Cea mai norocoasă zi a săptămânii 30 ianuarie - 5 februarie 2023 pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Nick Fewings
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Nick Fewings

În săptămâna care urmează, ești îndemnat să încetinești ritmul pentru a te pregăti pentru blândețea lunii februarie, astfel încât să nu ratezi nicio ocazie norocoasă din partea universului.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Vineri, 3 februarie

Săptămâna care urmează îți aduce noroc sub forma conexiunilor cu cei din cercul tău social. Poate că ești un lider și poți merge înainte de bună voie, dar tot ai nevoie de oameni. În această săptămână, poți găsi un mare sprijin și inspirație din partea prietenilor și cunoștințelor tale, ajutându-te să te întinzi la nivelul următor.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Vineri, 3 februarie

Saturn în Vărsător se concentrează pe toate temele care înconjoară valoarea din viața ta. Pe măsură ce se unește cu Nodul Nord din Taur, aducând accentul pe sectorul carierei tale, ar trebui să vezi că apare o oportunitate de a face mai mulți bani. Ar putea apărea sub forma unei măriri de salariu sau a unui bonus, dar ar putea veni și sub forma unei alte oferte de muncă sau a unei alte căi profesionale. Rămâi deschis la ceea ce apare, deoarece va duce cu siguranță la abundență financiară.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: este luni, 30 ianuarie

În săptămâna care urmează, ești îndrumat să te acordezi cu vocea ta în ceea ce privește dorințele și nevoile tale. Aceasta deține aurul pentru viața pe care vrei să o creezi, care devine mai evidentă pe măsură ce Marte în Gemeni se aliniază cu Soarele în Vărsător. Marte se referă la acțiune și ambiție, în timp ce Soarele reprezintă acțiunea externă; în această săptămână, este vorba de a te acorda cu ceea ce îți dorești și apoi de a o urma neabătut spre succes.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Duminică, 5 februarie

Luna Plină în Leu reprezintă un moment în care ar trebui să vezi un rezultat pozitiv al investițiilor financiare din trecut. Acesta poate fi, de asemenea, un punct de cotitură în ceea ce privește modul în care vezi valoarea. Este posibil să fii un semn de apă emoțional dedicat casei și familiei, dar asta nu înseamnă că nu poți face nici bani. O afacere la domiciliu va sfârși prin a fi soluția perfectă.

Leu
(23 iulie - 22 august)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Duminică, 5 februarie

Când Luna Plină în Leu va avea loc săptămâna aceasta, vei fi în poziția perfectă pentru a profita de noul capitol care a început deja să se dezvolte în jurul tău. Pentru a înțelege mai bine ce înseamnă acest lucru, reflectați asupra sfârșitului lunii iulie 2022, când a avut loc Luna Nouă în cadrul semnului dvs. Ai pășit într-o versiune a ta care nu mai este legată de vechile tale povești, ceea ce înseamnă că și tu ești în sfârșit liber.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Luni, 30 ianuarie

Uranus este planeta cunoscută ca fiind marele trezitor. Ea creează schimbarea și aduce momentele surpriză în viață care îți reorientează întreaga cale. În Taur, te-a ajutat să determini ce definește stabilitatea pentru tine, astfel încât să poți îmbrățișa mai mult din uimirea pe care ți-o oferă viața. Săptămâna aceasta se unește cu Mercur în Capricorn, intensificându-ți dorința și căutarea bucuriei. Este timpul să găsești bucurie în ceea ce nu a mers conform planului, pentru că te-a ajutat să ajungi la acest moment.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Duminică, 5 februarie

Luna Plină din Leu activează pentru tine teme legate de socializare și prieteni, ajutându-te să îți amintești că nu doar în carieră sau în dragoste se găsește adesea norocul. Această Lună Plină va avea ecou la Luna Nouă în Leu de la sfârșitul lunii iulie 2022; în timpul acestui ciclu lunar trecut, ți-ai ajustat cercul social și ai încercat să găsești mai mult echilibru în acest domeniu al vieții tale. Acum, când are loc acest eveniment lunar, este timpul să te bucuri de viața pe care ai creat-o.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Duminică, 5 februarie

Energia Leului îți guvernează sectorul profesional și al carierei în această săptămână; cum Luna Plină are loc aici, te poți aștepta ca ceva să se concretizeze. Luna Plină în Leu te ajută să devii mai îndrăzneață și mai curajoasă atunci când pledezi pentru tine în avansare sau chiar promovare. În această săptămână, te poți simți încrezător să vorbești și să îți însușești puterea, deoarece aceasta nu va face decât să continue să atragă lucruri uimitoare pentru tine.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Duminică, 5 februarie

În săptămâna care urmează, ești pe cale să fii copleșit de energie norocoasă, deoarece Luna Plină din Leu activează toate temele legate de abundență și expansiune. Leul guvernează sectorul norocului din viața ta, care merge împreună cu educația, călătoriile, aventura și chiar căutările spirituale; toate lucrurile tale preferate. În săptămâna care urmează, ceva ajunge la roade care a început la sfârșitul lunii iulie 2022 cu Luna Nouă în Leu; acum este momentul să te bucuri de asta și să te asiguri că spui da oportunităților care se ivesc.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Duminică, 5 februarie

În ceea ce privește transformarea, poate fi adesea un drum lent pentru tine, deoarece ai nevoie să te simți stabil și sigur în viața ta. Dar în această săptămână, Luna Plină în Leu strălucește în partea vieții tale care guvernează transformarea și intimitatea, sugerând nu numai că anumite zone din viața ta trebuie schimbate, dar și că, făcând acest lucru, vei crea mai mult din ceea ce îți dorești. Universul nu poate face decât atât de mult înainte ca restul să fie în sarcina ta.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Miercuri, 1 februarie

Asteroidul Ceres guvernează feminitatea și relațiile tale de familie. Reprezintă o șansă de a te concentra asupra aspectelor mai delicate, mai subtile ale vieții, iar în Balanță te ajută, de asemenea, să găsești echilibrul atât în interiorul tău, cât și în legătură cu cei din jur. Pe măsură ce Ceres devine retrograd, este o șansă de a încetini puțin mai mult și de a-ți oferi șansa de a te bucura de tot ceea ce este în jurul tău. Uneori, norocul nu se găsește după următorul colț, ci te așteaptă deja acasă.

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Miercuri, 1 februarie

Ceres este asteroidul care guvernează toate aspectele legate de energia feminină și de familie. În Balanță, a lucrat pentru a obține un echilibru între modul în care te îngrijești de tine și modul în care te îngrijești de ceilalți. Pe măsură ce se transformă în retrograd în sectorul tău de transformare și intimitate, se sugerează că, cu cât îți permiți să te îndulcești mai mult în adevărata ta natură, cu atât mai multă creștere vei vedea în toate celelalte domenii ale vieții tale. Uneori, norocul pe care îl căutați se află deja în voi.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel