Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal din 3 -9 iulie 2023

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)


Cea mai norocoasă zi: Luni, 3 iulie 2023

La începutul săptămânii 3 - 9 iulie 2023, ți se oferă un moment important de conștientizare în cadrul vieții tale profesionale. Luna Plină în Capricorn îți va evidenția parcursul profesional și îți va aduce o mai mare claritate care implică decizia sau alegerea ta la sfârșitul anului 2022. Capricornul este despre stabilitate și despre a avea tăria de a munci pentru ceea ce îți dorești cel mai mult - dar, uneori, trebuie să îmbrățișăm și flexibilitatea.

Vi se va cere să reflectați, să învățați și să luați o nouă decizie privind cariera sau munca. Oricât de mult ar părea că acest lucru nu este binevenit, totul face parte din scopul superior de a te ajuta să îți ridici fiecare fațetă a vieții tale. De asemenea, acest lucru vă va pregăti financiar pentru a vă asuma unele dintre acele mișcări mai semnificative în viața personală.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Cea mai norocoasă zi: Luni, 3 iulie 2023

Capricornul îți guvernează sectorul norocului, așa că ori de câte ori există o energie intensă în jurul acestui semn zodiacal, știi că ceva important se pregătește să se schimbe în viața ta. Capricornul are tendința de a prefera zonele de confort în locul asumării de riscuri, așa că este un semn zodiacal incitant să guverneze această parte a vieții tale și te învață că înainte de a face salturi uriașe - trebuie mai întâi să faci planuri, astfel încât să ai încredere că acestea vor reuși.

Acest proces de a face planuri este unul în care te afli de la Luna Nouă în Capricorn de la sfârșitul anului 2022; acum, vei putea să îți judeci munca și să faci în sfârșit acel pas înainte într-un nou capitol. Ține minte doar că, indiferent cât de mult planifici, nu va acoperi niciodată totul, iar asta este în regulă; ești încă pregătit să îți asumi acest risc.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Cea mai norocoasă zi: Luni, 3 iulie 2023

Când vine vorba de transformare, ai o relație interesantă cu ea. În timp ce te concentrezi pe schimbările de zi cu zi din viața ta, sfera extinsă a transformării poate părea o provocare, pur și simplu pentru că implică adesea un proces mai lung. Pe măsură ce te-ai scufundat mai adânc în adevărul tău și ți-ai dat seama ce îți dorești cu adevărat pentru viața ta, fără să știi, ai deschis, de asemenea, ușa pentru o transformare mai mare.


În săptămâna 3 - 9 iulie 2023, pe măsură ce Luna Plină răsare în Capricorn, vei realiza că tot ceea ce ai visat este brusc în fața ta. Nu te grăbi cu lucrurile în această săptămână, mai ales în ceea ce privește relațiile romantice, deoarece trebuie să-ți acorzi timp pentru a accepta că toate gândurile pe care le-ai făcut s-au manifestat în acest moment precis.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 9 iulie 2023

Pentru tine, există un moment care sosește în această săptămână, oferindu-ți curajul de a acționa conform intuiției tale. În timp ce Luna de Ultimul Pătrar și Luna Plină dețin ambele calități de eliberare, diferența este că Luna de Ultimul Pătrar vorbește despre un moment de tranziție pentru a crea un echilibru mai mare. Nu este momentul să începi ceva nou încă, ci să realizezi ceea ce deja a parcurs un cerc complet.


Luna ultimului sfert în Berbec va pune în lumina reflectoarelor sectorul carierei tale, deoarece vei avea brusc o descoperire care îți schimbă perspectiva asupra tuturor lucrurilor. Nu înseamnă că trebuie să acționezi în acest moment, dar reprezintă un moment în care ești încurajat să îți vezi adevărul și să treci la următoarea fază a vieții tale profesionale.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 9 iulie 2023

Luna ultimului sfert răsare spre sfârșitul săptămânii 3 - 9 iulie 2023, oferindu-ți șansa de a te gândi la ceea ce te împiedică să faci tot ceea ce visezi. În Berbec, acest eveniment lunar îți activează sectorul norocului și al abundenței, ajutându-te să înțelegi unde ai dat prea multă energie și nu ai crezut suficient în tine.


Deși ai trecut printr-o cantitate imensă de creștere pe parcursul acestui an, există încă ceva de care te agăți, ceea ce nu îți oferă nimic nou. Cel mai bine ar fi să reflectezi asupra locului în care lucrurile se simt dezechilibrate, stagnante sau blocate și să fii pregătit să le eliberezi. S-ar putea să fie ceva la care nu te-ai fi așteptat niciodată, dar care în cele din urmă îți permite libertatea pe care o dorești.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 9 iulie 2023


În viață, creșterea face parte din proces. Îți permite să înveți din alegerile tale și ale celorlalți pentru a fi mai bine pregătit pentru orice îți rezervă viitorul. S-au întâmplat o mulțime de lucruri bune în viața ta în acest an, atât de multe încât s-ar putea părea că deja trăiești viața la care ai visat - dar există o amenințare la adresa fericirii tale pe care ți-o va dezvălui Ultimul sfert de Lună în Berbec.

Poți planifica lucrurile în viață la un nivel pe care majoritatea celorlalte semne zodiacale ar fi invidioase, dar această forță poate deveni și cea mai mare luptă a ta. O parte a procesului de creștere este să înveți să fii în momentul de față și să apreciezi că ai tot ceea ce ți-ai dorit întotdeauna. Atunci când poți face asta, ești deschis să primești și mai multă abundență din partea universului. Fă un pas înapoi, găsește recunoștință pentru ceea ce ai manifestat deja și ai încredere că restul se va întâmpla la timpul său.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)


Cea mai norocoasă zi: Luni, 3 iulie 2023

Luna Plină în Capricorn îți activează sectorul casei, al vindecării și al familiei. Aceasta este șansa ta de a analiza ce rezervă această parte a vieții tale și cum ai fi putut trece cu vederea unele dintre cele mai mari daruri ale universului. Indiferent dacă lucrurile sunt așa cum îți dorești să fie în acest moment sau nu, aceasta este oportunitatea ta de a onora viața pe care o trăiești și de a realiza cât de multă dragoste și sprijin ai în jurul tău.

Deși ești semnul zodiacal care guvernează parteneriatele echilibrate, de multe ori poți crea povești despre conexiunile din viața ta care nu există. Încearcă să te uiți la modul în care oamenii apar cu adevărat în viața ta, astfel încât să nu ratezi pacea care ți se oferă. Uneori, atunci când ești obișnuit să trăiești în lipsă, să realizezi cât de abundent ești poate fi una dintre cele mai provocatoare, dar plină de satisfacții.


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cea mai norocoasă zi: Luni, 3 iulie 2023

Devii o forță de neoprit atunci când ești în sincronie cu cuvintele tale. Acest lucru îți permite să îți iei gândurile și sentimentele și să le articulezi în magie, care este responsabilă de crearea a ceea ce îți dorești pentru viața ta. În săptămâna 3 - 9 iulie 2023, pe măsură ce Luna Plină în Capricorn atinge apogeul, îți oferă tot timpul să îmbrățișezi puterea cuvintelor tale și să dai viață viselor tale.

Ești în pragul unor transformări semnificative în viața ta, iar capacitatea de a spune ceea ce trebuie la momentul exact este un dar care te va ajuta să ajungi la acel nivel următor. Nu te îndoi de locul în care te afli sau de puterea ta asupra situației. Atunci când îți permiți să îți exprimi cel mai mare adevăr al tău, îi ajuți și pe ceilalți să facă același lucru.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cea mai norocoasă zi: Luni, 3 iulie 2023

La un moment dat în viața ta, trebuie să accepți că ceea ce credeai că este adevărat nu este. Se pare că o oarecare deziluzie de sine a dus la faptul că ai trecut cu vederea oportunități sau ai ales acele situații în care ar fi trebuit să înveți deja lecțiile. Ești blocat în a crede că ai dreptate și, în acest proces, nimic nu se simte corect în legătură cu nimic din ceea ce are legătură cu viața ta. Deși ai nevoie de puterea de a schimba totul, va fi nevoie, de asemenea, să accepți că te afli în acest loc numai din cauza ta.


Luna Plină în Capricorn activează temele din jurul sectorului tău de valori, care guvernează finanțele și stima de sine. Ambele sunt legate între ele, iar tu te-ai trezit că te-ai tot învârtit de colo-colo pentru că nu ai crezut că valorezi mai mult. Tu ești cheia pentru a te îndepărta de locul în care te afli, dar mai întâi, trebuie să îmbrățișezi adevărul pe care acest eveniment lunar îl dezvăluie în cele din urmă.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Cea mai norocoasă zi: Luni, 3 iulie 2023

Te așteaptă un moment strălucit, deoarece singura Lună Plină care va avea loc în semnul tău zodiacal tot anul răsare în săptămâna 3 - 9 iulie 2023. Lunile pline aduc un sentiment de finalizare, un moment în care poți evalua dacă intenția ta a dat roade sau dacă, în schimb, este timpul să reflectezi asupra deciziilor tale. Acest eveniment lunar în semnul tău zodiacal te aduce în lumină pe tine însuți și calea ta spre îmbrățișarea adevărului tău autentic.

Cu cât poți trăi exclusiv al tău, cu atât vei atrage mai multă abundență și succes. Aceasta înseamnă să înveți că nu contează ce spune altcineva despre tine sau despre viața ta și să te apleci asupra adevărului tău interior. Nu vă fie teamă să faceți niște mișcări radicale în timpul acestei lunatiuni sau să vă ridicați la înălțimea situației dacă simțiți că universul vă testează - face asta doar chiar înainte de o transformare semnificativă.


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 9 iulie 2023

Ultimul sfert de Lună în Berbec îți activează sectorul comunicării, concentrându-se pe conversațiile pe care trebuie să le îmbrățișezi ca parte a procesului de vindecare. Acest lucru poate implica și unele gânduri prin care te-ai mișcat în ultima vreme, în special despre trecut. Trebuie să articulezi ceva important pentru cei din jurul tău, aplicând idei noi, iertare și lecțiile tale. Atunci când poți face acest lucru, stabilești și un nou standard pentru modul în care te vor trata cei din viața ta.

Nu-ți fie teamă să trasezi noi limite sau să eliberezi o versiune anterioară a ta în această săptămână. Toată această energie se referă la faptul că te debarasezi de ceea ce nu mai ai nevoie pentru a te alinia mai profund cu noul început spre care ai lucrat. Ești pregătit și totul este la îndemână; nu trebuie să lași nimic să te rețină - mai ales pe tine însuți.



Pești
(19 februarie - 20 martie)

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 9 iulie 2023

Ești al doisprezecelea semn al zodiacului și, din acest motiv, se spune că reprezinți calități din fiecare dintre celelalte unsprezece caractere, ceea ce îți oferă dovezi ale motivului pentru care te simți mereu atât de diferită de cei din jurul tău. Cu toate acestea, oricât de unică ai fi, de multe ori te subestimezi sau îți ignori valoarea atunci când stabilești situații noi în viața ta. Mereu umil, conduci cu o inimă deschisă și bună și te aștepți ca toți ceilalți să facă la fel.


În săptămâna 3 - 9 iulie 2023, însă, Luna de Ultimul Pătrar în Berbec îți oferă un impuls de încredere pentru a începe să faci lucrurile diferit, deoarece îți activează sectorul de valoare. Nu numai că ți se pregătesc niște câștiguri financiare semnificative, dar îți vei da seama și că poți fi în continuare umil și poți acționa dintr-un loc cu o mai mare stimă de sine. Nu mai trebuie să vă diminuați lumina pentru ca alții să simtă că pot străluci și realizați că acesta este momentul în care totul se schimbă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel