Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal 31 iulie - 6 august 2023

Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop 31 iulie - 6 august 2023.  Acestea sunt mai norocoase zile ală săptămânii pentru fiecare semn zodiacal.

 

Berbec  
21 martie - 19 aprilie

În săptămâna 31 iulie - 6 august 2023, Luna Plină în Vărsător va juca un rol important în evidențierea persoanelor care au un impact pozitiv asupra vieții tale și a celor care nu. Acest eveniment cosmic va fi deosebit de prielnic pentru Berbeci, deoarece oferă o oportunitate de autodescoperire și creștere personală.

Marți, 1 august 2023, este crucial să te înconjori de persoane care te susțin cu adevărat și care apreciază ceea ce ești. Deși acest lucru este important pentru toată lumea, are o semnificație deosebită în această perioadă. Oamenii din jurul tău pot acționa ca o oglindă, reflectându-ți adevărata ta persoană, ajutându-te să-ți îmbrățișezi autenticitatea și permițându-ți să faci pași esențiali în călătoria ta de viață.

Taur

(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai norocoasă zi: 

Pe măsură ce Luna Plină în Vărsător atinge apogeul în săptămâna 31 iulie - 6 august 2023, te așteaptă o realizare puternică în sectorul tău profesional. Vei ajunge să înțelegi că un capitol important se apropie de sfârșit, ceea ce te determină să recunoști că nu numai că ai nevoie de mai multă împlinire, dar și că o meriți. 

Cariera ta a fost adesea condusă de o concentrare pe stabilitate și longevitate, mai degrabă decât pe satisfacția personală. Cu toate acestea, marți, 1 august 2023, va avea loc o schimbare, ceea ce te va determina să acorzi mai multă atenție vieții tale personale. 

Gemeni  
(21 mai - 20 iunie) 


În săptămâna 31 iulie - 6 august 2023, o oportunitate remarcabilă de abundență și expansiune îți iese în cale, grație Lunii pline în Vărsător care îți activează sectorul norocului. Luna Plină semnifică finalizarea și realizarea roadei muncii tale asidue. În ultimul an, atenția ta s-a concentrat în jurul descoperirii scopului tău și al creării unui cămin și a unei familii iubitoare, un vis care a ocupat un loc special în inima ta.

Pe măsură ce ajungi la înțelegerea faptului că fericirea ta este primordială, vei învăța, de asemenea, să fii mai blând cu tine însuți și să accepți că viața ta poate fi diferită de a altora, în special marți, 1 august 2023. Acceptarea acestor diferențe nu este doar acceptabilă, ci și divină, deoarece deschide calea pentru împlinirea celor mai profunde dorințe ale tale de noroc și dragoste.

Rac
(21 iunie - 22 iulie) 

Într-un an care se poate simți deosebit de tumultuos, devine crucial să prețuiești momentele de bucurie ori de câte ori le întâlnești. Doar pentru că diverse aspecte ale vieții tale par să treacă prin schimbări, nu înseamnă că este o pedeapsă sau că provocările vor persista la nesfârșit. În schimb, priviți aceste schimbări ca pe niște dureri de creștere necesare, o lepădare de vechile obiceiuri pentru a crea spațiu pentru ca noi oportunități și experiențe să înflorească în viața dumneavoastră.

Pe măsură ce ne apropiem de săptămâna 31 iulie - 6 august 2023, energiile celeste intră în joc, Marte activând sectorul tău de comunicare, iar Jupiter luminând zona ta socială și de reputație. În această perioadă, universul te îndeamnă să ieși din zona ta de confort. Profitați de șansa de a vă conecta cu oameni noi sau de a aprofunda relațiile existente. Miercuri, 2 august 2023, ia în considerare posibilitatea de a avea conversații deschise în care să îți exprimi visele și dorințele de viață. Făcând acest lucru, este posibil să descoperi resurse valoroase care există deja, gata să te ajute să îți transformi aspirațiile în realitate. 

Leu
(23 iulie - 22 august) 

Prezența lui Jupiter în sectorul carierei tale promite un an de creștere și abundență. Această perioadă este strâns legată de teme de transformare, amplificate de influența lui Saturn în Pești, care activează și acest domeniu al vieții tale. Pentru a profita la maximum de aceste energii celeste, este esențial să aveți încredere în potențialul ca lucrurile mai bune să vină spre voi. 

În săptămâna 31 iulie - 6 august 2023, influențele cosmice se intensifică pe măsură ce Marte îți activează sectorul valorii personale și al finanțelor. Miercuri, 2 august 2023, vei avea parte de o lovitură de noroc, care îți va prezenta oportunități de bun augur. Cu toate acestea, pentru a îmbrățișa cu adevărat și a profita la maximum de aceste oportunități, este esențial să crezi că meriți tot ce este mai bun pe care viața ți-l poate oferi.

Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 


Energia Taurului guvernează norocul în viața ta, iar cu prezența continuă a lui Jupiter în acest sector până anul viitor, așteaptă-te la oportunități generoase de creștere și abundență. Pentru a profita la maximum de această perioadă norocoasă, ai încredere în proces și fii deschis la asumarea unor riscuri ghidate de divinitate. 

În săptămâna 31 iulie - 6 august 2023, Marte în sectorul Fecioarei se aliniază cu Jupiter în Taur, activând zona ta de noroc. Miercuri, 2 august 2023, îmbrățișează încrederea și crede că tot ceea ce ți-ai dorit vreodată vine deja la tine. 

Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 


Marchează miercuri, 2 august 2023, ca fiind cea mai norocoasă zi a săptămânii în agenda ta. Este timpul să îți recunoști și să îți onorezi darurile intuitive, pe care adesea le minimalizezi căutând explicații practice sau logice pentru sentimentele tale. Încrederea în tine devine vitală, mai ales că Marte se deplasează în partea cea mai profundă a hărții tale, activându-ți intuiția și mesajele din vise. 

În săptămâna 31 iulie - 6 august 2023, Marte în Fecioară îți potențează intuiția și se aliniază cu Jupiter în sectorul tău de transformare. Îmbrățișează-ți și validează-ți intuiția și visele, deoarece ele dețin cheia destinului tău divin și calea de urmat spre binecuvântări și oportunități mai mari. 

Scorpion  
(23 octombrie - 21 noiembrie) 


Te afli la începutul unei noi etape de viață, caracterizată de o mentalitate mai sănătoasă și de o capacitate sporită de a discerne ce se aliniază cu adevărat cu calea ta și ce nu. Deși este posibil să te adaptezi încă la această nouă versiune a ta și la schimbările care vin odată cu ea, fii sigur că rămâi conectat la universul divin. 

Miercuri, 2 august 2023, Jupiter în Taur se aliniază cu Marte în Fecioară în sectorul tău social, invitându-te să îmbrățișezi pe deplin bogăția vieții care te înconjoară. 

Săgetător  
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Miercuri, 2 august 2023, odată cu revenirea lui Pluton în această zonă a vieții tale, ești chemat să te concentrezi asupra unui aspect semnificativ al creșterii: înțelegerea a ceea ce meriți cu adevărat și recunoașterea modului în care se leagă de viața pe care ți-o creezi.

În timpul acestei săptămâni, Marte din sectorul carierei se aliniază cu Jupiter din zona sănătății și bunăstării tale, inițiind o schimbare transformatoare în viața ta profesională. Atunci când crezi cu adevărat că meriți abundența și succesul în toate aspectele vieții tale, universul își poate face magia și alinia circumstanțele pentru ca acest lucru să se întâmple.

Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Toată lumea merită o șansă la o viață împlinită și liniștită și este esențial să nu accepți provocările ca pe o stare permanentă. În schimb, fii atent la oportunitățile venite din partea universului care pot duce la schimbări și îmbunătățiri pozitive în viața ta. 

În timpul Lunii pline în Vărsător de marți, 1 august 2023, vei avea o realizare profundă a ceea ce meriți cu adevărat în viață. Este timpul să nu te mai mulțumești cu lipsa, haosul sau nefericirea. Doar pentru că lucrurile au fost într-un anumit fel în trecut, nu înseamnă că nu se pot schimba. Ai puterea de a ridica ștacheta și de a cere mai mult pentru tine și pentru viața ta.


Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 

Marți, 1 august 2023, Luna Plină în Vărsător îți va ilumina viața, având un impact specific asupra sectorului tău de sine și asupra convingerilor tale. Acest aspect al hărții tale îți modelează identitatea și te inspiră să îți îmbrățișezi adevărata și autentica natură. 

Pe parcursul perioadei 31 iulie - 6 august 2023, consideră această perioadă ca pe o oportunitate de a-ți declara libertatea față de tot ceea ce nu mai rezonează cu sinele tău autentic sau te face să te simți inferior doar pentru că perspectiva ta diferă de a celorlalți. Îmbrățișează-ți unicitatea și transformă ceea ce unii ar putea percepe drept slăbiciuni în cele mai mari puncte forte ale tale.

Pești 
(19 februarie - 20 martie) 

Fiind ultimul semn al zodiacului, întruchipezi calități din fiecare semn zodiacal, ceea ce te face să fii excepțional de intuitiv și profund conectat la divinitate. Deși este esențial pentru tine să lucrezi la ancorarea în pământ și la stabilirea unor limite sănătoase, visele tale dețin cheia pentru a-ți descoperi scopul și a trăi o viață extraordinară. 

În timpul Lunii pline din Vărsător de marți, 1 august 2023, sectorul tău de intuiție și spiritualitate va fi activat. Ia-ți timp să fii cu tine însuți și să reflectezi la îndrumarea ta interioară și la adevărurile tale spirituale. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 28 iul 2023, 08:58 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience