Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal, 29 mai - 4 iunie 2023

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  


Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 3 iunie 

Luna Plină în Săgetător de sâmbătă, 3 iunie, îți luminează sectorul norocului, ajutându-te să îmbrățișezi noi oportunități și posibilități pentru o mai mare expansiune. Nu există absolut nimic sub această energie pe care să nu-l poți realiza. În timp ce ar putea duce la bun sfârșit un proiect important, poate, de asemenea, să inaugureze un nou mod de a privi abundența.  

Folosește-te de ea pentru a elibera orice îndoieli de valoare care te-ar fi putut împiedica să primești pe deplin ceea ce ai încercat să manifești.  


Taur  
(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai norocoasă zi: Joi, 1 iunie 

Energia este cât se poate de norocoasă pentru tine în acest moment. Jupiter, planeta norocului, se va alinia cu Nodul Nord în Taur, semnul tău zodiacal, ajutându-te să aduci încredere și certitudine acelor idei cu care te-ai tot jucat.  

Dacă ai cerut un semn din partea universului pentru a acționa, acesta este. Trebuie doar să crezi în tine însuți și să nu te lași prins în felul în care viața se va schimba fără îndoială dacă acționezi. Nu poți avea viața pe care ți-o dorești dacă nu ești dispus să faci tot ceea ce este necesar pentru a o construi.  


Gemeni  
(21 mai - 20 iunie) 

Cea mai norocoasă zi: Luni, 29 mai  

A avut loc o schimbare în modul în care te gândești la cariera ta și chiar la finanțe. În timp ce poți fi extrem de concentrat pe cariera ta și îți dorești să atingi succesul financiar, a existat o lipsă de conexiune cu ceea ce faci. Este posibil să fi atins apogeul a ceea ce sperai, doar pentru a realiza că nu te-ai simțit așa cum credeai că va fi. 

În săptămâna care urmează, între 29 mai și 4 iunie, pe măsură ce Soarele în Gemeni se aliniază cu Saturn în Pești, în sectorul carierei tale, poți începe să înțelegi mai bine ce anume cauți și cum să simți că nu doar ai succes - ci și că îți trăiești scopul.  


Rac  
(21 iunie - 22 iulie) 

Cea mai norocoasă zi: Luni, 29 mai  

Saturn se află în prezent în Pești și îți luminează sectorul norocului, făcându-te să crezi că niciun vis nu este prea mare. Cu toate acestea, îți arată, de asemenea, că, pentru ca acesta să devină realitate, trebuie să muncești pentru ceea ce vrei să creezi. Ideile și visele de expansiune sunt ale tale, deoarece îți sunt date de divinitate, dar asta nu înseamnă că se vor realiza fără angajament. 


Folosiți această energie pentru a îmbrățișa o mai mare seriozitate și angajament față de visele voastre. Faceți față la ceea ce apare și, în loc să le vedeți ca pe niște eșecuri, găsiți recunoștință pentru că ați avut șansa de a le rezolva sau de a corecta cursul. Nu există o cale greșită către viața visurilor tale, ci doar dorința de a nu renunța niciodată.

Leu  
(23 iulie - 22 august) 

Cea mai norocoasă zi: Joi, 1 iunie 

Ai trecut în ultima vreme prin schimbări în carieră, dar și în viață, care ți s-au părut mai mari decât ai fi visat, ca și cum niște momente surpriză din partea universului te-au adus la noi și diferite răscruci de drumuri. Doar pentru că te-ai convins să accepți ceea ce a fost, nu înseamnă că acolo trebuia să rămâi. 


Energia lui Jupiter și a Nodului Nord, care se aliniază în Taur în săptămâna 29 mai - 4 iunie 2023, te va ajuta să urmezi calea celei mai mari abundențe, pentru că este și cea care te va conduce spre destin.  

Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Joi, 1 iunie 

Viața este frumoasă, dar tinde, de asemenea, să nu meargă niciodată conform planului sau chiar să nu funcționeze la momentul potrivit. În săptămâna 29 mai - 4 iunie 2023, este important să vezi fiecare ocol neașteptat ca pe ceva pentru care să fii recunoscător. Cele mai bune părți ale vieții sunt cele care sunt rareori planificate. Cu toate acestea, cu cât poți onora mai mult acest lucru și poți găsi recunoștință pentru modul în care lucrurile au ieșit altfel decât ai sperat, cu atât mai mult noroc vei atrage în mod inevitabil. 


Jupiter și Nodul Nord se află împreună în sectorul tău de noroc, un tranzit plin de posibilități și expansiune - trebuie doar să te înveți să îl vezi ca atare.  


Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Cea mai norocoasă zi: Luni, 29 mai 

Soarele în Gemeni este o perioadă extrem de benefică pentru tine, deoarece îți luminează sectorul norocului. În săptămâna 29 mai - 4 iunie 2023, pe măsură ce se aliniază cu Saturn în Pești, este posibil să primești o doză de ceea ce trebuie să schimbi în viața ta pentru a profita de toate oportunitățile care apar în jurul tău în acest moment.  


Acest lucru te va ajuta să încorporezi moduri mai sănătoase de gândire și de a fi în viața ta, ceea ce te va plasa chiar în locul privilegiat pentru a vedea cu adevărat ce decizii sunt pentru binele tău suprem, astfel încât să poți îmbrățișa tot norocul pe care universul îl are pregătit pentru tine.  


Scorpion  
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 3 iunie 

Trebuie să știi clar ce valorezi, deoarece acest lucru va determina ceea ce nu doar atragi, ci și accepți. Învățându-ți valoarea de sine și onorând ceea ce meriți, creezi un efect de undă care schimbă totul, de la carieră la dragoste.  


Săptămâna aceasta, când Luna Plină în Săgetător are loc sâmbătă, 3 iunie, așteaptă-te la un moment sporit în jurul intrării în valoarea ta și îmbrățișarea tuturor lecțiilor pe care le-ai învățat. Acesta este momentul tău de a străluci, așa că nu pierde timpul temându-te de lumină.

Săgetător  
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 3 iunie 

O Lună Plină în semnul tău zodiacal îți permite să atingi un nou nivel de creștere de sine, de vindecare și de conștientizare. Îți oferă un moment pentru a reflecta asupra autenticității tale și pentru a evalua cât de mult îți onorezi adevărul sau dacă, în schimb, este încă ceva care te intimidează. Acest eveniment lunar din săptămâna 29 mai - 4 iunie 2023 este cu adevărat unul dintre vârfurile anului pentru tine. 


Universul te cheamă să intri în puterea și potențialul tău deplin, deoarece ai deja în tine tot ce ai nevoie pentru a continua să crești și să atingi înălțimile la care visezi. Trebuie doar să vedeți cu ochii voștri. 

Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 

Cea mai norocoasă zi: Luni, 29 mai 


În tot ceea ce faci, de la a mânca la a comunica, există o gamă de la nesănătos la sănătos. Pentru cei mai mulți, un echilibru între încercarea de a face tot ce este mai bun, având în același timp grație pentru atunci când nu se poate întâmpla, este norma. Cu toate acestea, în funcție de domeniul din viața ta pe care îl afectează, uneori norma pur și simplu nu va fi suficientă.  

Ești chemat să îmbrățișezi o comunicare mai sănătoasă prin alinierea Soarelui în Gemeni cu Saturn în Pești, activând sectoarele tale de comunicare și sănătate. Este vital să prioritizezi ascultarea activă și să creezi spațiu pentru ceilalți, așa cum te aștepți ca ei să facă pentru tine. În ciuda oricărui disconfort, temele cele mai centrale sunt cele care necesită o împărtășire deschisă, deoarece ele dețin cheia pentru a debloca un nou noroc în viața ta. 

Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 


Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 3 iunie 

Cercul tău social determină foarte multe dintre oportunitățile pe care le profiți. Prietenii, familia și chiar vecinii tăi nu numai că te pot ajuta să te îndrume în direcția bună și să-ți introducă conexiuni, dar tind să influențeze și ceea ce simți că valorezi. 

Meritați să fiți înconjurat de cei care cred că meritați totul și că puteți realiza orice. Este timpul să te hotărăști să nu te mai mulțumești niciodată cu mai puțin, iar pe măsură ce Luna Plină din Săgetător atinge punctul culminant în sectorul tău social sâmbătă, 3 iunie, această realizare nu a părut niciodată mai clară.  


Pești 
(19 februarie - 20 martie) 

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 3 iunie 

De obicei, ești mai preocupată de munca sufletului tău decât de cea din carieră, însă atunci când se pot combina este momentul în care devii de neoprit. Saturn în semnul tău zodiacal te-a ajutat să devii mai serioasă și mai dedicată visurilor tale. Pe măsură ce Luna Plină în Săgetător se produce în sectorul tău de carieră sâmbătă, 3 iunie, vei găsi succesul pe care intuitiv știai că ți-a fost destinat dintotdeauna. 

Nu-ți face griji că va arăta ca versiunea altora. Îți creezi calea ta autentică, ceea ce înseamnă adesea să deschizi un drum în timp ce o faci, asigurându-te că este, de asemenea, cel pe care ești menit să îl urmezi.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel