Cea mai norocoasă zi a săptămânii a fiecărui semn zodiacal pentru 31 octombrie - 6 noiembrie 2022

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Amy Reed
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Amy Reed

Iată care este cea mai norocoasă zi a săptămânii a fiecărui semn zodiacal pentru 31 octombrie - 6 noiembrie 2022

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Marți, 1 noiembrie

Săptămâna aceasta este momentul să cauți în cercul tău de prieteni acea șansă sau oportunitate norocoasă pe care o căutai. Luna din primul sfert în Vărsător îi luminează pe cei din jurul tău cu surprize fericite când vine vorba de ceea ce vei găsi.


Oricât de mult ai traversat o perioadă de schimbări și te-ai simțit probabil greu cu totul, există oameni în jurul tău care te pot ajuta și care au răspunsurile pe care le cauți.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Marți, 1 noiembrie

Cu toată energia Scorpionului prezentă, vezi deja schimbări și lucruri bune care se întâmplă în viața ta amoroasă, dar în această săptămână primești și o doză de concentrare pe carieră. Luna din primul sfert de lună în Vărsător aduce surprize bune în zona ta de muncă.


Acestea pot fi sub forma unei noi poziții sau a unei măriri de salariu, dar orice ar fi, va fi ceva care îți va aduce mai multă recunoștință și bucurie.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Marți, 1 noiembrie

Energia Vărsătorului domină cu adevărat toate chestiunile care privesc norocul în viața ta. Săptămâna aceasta, pe măsură ce apare Luna din primul sfert aici, vei primi niște vești surprinzătoare care te ajută să te rededici la ceea ce te-ai simțit impulsionat să urmărești.


Marte retrograd în semnul tău încetinește lucrurile, dar se pare că este suficient pentru ca tu să poți prinde oportunitățile norocoase care se îndreaptă spre tine.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Sâmbătă, 5 noiembrie

Ai învățat deja că, cu cât îți exprimi mai mult propriul adevăr, cu atât mai mult universul poate lucra în favoarea ta. Săptămâna aceasta, când o colecție de planete se adună în Scorpion, semnul zodiacal care reprezintă această temă în viața ta, vei primi un impuls norocos.


Venus, stăpâna iubirii, dar și a imobiliarelor și a finanțelor se confruntă cu Uranus în Taur, cel mai mare trezitor. Având în vedere că este sezonul eclipselor, nu este de mirare că vor exista oportunități neașteptate, dar pentru tine, acestea îți vor schimba viața.

Leu
(23 iulie - 22 august)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Sâmbătă, 5 noiembrie

În timp ce atât Saturn care a devenit direct săptămâna trecută, cât și Luna din primul sfert de lună care are loc în Vărsător săptămâna aceasta îți acordă atenție relațiilor tale romantice, toată această energie a Scorpionului te face să reflectezi mai profund asupra atmosferei de acasă.


Acesta este un domeniu în care te gândești de ceva timp să te schimbi în interior, dar acum chiar trebuie să faci acest lucru. Este sezonul eclipselor, așa că orice este permis, ceea ce înseamnă că ești susținut de univers pentru a face acea schimbare pe care o căutai.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Marți, 1 noiembrie

Chestiunile legate de sănătate sunt întotdeauna de cea mai mare importanță pentru tine. Uneori le poți privi dintr-o perspectivă mai rigidă, chiar limitându-te la ceea ce crezi că este sănătos versus nesănătos.


Cu toate acestea, în această săptămână, când Luna de un sfert de lună se produce în domeniul sănătății din viața ta, ai parte de o schimbare norocoasă care te va ajuta să îți însușești tipul de stil de viață pe care îl căutai cu adevărat. O minte sănătoasă este cea care face un corp sănătos, și nu invers.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Marți, 1 noiembrie

Poate fi greu să-ți spui adevărul, mai ales când nu știi cum vor reacționa ceilalți sau ce se va schimba după ce vei împărtăși. Dar, de când a apărut punctul stelar Venus în semnul tău, în urmă cu o săptămână, ai încercat să îmbrățișezi mai mult din propria ta lumină autentică.


Săptămâna aceasta, pe măsură ce Luna de Primul Pătrar se produce în Vărsător, vei putea fi într-un loc în care să stai cu adevărat în acest spațiu și să înveți exact ce înseamnă să fii tu însuți fără scuze, ceea ce sfârșește prin a atrage toate binecuvântările pe care le căutai.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Sâmbătă, 5 noiembrie

Între recenta Eclipsă de Lună Nouă de Soare din semnul tău și colecția de planete reunite acum în semnul tău, vezi multă acțiune și dezvoltare în viața ta.


Probabil că este legată de propriul tău sentiment de sine, te vindeci și modul în care privești lumea s-a schimbat.

Săptămâna aceasta Venus, planeta iubirii, dar și a finanțelor și a proprietăților imobiliare se întâlnește cu Uranus în Taur, făuritorul de schimbări majore care aduce oportunități norocoase pentru rezultatele tale.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Marți, 1 noiembrie

A fi capabil să comunici eficient este ceea ce îți permite să fii capabil să îți creezi viața pe care ți-o dorești cu adevărat. Saturn a devenit recent direct în Vărsător, care este energia care guvernează toate temele de comunicare pentru tine, acum, pe măsură ce Luna din primul sfert de lună are loc aici, vei primi niște vești surprinzătoare. Este vorba de creștere și noroc, chiar dacă pare să schimbe brusc totul.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Sâmbătă, 5 noiembrie

Universul te-a îndrumat să te uiți la oamenii din viața ta pentru a vedea valoarea pe care aceștia o aduc și nu doar cariera. În timp ce relația ta a fost un domeniu asupra căruia ți s-a cerut să reflectezi în ultima vreme, săptămâna aceasta se concentrează mai mult în jurul cercului tău de prieteni și familie.

Oamenii din viața ta sunt cei care fac ca experiența ta din această călătorie să fie ceea ce este și, deși munca pare uneori cel mai important lucru sau chiar banii, amintește-ți că oamenii sunt cei care nu pot fi niciodată înlocuiți.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Vineri, 4 noiembrie

Cu atât de multă energie Scorpionului care va veni, vei avea parte de un impuls norocos uriaș în cariera ta. Probabil că ai văzut ceva de vârf în acest domeniu al vieții tale săptămâna trecută, sub Eclipsa de Soare de Lună Nouă, acum, pe măsură ce Venus în Scorpion și Uranus în Taur se opun unul altuia, este timpul ca unele schimbări interesante să aibă loc.

Rămâi deschis și să știi că, odată cu Luna din primul sfert care are loc în semnul tău, ești susținut pe deplin de univers pentru a face acest pas următor.

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Duminică, 6 noiembrie

Norocul este reprezentat de acele momente sau oportunități care se întâmplă în mod neașteptat și care creează rezultate mai bune decât cele imaginate. Pentru tine, toată această energie a Scorpionului este centrată în partea din viața ta care guvernează norocul.

De asemenea, poate afecta educația, călătoriile, publicațiile și alte experiențe noi de viață. Gândirea în afara cutiei este specialitatea ta, așa că nu ar trebui să ai nicio problemă în a profita de toate oportunitățile care ți se îndreaptă spre tine, s-ar putea să se rezume doar la a ști pe care să o alegi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel