Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal din 27 iunie - 2 iulie

Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  


Cea mai norocoasă zi: Duminică, 2 iulie 2023 

Este timpul să spui lucrurilor pe nume, așa cum le vezi. Indiferent cât de mult ai încercat să lucrezi la ceva cu cariera sau cu finanțele, ți se cere să fii atent la adevăr sub Luna Plină în Capricorn.  

Capricornul îți guvernează sectorul carierei și îți va aduce claritate și curaj pentru a lua lucrurile într-o nouă direcție. Această Lună Plină are un ecou înapoi la Luna Nouă în Capricorn de la sfârșitul anului trecut, așa că reflectați în timp ce vă îmbrățișați capacitatea de a lua decizii care se aliniază cu sufletul vostru.  


Taur  
(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 2 iulie 2023 

Luna Plină în Capricorn vă ajută să faceți o pauză pentru libertate și abundență, deoarece vă luminează sectorul norocos. Capricornul este un semn logic și legat de pământ, dar în această parte a vieții tale, te încurajează să ai încredere că ți-ai construit stabilitatea necesară pentru a face următorul pas. 

La un moment dat, trebuie să recunoști că ești pregătit cât mai mult posibil și să ai încredere în aripile tale când începi să îți iei zborul. Nu uitați, dacă aveți încredere în voi înșivă, nu există nicio limită în ceea ce privește înălțimile pe care le puteți atinge.  


Gemeni  
(21 mai - 20 iunie) 

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 30 iunie 2023 

De când Saturn s-a alăturat lui Neptun în Pești, activându-ți sectorul carierei, ai fost impulsionat să urmărești un sens mai semnificativ în cadrul vieții tale profesionale. Nu este suficient să mergi la un loc de muncă, ci vrei să știi că există și un scop mai mare la mijloc. Cu ambele planete retrograde, ți se cere să încetinești și să reflectezi asupra a ceea ce ai învățat de la începutul anului. 


Este posibil să te gândești la o schimbare de carieră sau să începi o nouă afacere secundară. Deși nu trebuie să grăbești acest proces, ești dator să-ți recunoști adevărul, chiar și ție însuți. Cu cât vă dați seama că s-ar putea să vă fi depășit situația actuală, cu atât mai încrezător puteți face un pas înainte spre una nouă.

Rac
(21 iunie - 22 iulie) 

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 30 iunie 2023 

Peștii guvernează sectorul norocului tău, ceea ce înseamnă că, de când Saturn a intrat în acest semn la începutul anului, ți s-a cerut să te concentrezi pe angajamentul față de visele tale. Acest lucru aduce în discuție și semnificația mai mare din spatele alegerilor pe care le faci pentru viața ta, dar pentru a-ți înțelege adevărul, trebuie să încetezi să te mai pui la îndoială. 


Neptun, planeta iluziilor, își începe retrogradarea în Pești în săptămâna 26 iunie - 2 iulie 2023 și te ajută să vezi unde te-ai îndoit și ai lucrat împotriva ta. Acest lucru te va ajuta să te realiniezi la dorințele tale cele mai intime pentru a le transforma în realitate.  


Leu  
(23 iulie - 22 august) 

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 2 iulie 2023 

Fiind un semn care tinde să se concentreze pe tot ceea ce strălucește, este esențial să faci un pas înapoi și să construiești o fundație care să te hrănească cu adevărat. Cu Luna Plină în Capricorn, guvernatorul sectorului tău care guvernează bunăstarea și rutina, este timpul să reevaluezi dacă tot ceea ce faci te ajută cu adevărat să devii cel mai bun sine al tău.  


S-ar putea să nu se simtă plin de farmec, dar dacă îți iei timp să reflectezi asupra propriilor nevoi și asupra modului în care ai avut grijă de tine însuți, îți va permite să te asiguri că faci tot ce poți pentru a îmbrățișa faptul că tu ești cea mai semnificativă sursă de abundență a ta. Tot ceea ce căutați se află deja în voi; este timpul să o respectați.   


Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 2 iulie 2023 

Luna Plină în Capricorn luminează sectorul tău de bucurie și plăcere în această săptămână, oferindu-ți o oportunitate semnificativă de a te concentra pe ceea ce este cel mai important. Fiind un semn cunoscut pentru capacitatea de a te concentra atât de mult asupra detaliilor, ești cunoscut pentru că te concentrezi atât de mult asupra detaliilor; pierzi frumusețea imaginii de ansamblu. În schimb, încearcă să încetinești și să îmbrățișezi viața pe care ți-ai creat-o deja.  


Adesea, părțile unice ale vieții tale nu așteaptă într-un viitor îndepărtat, ci se întâmplă în fața ta, în timp ce tu ești concentrat în altă parte. Cu cât vă puteți concentra mai mult atenția asupra a ceea ce vă aduce bucurie acum, cu atât mai mult veți atrage mai târziu.

Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Cea mai norocoasă zi: Marți, 27 iunie 2023 

Atunci când reușești să renunți la logică și să te concentrezi doar pe sentimentele tale, te onorezi mai autentic; În același timp, schimbarea poate fi incredibil de intimidantă pentru tine, mai ales în ceea ce privește cariera sau finanțele; trebuie să înțelegi că stabilitatea nu este întotdeauna corelată cu uniformitatea.  


Uneori, pentru a-ți crea o viață mai stabilă și mai echilibrată înseamnă că trebuie să schimbi lucruri, iar onorarea sentimentelor tale este exact locul de unde trebuie să începi acest proces. Pe măsură ce Mercur trece în Rac în săptămâna 27 iunie - 2 iulie 2023, activând sectorul carierei, vei avea o oportunitate fantastică de a-ți onora adevărul și de a susține ceea ce știi că valorezi.  

Scorpion  
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Marți, 27 iunie 2023 


Racul îți guvernează sectorul aventurii, al norocului și al abundenței, ceea ce înseamnă că, pe măsură ce Mercur intră în acest sensibil semn de apă, te vei simți mai profund conectat la aceste teme din viața ta. Ieșirea din zona ta de confort poate fi o provocare, deoarece de multe ori te ajută să îți echilibrezi profunzimea interioară și chiar să îți înăbuși temerile. Dar tot ceea ce îți dorești cu adevărat se va simți inițial ca un risc.  

Mercur în Rac te va ajuta să înțelegi ce este cel mai important pentru tine în acest nou capitol al vieții tale și cum să faci planuri folosind emoțiile tale ca bază pentru orice lucru nou. Aceasta este șansa ta de a-ți recunoaște adevărul și de a trăi în sfârșit din el. 


Săgetător  
(22 noiembrie - 21 decembrie) 


Cea mai norocoasă zi: Duminică, 2 iulie 2023 

Ai mereu idei unice și un simț arzător al aventurii care îi inspiră pe toți cei din jurul tău, însă îndoiala de sine îți creează obstacole în calea atingerii măreției destinate ție. Poate fi o provocare să vezi o cale de urmat prin visele tale pentru a vedea cum pot deveni realitate, dar este, de asemenea, satisfăcător. 

Luna Plină în Capricorn oferă o oportunitate pentru o ridicare semnificativă a sufletului la nivel superior, așa cum vei dori. Sunteți încurajați să pășiți în valoarea de sine și încrederea în voi înșivă altfel decât ați făcut-o până acum. Un capitol substanțial de indecizie și îndoială se încheie; singura ta sarcină este să ai încredere în noul tău sentiment de încredere pe măsură ce începi să înțelegi că visele tale nu au fost niciodată inaccesibile - trebuia doar să fii în locul în care să le vezi în cele din urmă.

Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 2 iulie 2023 

Având în vedere că săptămâna 27 iunie - 2 iulie 2023 aduce singura lună pe care o vei avea în semnul tău tot anul, denotă că te va înconjura o energie incredibil de pozitivă și norocoasă. Ciclul lunar din acest an nu include o lună nouă în caracterul tău, ci doar o Lună Plină în Capricorn.  


Lunile pline aduc ceva la îndeplinire, un moment pentru a face un pas înapoi și a vedea ceea ce ai creat, astfel încât să poți îmbrățișa faptul că, deși călătoria contează cel mai mult, ajungerea în cele din urmă la destinație poate fi și ea impresionantă. Acordă-ți timp pentru a reflecta la cât de departe ai ajuns și practică recunoștința față de tine însuți, deoarece aceasta nu va face decât să te încurajeze să continui.  


Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 

Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 28 iunie 2023 

Ești pregătit pentru măreție, pe măsură ce te îmbarci într-un nou capitol al vieții tale. Oricât de mult ți se pare că se întâmplă multe lucruri așa cum trebuie, trebuie să faci o pauză și să te asiguri că îți onorezi cele mai profunde nevoi și sentimente în timp ce îmbrățișezi o pace mai mare în fiecare moment. Indiferent cum stau lucrurile în afara ta, peisajul tău interior îți determină succesul imens.  


În săptămâna 27 iunie - 2 iulie 2023, Mercur, planeta comunicării, se va muta în semnul emoțional al Racului, cerându-vă să încetiniți și să reflectați mai profund asupra îngrijirii de sine. Acest lucru ar putea implica, de asemenea, să vă susțineți pe voi înșivă în ceea ce privește ceea ce aveți nevoie mai mult sau chiar în acele relații care au devenit dezechilibrate. Aceasta este șansa ta de a-ți liniști spiritul, de a-ți umple paharul și de a te simți întinerit înainte ca lucrurile să înceapă să se reia.  


Pești 
(19 februarie - 20 martie) 

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 30 iunie 2023 


Norocul este determinat cel mai mult de adevărul pe care îl recunoști și după care trăiești. Altfel, nu faci decât să te abonezi la iluziile tale sau ale altora, care nu pot fi folosite pentru a manifesta norocul și abundența la care visezi.  

În săptămâna de dinaintea datei de 26 iunie - 2 iulie 2023, permite-ți să treci la un mod de observație mai reflexiv și să vezi ce se dezvăluie. Neptun își începe retrogradarea în Pești, punând în evidență simțul tău de sine și credințele tale, așa că ceea ce ai putea constata este că acum poți vedea lucrurile mai clar și s-ar putea să descoperi brusc adevărul pe care îl căutai. Acesta este un nou punct de început pentru tine și va avea beneficii bogate dacă lucrezi cu ceea ce ai în loc să lucrezi doar cu ceea ce percepi.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 26 iun 2023, 21:23 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience