Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal, 30 octombrie - 5 noiembrie 2023

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Acestea sunt mai norocoase zile ale săptămânii pentru fiecare semn zodiacal.

 

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 5 noiembrie 

Anul acesta ai fost într-o continuă călătorie pentru a-ți descoperi fericirea supremă. Acest lucru nu s-a rezumat doar la lucrurile care îți aduc fericirea, ci și la a înțelege ce simți până în adâncul sufletului tău. Fericirea nu este rezervată doar pentru momentele în care totul îți merge ca pe roate. În schimb, este împlinirea de a ști că îți creezi o viață care se aliniază cu calea sufletului tău.  


Taur
(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai norocoasă zi: Joi, 2 noiembrie 

Uneori, nu este vorba de a munci mai mult pentru a realiza un vis, ci de a accepta faptul că o dorință nu se împlinește pentru că acel lucru nu este făcut pentru tine. Cu cât crești mai mult și înveți cine ești, cu atât mai mult se vor schimba visele și aspirațiile tale de viață, iar aceasta este o oportunitate de a-ți realinia obiectivele cu persoana care ai devenit.


Gemeni  
(21 mai - 20 iunie) 

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 4 noiembrie 

De când Saturn s-a mutat în Pești în martie 2023, te-ai concentrat mai mult pe a te simți conectat la viața ta profesională. Acest lucru îți poate pune puțin pe pauză și succesul profesional. Saturn în Pești te poate face, de asemenea, să te ramifici și să te concentrezi pe modul în care poți obține tot ceea ce îți dorești, în timp ce beneficiezi prezența celor din jurul tău.


Rac 
(21 iunie - 22 iulie) 

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 4 noiembrie 

Energia zodiei Pești guvernează sectorul tău de noroc. Această influență își pune accentul pe mai multe sectoare, precum ar fi învățarea, călătoriile, aventura și eliberarea din zona ta de confort. Știi deja că nu poți rămâne în același loc și să te aștepți să realizezi tot ceea ce îți dorești, iar acum e momentul să evoluezi.


Leu
(23 iulie - 22 august) 

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 5 noiembrie 

Atunci când evenimentele și situațiile din viață încep să ia o amploare diferită, acest lucru poate fi iritant, pentru că nu te-ai fi așteptat la astfel de schimbări. Aceasta este ceea ce înseamnă să crești, să evoluezi și să devii cine îți dorești. Cu cât încerci mai mult să păstrezi lucrurile cum erau odată, cu atât mai mult lupți împotriva fluxului divin al vieții. 


Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Joi, 2 noiembrie 

Racul este energia care îți guvernează relațiile sociale și dorințele, dar îți cere, de asemenea, să îți onorezi conexiunea emoțională prin acest proces. Racul este un semn de apă care este profund sensibil și conectat la divinitate. Trebuie să profiți de orice oportunitate.


Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Cea mai norocoasă zi: Joi, 2 noiembrie  

De-a lungul acestui an, prioritățile tale s-au îndepărtat de la a le face pe plac oamenilor și s-au îndreptat mai mult către a face ceea ce-ți dorești. Asta nu înseamnă că relațiile încă nu sunt importante pentru tine, însă nu-ți dorești să te sacrifici pentru alții și vrei să-ți îndeplinești propriile vise. 


Scorpion  
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Joi, 2 noiembrie 

În anumite momente pe calea ta, te poți resemna cu lucrurile mici pe care ți le dă viața, însă poate că universul ți-a pregătit ceva mai mult în viitor. Pentru a putea trăi viața la care visezi, trebuie să-ți permiți și să recunoști că ceea ce ai crezut cândva că este cel mai bun rezultat posibil, poate fi de fapt mai bine de atât.


Săgetător  
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 5 noiembrie 

Te-ai simțit destul de puternic în acest an, deoarece retrogradarea lui Venus a avut loc în Leu, inspirându-te să te gândești diferit la viitorul tău și la tine însuți. În timp ce Venus a lăsat în urmă această perioadă de reflecție în septembrie, încă pui cap la cap piesele a ceea ce înseamnă totul, inclusiv eforturile pe carele faci pentru creșterea ta.


Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 4 noiembrie 

Comunicarea este o temă extrem de importantă în viața ta, pentru că ea este cea care te poate face să atingi succesu. În funcție de situație, modul în care te exprimi diferă, iar cei din jurul tău au adesea nevoie de mai multe informații sau asigurări decât le-ai oferit tu. 


Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 4 noiembrie 

Se pregătesc schimbări în viața ta în acest moment. Știi deja că schimbarea are loc doar în bine și, pe măsură ce ai trecut printr-o creștere exponențială în ultimii ani, ai început să te simți și mai încrezător în acest proces. Acum, trebuie să ai încredere în intuiția ta, pentru că aceasta încearcă să te conducă spre o mai mare abundență.


Pești 
(19 februarie - 20 martie) 

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 4 noiembrie 

Ești un visător înnăscut și ai tendința de a-ți imagina cum ar putea fi viața, însă adesea te poți lupta destul de mult cu viața reală, pentru a le duce la îndeplinire. Cu toate acestea, cu Saturn în Pești, îți iei visele și mai în serios, deoarece acum poți găsi acțiunile necesare pentru a le transforma în realitate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel