Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal 24 - 30 iulie 2023

Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop 24-30 iulie.  Acestea sunt mai norocoase zile ală săptămânii pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Zi norocoasă: Marți, 25 iulie 2023


Trebuie să înțelegi că nu va trebui niciodată să te convingi să accepți ceva ce ți se cuvine. Când vine vorba de carieră, este tentant să urmezi o formulă sau să urmărești ceea ce crezi că îți va aduce succesul; totuși, dacă nu este ceva ce te pasionează, în cele din urmă trăiești în afara scopului tău.

Cum Nodul Nord a intrat în semnul tău zodiacal, ești încurajat să îți recunoști scopul și adevărul în această viață, ceea ce te va ajuta să te miști în toate modurile în care sufletul tău își dorește. Pe măsură ce Nodul Nord intră în cuadratură cu Pluton în Capricorn, activând sectorul carierei tale în această săptămână, te rugăm să fii atent la ofertele care nu fac decât să prelungească povești vechi. Nu vă fie teamă să spuneți "nu" și să aveți încredere că ceva mai bun vine deja spre voi.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)


Zi norocoasă: Miercuri, 26 iulie 2023

Capricornul îți guvernează sectorul norocului și, de când Pluton a reintrat în acest semn de pământ ca parte a retrogradării sale, este din nou ceva pe care te-ai concentrat. Cu toate acestea, nu aduce neapărat noi oportunități, ci mai degrabă motivul pentru care ai ales să nu le urmărești pe cele pe care le-ai primit în trecut. Acest lucru analizează modul în care ai îmbrățișat expansiunea și norocul și dacă ai fost dispus să îți asumi riscul pe care îl necesită pentru a crește.

Săptămâna aceasta, pe măsură ce Pluton în Capricorn creează un punct culminant cu Nodul Nord în Berbec, activându-ți intuiția și sectorul subconștientului tău, se anunță câteva puncte de creștere majore și noi conștientizări. Permite-ți să înțelegi de ce ai ales drumul confortului în defavoarea riscului și cum îți poți permite să profiți de oportunități mai semnificative în viitor.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Zi norocoasă: Marți, 25 iulie 2023

Atunci când îmbrățișezi cu autenticitate cine ești, magia se va întâmpla în jurul tău. Săptămâna aceasta, pe măsură ce Nodul Nord din Berbec, guvernatorul sectorului tău social, se aliniază cu Pluton din Capricorn, un activator al zonei tale de transformare, vei începe să vezi cum lucrurile se așează la locul lor în viața ta. Pentru a te asigura că acest lucru se întâmplă, pledează pentru tine, spune-ți adevărul și ascultă-ți interiorul. Te afli pe o cale de transformare încă de anul trecut, dar pentru a ajunge cu adevărat la nivelul următor, trebuie să fii capabil să atragi ceea ce ți se cuvine.

Pluton în Capricorn poate aduce în discuție unele lecții din trecut despre cum ai abordat schimbările sau creșterea în viața ta. Această zonă reprezintă, de asemenea, intimitatea în relații, așa că poate exista o legătură pentru modul în care relația ta a fost afectată de alegerile pe care le-ai făcut pe plan social în viața ta. Nu vă fie teamă să învățați ceva nou. S-ar putea să vă permită să vă cunoașteți în sfârșit adevărul.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Zi norocoasă: Vineri, 28 iulie 2023

Mercur este planeta comunicării. În Fecioară, îți activează sectorul gândurilor și al conversațiilor, oferindu-ți o capacitate sporită de a spune ceea ce vrei să spui și de a gândi ceea ce spui, ca semn de apă, care uneori se poate pierde în sfera sentimentelor tale. Acest atu vă va permite să comunicați ceea ce trebuie spus, mai degrabă decât să vă concentrați doar pe părțile care vă trag de inimă. Este în regulă să fii un pic mai practic și să lași unele emoții deoparte, pentru că, atunci când o faci, iei cu adevărat cele mai bune decizii pentru tine.


Exprimându-te clar este un atractor imens de noroc, pe măsură ce îți ridici vibrația și îți creezi viața pe care ți-o dorești. Acesta este momentul tău să te întorci în lume și să-ți revendici locul de demn și împuternicit.

Leu
(23 iulie - 22 august)

Zi norocoasă: Luni, 24 iulie 2023

Berbecul guvernează toate aspectele legate de noroc, ceea ce înseamnă că te vei simți obligat să te extinzi în toate domeniile, deoarece Nodul Nord a trecut recent pe acest teren sacru. Acest lucru te va ajuta să iei ceea ce ai învățat în ultimul an și să știi unde este cel mai bine pentru tine să începi să îți asumi riscuri sau chiar să începi să crezi că, deși este diferit de ceea ce ți-ai imaginat, încă poți trăi viața visurilor tale. Această energie are speranță și este important să recunoști când universul îți dă un semn că este sigur să mergi înainte.


Cu toate acestea, în timp ce Nodul Nord din Berbec începe să te inspire, săptămâna aceasta, în alinierea sa cu Pluton în Capricorn, ți se va cere să revizuiești temele din jurul modului în care faci schimbările pe care le cauți în viața ta. Capricornul guvernează chestiunile legate de vindecare, creștere și bunăstare, așa că, pentru a te asigura că îmbrățișezi noutatea de noroc pe care o aduce Nodul Nord, reflectează dacă operezi, de asemenea, dintr-un loc de integritate și întruchipare a lecțiilor. Nu vei repeta niciodată trecutul atâta timp cât înveți din el.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Zi norocoasă: Vineri, 28 iulie 2023


Mercur, planeta care te guvernează, se deplasează în semnul tău zodiacal în perioada 24 - 30 iulie 2023 propulsându-ți creșterea și capacitatea de a lăsa cuvintele pe care le rostești să devină viața pe care o vei culege. Mercur guvernează toate formele de gândire și comunicare. Semnul tău zodiacal se va concentra pe tine, pe adevărul tău și pe credințele care au modelat viața pe care ți-ai creat-o.

Dacă te-ai simțit stagnant sau dacă lucrurile nu sunt chiar ceea ce sperai să fie, acum este momentul să vorbești și să direcționezi această energie către schimbarea pe care o cauți. O parte din acest lucru poate fi și o reflecție, mai ales că Mercur își va începe retrogradarea aici în august, așa că fii atent la schimbările în modul în care te vezi pe tine și pe ceilalți, pentru că s-ar putea să fie ceea ce ai avut nevoie tot timpul pentru a te simți cu adevărat împlinit cu viața ta.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)


Zi norocoasă: Marți, 25 iulie 2023

Pe măsură ce începi să încorporezi în viața ta energia Nodului Nord, aflat acum în Berbec, stăpânul sectorului tău romantic, vei realiza că trebuie să te angajezi, de asemenea, să te eliberezi de acele lucruri care încă îți creează un obstacol în a merge mai departe. Oricât de mult ai fi crescut, ar fi bine să te gândești dacă încă te mai agăți de anumite credințe sau idealuri care blochează norocul divin pe care ți-l oferă universul.

Nu te teme să te răzgândești sau să eliberezi ceva ce ți s-a părut semnificativ pentru tine pe măsură ce Luna din primul sfert în Scorpion atinge apogeul în perioada 24 - 30 iulie 2023. Această Lună se referă la vindecări și eliberări emoționale mai profunde, astfel încât să poți simți o mai mare libertate în a face un nou pas în viața ta. Făcând acest lucru generează, de asemenea, norocul necesar pentru a garanta succesul.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Zi norocoasă: Marți, 25 iulie 2023

Luna din primul sfert de lună răsare săptămâna aceasta în Scorpion, semnul tău zodiacal, oferindu-ți un dar divin de acceptare și conștientizare, în timp ce te pregătești pentru o etapă importantă de vindecare. Luna primului sfert reprezintă o perioadă de vindecare emoțională. În semnul tău zodiacal, ți se va cere să te concentrezi pe vindecarea ta. Deși poate fi tentant să îți petreci o viață concentrându-te pe durerea altora sau încercând să le fii alături în felul în care ți-ai fi dorit ca cineva să fi fost alături de tine, în cele din urmă, nu vei face decât să îndepărtezi ceea ce îți este destinat.

Profită de această săptămână pentru a te concentra cu adevărat asupra ta, pentru a-ți exersa divinul "nu" și pentru a ține spațiu pentru ceea ce vrei să creezi. Îi puteți servi în continuare pe ceilalți fără să vă compromiteți sau să vă sacrificați calea. Pentru a face asta, este timpul să te pui în sfârșit pe tine pe primul loc.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Zi norocoasă: Vineri, 28 iulie 2023

Ceva se pregătește în sectorul tău de carieră. Cu toate acestea, ar fi bine să fii prudent, deoarece, deoarece Mercur intră în Fecioară în perioada 24 - 30 iulie 2023, s-ar putea să nu vezi întreaga imagine. Energia Fecioarei îți guvernează cariera și viața profesională. În același timp, Mercur aduce în discuție conversații esențiale, reflecții și chiar aspecte de recunoaștere a dezvoltării. De obicei, acesta este un moment pentru a face planuri și progrese în acest domeniu al vieții tale. Cu toate acestea, cu o retrogradare iminentă, trebuie să vă exersați răbdarea.


Creșterea vine în această zonă a vieții tale, aducându-ți noroc. Cu toate acestea, trebuie să te asiguri că o abordezi cu tot ceea ce ai învățat până în acest moment despre tine și despre modul în care reacționezi sau răspunzi. Mai târziu în an, după ce Mercur își va încheia retrogradarea, va fi un moment de acțiune. În acest moment, cel mai norocos lucru pe care îl poți face este să observi și să-ți amintești că nu trebuie să te grăbești să te implici în ceva dacă este cu adevărat menit pentru tine.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Zi norocoasă: Vineri, 28 iulie 2023

Doar tu poți crea viața pe care ți-o dorești, ceea ce înseamnă că depinde de tine să pui bazele pe care se poate construi. Săptămâna aceasta, Mercur, planeta comunicării, intră în Fecioară, guvernatorul sectorului tău de noroc, inspirându-te să gândești în afara cutiei, să găsești un sens mai mare și să te concentrezi pe expansiune. Deși toate acestea îți aparțin și îți vor oferi oportunități unice în lunile următoare, în loc să sari înainte, reflectează asupra alegerilor pe care le-ai făcut până acum.

Mercur își va începe retrogradarea aici în luna august. Deși mai sunt câteva săptămâni până atunci, nu vrei să te arunci în ceva nou, pentru că nu va dura. În schimb, devino mai încrezător în capacitatea ta de a-ți asuma riscuri, crede că lucrurile merg întotdeauna bine pentru tine și ai încredere că nu vei fi niciodată rătăcit atâta timp cât rămâi fidel sufletului tău.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Zi norocoasă: Marți, 25 iulie 2023

Trebuie să poți să îți trăiești viața în conformitate cu adevărul tău, iar asta înseamnă că de multe ori o iei pe calea mai puțin circulată. În perioada 24 - 30 iulie 2023, când Luna din primul sfert de lună răsare în Scorpion, guvernatorul sectorului tău profesional, trebuie să reflectezi asupra împlinirii emoționale pe care o primești în prezent din această parte a vieții tale și dacă trăiești cu adevărat în scopul tău.

Scorpionul este semnul adevărului și al transformării și, chiar dacă te simți logic, nu există alte opțiuni pentru tine în acest moment. În realitate, s-ar putea să ai nevoie doar să începi să gândești în afara cutiei. În timp ce cariera ta trebuie să contribuie financiar la viața ta, ea ar trebui să contribuie și la scopul sufletului tău. Nu o schimbați pe una pentru cealaltă. Căutați modul în care le puteți echilibra pe amândouă. Sunteți susținut pe deplin în orice schimbare pe care o căutați. Trebuie să vă amintiți că aveți întotdeauna o modalitate de a manifesta exact ceea ce vă doriți. Nu vă subestimați niciodată pe voi înșivă sau scopul vostru divin.

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Ziua norocoasă a săptămânii Marți, 25 iulie 2023

Este timpul să vezi că revine lumina în viața ta. Pe măsură ce Luna din primul sfert de lună în Scorpion, guvernatorul sectorului tău de noroc, se ridică în perioada 24 - 30 iulie 2023, acest lucru se va întâmpla. Recent, lucrurile s-au simțit grele și tulburi, pe măsură ce ai trecut prin lecții și ți-ai dat seama încotro te îndreaptă calea ta. Cu toate acestea, ai avut, de asemenea, șansa de a-ți reaprinde conexiunea cu spiritul, ceea ce ți-a permis să-ți transformi complet viața.


Trebuie să-ți amintești că inima ta va fi întotdeauna conectată la cea mai mare cale a ta în viață. Deși poate părea o provocare să rămâi conectat, chiar și în momentele de suferință, în cele din urmă, acest lucru te va asigura că nu te vei abandona niciodată. Norocul este cu adevărat de partea ta, dar este, de asemenea, servit cu o doză de adevăr pe măsură ce realizezi că pentru a păși în viața destinată în întregime ție, trebuie să renunți la atașamentul față de orice lucru care se află în prezent în viața ta, pe măsură ce te abandonezi complet căii celui mai înalt sine al tău.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 22 iul 2023, 09:04 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience