HOROSCOP Septembrie 2022. Cea mai norocoasă zi a lunii pentru fiecare semn zodiacal

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Nick Fewings
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Nick Fewings

În timp ce finanțele și chestiunile legate de carieră se vor îmbunătăți în această lună, relația pe care o ai cu tine însuți este cea care trece printr-o transformare care îți permite să spui cu adevărat "da" unor oportunități norocoase. Tranziția lunii de la energia Fecioarei la cea a Balanței, cu Venus, planeta care guvernează finanțele, conduce această schimbare.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 10 septembrie

Luna Plină în Pești activează teme de spiritualitate în viața ta, care îți dau un impuls de înțelegere și de lucru cu energiile sincronizării divine. Pentru tine, cu cât înțelegi mai mult și poți vedea un sens pentru motivul pentru care lucrurile se desfășoară în felul în care se desfășoară, cu atât mai mult ești capabil să avansezi în viața ta.


Chiar dacă poți fi mai impulsiv decât alte semne de foc, există, de asemenea, sentimentul că poți învăța cu adevărat ceva din tot ceea ce experimentezi, iar acest lucru îți oferă oportunitatea de a face acest lucru.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 25 septembrie

Ia-ți la inimă problemele de sănătate, deoarece Luna Nouă în Balanță culminează în Balanță cerându-ți să te asiguri că faci alegeri care sunt în primul rând în interesul tău. Chestiunile de sănătate nu înseamnă doar modul în care ai grijă de corpul tău, ci și cum ai grijă de mintea ta, de inima ta și chiar cum este prezentă în alegerile pe care le faci pentru tine.


Această lună este un nou început în ceea ce privește examinarea a ceea ce vă face să vă simțiți cel mai bine și, atunci când o faceți, modul în care alegerile pe care le faceți reflectă acest lucru. Asigură-te că îți prioritizezi nevoile astfel încât paharul tău să fie în continuare plin din care să te torni.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 9 septembrie

Cariera și finanțele se îmbunătățesc pe măsură ce Luna Plină în Pești începe săptămâna aceasta. Căutați oportunități sau avansări bruște care ajung să vă ajute să vă aducă acolo unde vă doriți să ajungeți. Este posibil să existe unele componente în care să trebuiască să fii mai flexibil în abordarea ta, astfel încât, în cele din urmă, universul să aibă mai mult spațiu pentru a te ajuta să te manifești.


Cele mai mari oportunități pot fi adesea ratate din cauza fricii, așa că asigură-te că îți permiți să profiți de orice îți iese în cale.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 28 septembrie

Jupiter retrograd în Berbec se aliniază cu Uranus retrograd în Taur, activându-ți finanțele în această săptămână. Ar putea fi vorba de renegocierea termenilor sau chiar de reintroducerea la locul de muncă după o perioadă de pauză.

Energia din această săptămână se mută spre folosirea a ceea ce ai experimentat în trecut pentru a putea crea un viitor mai abundent din punct de vedere financiar. Finanțele nu par întotdeauna importante pentru tine, dar ele reprezintă baza pentru stabilitatea pe care o dorești în viață.


Leu
(23 iulie - 22 august)

Cea mai norocoasă zi: Joi, 22 septembrie

Începutul sezonului Balanță înseamnă că comunicarea va fi punctul tău central în această lună. Acest lucru guvernează modul în care te gândești la lucruri și apoi tipurile de conversații pe care le ai în jurul lor. Vei fi capabil să asculți mai mult în această lună, răspunzând cu adevărat la ceea ce spune cineva și nu doar la ceea ce ai putea auzi.

Acest dar al comunicării îmbunătățite îți va permite să spui cu adevărat ce ai nevoie de la ceilalți, ceea ce, la rândul său, îți va oferi acea pauză norocoasă pe care o așteptai.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)
Cea mai norocoasă zi: Joi, 29 septembrie

Venus intră astăzi în Balanță, îndreptându-ți atenția către finanțe și către ceea ce prețuiești cel mai mult. Este ceea ce ai nevoie în viață pentru a simți că nevoile tale sunt satisfăcute, dar este vorba și de a te asigura că, în mod logic, intră mai mult decât iese.


În timpul acestui tranzit, oferă o oportunitate excelentă pentru tine de a reflecta mai pe larg asupra bugetului tău și pentru ca tu să fii capabil să faci ajustări acolo unde este necesar. Atunci când faceți acest lucru, trimiteți de fapt o vibrație diferită universului, ceea ce vă permite să ajungeți să atrageți mai multă abundență.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Cea mai norocoasă zi: Joi, 29 septembrie

Ceres, asteroidul care guvernează grija de sine, se va muta astăzi în Fecioară, evidențiind teme de spiritualitate în jurul său. Îngrijirea de sine înseamnă mai mult decât tratamente faciale și yoga; este vorba despre modul în care ai grijă de tine în general, inclusiv nivelul de iertare și acceptare pe care îl extinzi și față de tine.


Aceasta este calea creșterii, iar pentru tine în această lună se pare că sunt pregătite câteva momente majore de ah-ha care îți vor permite să începi să înțelegi cum să ai grijă de tine într-un mod nou și profund.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 3 septembrie

Venus intră astăzi în Fecioară atrăgându-ți atenția asupra cercului de care te înconjori. Venus nu reprezintă doar romantismul, ci reprezintă și oamenii la care poți apela și care sunt acolo pentru a te ajuta.


În această perioadă așteaptă-te la o mulțime de reflecții în acest domeniu. Este posibil să fii chemat să îți extinzi cercul sau doar să vezi câți există de fapt în el. Aceasta este o formă de iubire. Da, s-ar putea să nu fie romantică, dar de multe ori cei cu care ne înconjurăm pot fi chiar mai importanți.


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cea mai norocoasă zi: Luni, 5 septembrie

Chestiunile legate de cariera ta vor cunoaște o creștere puternică, deoarece Venus se mută în Fecioară în prima săptămână a lunii evidențiază oportunitățile și avansarea. Este timpul să începi să îți asumi riscurile care se vor corela cu adevărat cu recompensele pe care vrei să începi să le vezi venind.


Fie că este vorba de un nou loc de muncă sau de o cale de carieră complet diferită cu totul, este timpul să îți îmbrățișezi încrederea interioară și să mergi mai departe cu o direcție completă și autonomie în deciziile tale. Acest lucru are capacitatea de a vă schimba cursul vieții, așa că cel mai bine este să mergeți până la capăt în acest proces.


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 24 septembrie

Energia Balanței tinde să îți guverneze cariera și finanțele, așa că, pe măsură ce Luna Nouă în Balanță răsare astăzi, vei avea parte de momente și oportunități divine care te vor ajuta să avansezi mai mult în aceste domenii. Cariera și finanțele nu sunt totul, dar este important să fii abundent în toate domeniile, ceea ce poate fi diferit pentru fiecare. Există o diferență între a trăi cu energia lipsei față de cea a abundenței.

În lipsă, nimic nu este niciodată suficient, iar universul pare să aibă ceva împotriva ta. În abundență, este vorba de încredere și credință că nevoile tale vor fi întotdeauna satisfăcute și că tot ceea ce se întâmplă este întotdeauna pentru binele tău suprem. Permiteți-vă să renașteți în modul în care vă vedeți pe voi înșivă și viața.


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Cea mai norocoasă zi: Joi, 29 septembrie

Aceasta este o șansă de a te concentra și de a-ți recupera relația pe care o ai cu tine însuți, deoarece Ceres, asteroidul care guvernează relația cu tine însuți, intră în Fecioară.

S-a pus foarte mult accent pe intimitatea pe care o ai în relația ta romantică, dar luna aceasta vei fi chemat să te concentrezi și pe cea pe care o ai cu tine însuți. Acest lucru îți va permite să treci prin unele realizări noi cu privire la cât de mult te-ai schimbat, ceea ce înseamnă că este posibil să operezi ca noul tău sine versus să iei încă decizii din vechiul tău sine. Este timpul să lași norocul să îți arate calea, realizând că nici tu și nici viața nu mai sunteți așa cum ați fost odată.


Pești
(19 februarie - 20 martie)

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 17 septembrie

Energia Gemenilor va avea o influență puternică asupra vieții tale pe parcursul următoarelor două luni, deoarece Marte își va petrece o mare parte din timp aici. Astăzi are loc, de asemenea, Luna de Ultimul Sfert în acest semn, ajutându-te să eliberezi ceea ce cu adevărat nu este menit să facă parte din calea ta, astfel încât să poți spune da la ceea ce este.

Vor exista perioade mari de creștere în următoarele șapte luni datorită acestei schimbări a energiei Gemenilor, care este amplificată astăzi cu Luna ultimului sfert. Ar putea fi timpul să renunțați cu adevărat la încercarea de a face lucrurile într-un anumit fel și, în schimb, să acceptați pur și simplu totul așa cum este, astfel încât să puteți începe să acceptați ceea ce vă doriți cu adevărat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel