele pe care vrei să le faci.

În această săptămână, pe măsură ce Uranus devine direct în Taur, vei experimenta o revenire a norocului în tot ceea ce atingi. Simțiți cu adevărat că restricțiile se ridică, iar viața este din nou deschisă pentru tine.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Cea mai norocoasă zi a ta în această săptămână: Duminică, 22 ianuarie

Uranus este planeta care reprezintă schimbările capitale; în această săptămână, pe măsură ce tranzitează zona din viața ta care guvernează transformarea, te poți aștepta la lucruri importante.

Anul care urmează este unul care va aduce tot felul de beneficii financiare și relaționale, ceea ce înseamnă că este timpul să începi să vezi neașteptatul ca fiind pozitiv. Profită de energia din această săptămână pentru a îmbrățișa toată abundența pe care o aduc aceste schimbări.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cea mai norocoasă zi a ta în această săptămână: Miercuri, 18 ianuarie

Săptămâna care urmează îți rezervă o mulțime de oportunități norocoase când vine vorba de comunicare și conversații. Energia Capricornului guvernează acest sector al vieții tale, așa că s-ar putea să te fi simțit limitat de la începutul noului an sau chiar ca și cum ar fi existat o restricție aici.

Pe măsură ce Mercur devine în sfârșit direct, este, de asemenea, timpul să îmbrățișezi expansivitatea care te va ajuta să co-creezi cu universul în următorul capitol al vieții tale.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cea mai norocoasă zi a ta în această săptămână: Duminică, 22 ianuarie

Sănătatea ta este cel mai norocos lucru pe care te poți concentra în săptămâna care urmează. Atunci când acțiunile și comportamentele tale sunt sănătoase, mintea și cuvintele tale devin și ele mai sănătoase.

Acest lucru include alimentele pe care le mănânci, ceea ce introduci în corpul tău, filmele pe care le urmărești și chiar muzica pe care o asculți. Uranus direct în această zonă a vieții tale reprezintă niște schimbări majore pe care le poți face, care vor afecta pozitiv orice alt domeniu al vieții tale.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cea mai norocoasă zi a ta în această săptămână: Sâmbătă, 21 ianuarie


Luna Nouă în Vărsător luminează tot ceea ce este legat de valoare pentru tine în această săptămână. Această parte a vieții tale se poate ocupa de ceea ce și de cine prețuiești și de cine ai nevoie cel mai mult, dar îți poate afecta pozitiv și finanțele.

În acest caz, este posibil să înceapă un capitol nou-nouț în cadrul resurselor tale, care va fi ceva ce va crește și mai abundent. Folosiți această energie pentru a demara orice proiect sau idee care vă poate crește valoarea netă.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)


Cea mai norocoasă zi a ta în această săptămână: Sâmbătă, 21 ianuarie

Super Luna Nouă în Vărsător din această săptămână va aduce un nou început amplificat pentru tine în ceea ce privește trăirea unei vieți mai autentice. Aceasta este o Lună puternică în semnul tău, care este, de asemenea, șansa ta de a îmbrățișa tot ceea ce ai învățat în ultimul an.

Luna Nouă se concentrează în jurul gândurilor, idealurilor și credințelor tale. Este propriul tău An Nou și șansa ta de a-ți declara libertatea față de tot ceea ce te îndepărtează de a trăi viața conform viselor tale.

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Cea mai norocoasă zi a ta în această săptămână: Sâmbătă, 21 ianuarie

Luna Nouă în Vărsător activează cea mai profundă parte a hărții tale. Aici zăbovesc adevăruri și idei inconștiente și este posibil să fii invitat la cea a celor din jur. Oferta Lunii Noi începe, de multe ori, abia după ce poți vedea tot ceea ce a fost ascuns cândva.

Săptămâna care urmează te va aduce față în față cu ceea ce s-a întâmplat sub suprafață, permițându-ți să simți că poți în sfârșit să tai legăturile cu trecutul pentru a face loc viitorului.





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel