Cea mai norocoasă zi a săptămânii 29 ianuarie - 4 februarie 2024, pentru fiecare semn zodiacal

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Norocul fiecărui semn zodiacal, pentru săptămâna aceasta. 

 

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  

Cea mai norocoasă zi: Luni, 29 ianuarie.

Noua săptămână începe cu un aspect pozitiv cu Marte în casa carierei tale, creând un trigon pozitiv cu Uranus în sectorul tău financiar. În ultima vreme, ai depus o muncă intensă pentru a te asigura că cariera ta îți onorează talentele și că este, de asemenea, un loc unde poți continua să te dezvolți. La fel de mult cum ai crescut, este important să reflectezi continuu asupra modului în care viața ta profesională poate fi mai bine aliniată cu ceea ce ai devenit. Fie că este vorba de un bonus, de un nou nivel de salarizare sau de o promovare, ai muncit pentru a-l primi, așa că permite-ți nu doar să cauți succesul continuu, ci și să fii recunoscător pentru tot ceea ce ai realizat deja.

 

Taur 
(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai norocoasă zi: Luni, 29 ianuarie.

S-ar putea să visezi la orizonturi îndepărtate în săptămâna ce începe pe 29 ianuarie, deoarece Venus în Capricorn îți evidențiază sectorul norocului și al expansiunii, în timp ce Uranus în Taur te poate face să ieși, în sfârșit, din zona ta de confort. Deși ai făcut o muncă extraordinară până acum, este momentul să îți asumi noi oportunități sau riscuri în crearea unei vieți pe care ți-o dorești.  Fie că este vorba de întoarcerea la școală, de călătorii sau de un alt demers, acum e momentul.

 

Gemeni  
(21 mai - 20 iunie) 

Cea mai norocoasă zi: Marți, 30 ianuarie.


De când Saturn s-a mutat în Pești, în 2023, te gândești altfel la cariera ta. Nu este suficient doar să te simți de succes sau chiar să devii abundentă din punct de vedere financiar, ci vrei, de asemenea, să te simți ca și cum ai face parte din ceva mai mare decât e rolul tău de bază. Fie că este vorba de începerea unei afaceri sau de crearea unui nou rol pentru tine, folosește ceea ce ai învățat pentru a profita de șansa nu doar de a avea succes, ci și de-ați aduce și noi beneficii.

 

Rac  
(21 iunie - 22 iulie) 


Cea mai norocoasă zi: Marți, 30 ianuarie.

O mare parte din energia actuală îți cere să-ți trăiești viața. Ai trecut prin atât de multe în ultima vreme, când Pluton și-a încheiat faza în Capricorn, încât s-ar putea să te simți mai retras sau obosi. Doar pentru că s-ar putea să fii încă în procesarea evenimentelor recente, nu este un motiv pentru care nu poți începe, de asemenea, să te folosești de conexiunile pozitive și de noile oportunități care ți se prezintă. Încearcă să te reconectezi cu prietenii sau colegii de muncă în săptămâna din 29 ianuarie, pentru a nu pierde o oportunitate valoroasă. Uneori, este nevoie doar de o conversație cu persoana potrivită pentru a-ți îndrepta viața într-o direcție complet nouă.

 

Leu
(23 iulie - 22 august) 

Cea mai norocoasă zi: Marți, 30 ianuarie.

Se anunță schimbări în cariera ta în săptămâna ce începe pe 29 ianuarie. Poate fi vorba despre o schimbare care aa fost deja în lucru încă din 2023, când Jupiter s-a mutat pentru prima dată în Taur, dar acum este timpul să profiți de ceea ce ți se oferă și să ai încredere în procesul de transformare. Vei avea multă încredere în tine pentru a face toate schimbările necesare pentru a culege succesul pe care îl meriți.

 

Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 2 februarie.

Scorpionul domină sectorul tău de comunicare, care include conversațiile cu ceilalți, modul în care vorbești cu tine însuți și acordurile pe care le faci. Această perioadă de reflecție îți permite să faci o pauză pentru a te apăra pe tine și viața pe care ți-o dorești. Fă lucruri care îți plac, fără să ții cont de părerea altora.

 

Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 2 februarie.


Ultimul sfert de Lună în Scorpion va răsări în sectorul tău de bogăție, oferind-ți posibilitatea să scapi de datorii, precum și de a primi cadouri neașteptate. Scorpionul guvernează zona finanțelor. Pe măsură ce începi să te angajezi în această nouă etapă a vieții tale, este important să te ocupi de lucruri și să îți amintești că ceea ce crezi că valorezi este ceea ce vei primi în cele din urmă.  

 

Scorpion  
(23 octombrie - 21 noiembrie) 


Cea mai norocoasă zi: Luni, 29 ianuarie.

Marte se află în prezent în Capricorn, punând în evidență sectorul tău de comunicare, în timp ce Uranus se află în Taur, scoțând la lumină parteneriatele și nevoile tale de bază. Vei avea conversații importante care se vor învârti în jurul noilor limite pe care ți le-ai dezvoltat. Deși este întotdeauna benefic să-i ajuți pe alții, ai învățat, de asemenea, că nu te poți suprasolicita pentru cei care nu vor parcurge aceeași distanță pentru tine. Acest lucru se poate întâmpla la locul de muncă sau în viața personală.

 

Săgetător  
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Luni, 29 ianuarie.

De când Jupiter s-a mutat în Taur, în 2023, te-ai concentrat pe bunăstarea ta și pe modul în care să faci lucrurile mai sănătos. Acest lucru a transformat deja multe domenii diferite din viața ta. Acest lucru te va ajuta să faci schimbările necesare pentru a pune în aplicare multe dintre ideile tale, dar e momentul și să profiți de noi oportunități. Amintește-ți că nu mai ești cine erai înainte, așa că și modul în care îți trăiești viața ar trebui să arate drastic diferit.

 

Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 

Cea mai norocoasă zi: Luni, 29 ianuarie. 


Nu prea are rost să ai abundența financiară și succesul la care ai visat, dacă nu îți aduce și fericirea pe care ți-o dorești. Este un lucru la care ai reflectat mai mult în ultima vreme, așa că este timpul să-ți lărgești perspectiva asupra a ceea ce îți aduce adevărata abundență pe care o cauți. Pe măsură ce Venus formează un trigon cu Uranus în Taur, va pune în evidență teme de creativitate, bucurie și fericire și, într-o serie norocoasă de evenimente neașteptate, te va ajuta să îți schimbi viața în toate cele mai bune moduri posibile.

 

Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 


Cea mai norocoasă zi: Vineri, 2 februarie.

Energia Scorpionului domină întotdeauna sectorul tău profesional, acesta fiind și motivul pentru care ai tendința de a schimba mai des calea profesională. Activitatea ta profesională este legată de locul în care te afli personal cu tine însuți, așa că, pe măsură ce te dezvolți, o anumită fază a carierei tale trebuie să se încheie. Este posibil să fi fost nemulțumit de cariera ta sau de specializarea declarată în ultima vreme, dar ceva se va schimba în mod pozitiv în săptămâna din 29 ianuarie.

 

Pești 
(19 februarie - 20 martie) 

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 2 februarie. 

Luna de Ultimul Sfert în Scorpion răsare în casa ta a norocului și a călătoriilor, ajutându-te să reflectezi asupra drumurilor parcurse și a celor pe care nu le-ai parcurs. Energia Scorpionului se referă la noi oportunități, la expansiune, la o mai mare spiritualitate și la călătorii, toate acestea servind drept componente norocoase ale vieții. Pe măsură ce Luna ultimului sfert de lună te atrage spre interior, spre dorințele și visele tale, aceasta este șansa ta de a te reconecta cu ceea ce îți dorești pentru tine, astfel încât să poți profita la maximum de fiecare oportunitate divină care se află în fața ta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel