Cea mai norocoasă zi a lunii noiembrie 2023, pentru fiecare semn zodiacal chinezesc

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Aziz Acharki
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Aziz Acharki

Norocul fiecărui semn zodiacal, pentru luna noiembrie 2023. 

Ziua cea mai norocoasă a șobolanului: 15 noiembrie

Șobolanule, norocul tău în noiembrie îți va aduce fructe și flori după a doua săptămână. Prima săptămână a lunii va fi mai relaxată și mai regulată. Așa că nu fi surprins când lucrurile se vor accelera brusc după 10 noiembrie și te vei vedea confruntat cu oportunități și provocări care te vor forța să te ridici la un nivel superior. Există recompense puternice legate de aceste aventuri. Așa că nu-ți irosi binecuvântările din cauza fricii! Citirea mai multor cărți te va ajuta să rămâi cu picioarele pe pământ și conștient în această perioadă. Norocul ar putea chiar să-ți pună în cale una care să-ți schimbe complet viața și perspectiva.

Ziua cea mai norocoasă a boului: 21 noiembrie

Prima săptămână a lunii noiembrie va fi super norocoasă pentru tine, mai ales în ceea ce privește socializarea și facerea de noi prieteni. Așa că lasă-ți latura extrovertită să preia controlul și distrează-te. Te vei pregăti pentru și mai multe aventuri mai târziu în an, mai ales în timpul Zilei Recunoștinței și a Sărbătorilor. Dacă te simți chemată, fă un ritual cu lumânări în această lună, în timpul Lunii Noi din 13 noiembrie, pentru a te alinia cu forțele cosmice și a-ți primi mai ușor binecuvântările. O lumânare albă plasată în centrul unui inel de sare și aprinsă cu o intenție puternică este ceea ce trebuie să faci, dar nu ezita să modifici ritualul în funcție de nevoile tale.

Ziua cea mai norocoasă a lui Tigru: 3 noiembrie

Norocul tău în noiembrie are o calitate ciudată. Depinde foarte mult de acțiunile pe care le întreprinzi și de deciziile pe care le iei, mai ales în prima jumătate a lunii. Așadar, fii prudent și atent în timp ce mergi mai departe în acest moment. Poți culege roade extraordinare dacă ești pe drumul cel bun. Pentru unii dintre voi, norocul vostru este legat de o persoană din zodia Șobolan, mai ales dacă sunteți parteneri de afaceri sau lucrați împreună în aceeași echipă. În general, îți vei spori norocul în această lună dacă îți vei încerca norocul și vei refuza să urmezi orbește mulțimea.

Cea mai norocoasă zi a Iepurelui: 5 noiembrie

Norocul tău în noiembrie se leagă puternic de norocul pe care l-ai avut în octombrie. S-ar putea chiar să simți că circumstanțele continuă așa cum au fost, fie că sunt bune sau rele. Se pare că îți lipsește ceva în viața ta în acest moment care îți va permite să preiei controlul asupra destinului tău. Pentru unii dintre voi, este vorba de o diplomă de studii (poate studii superioare). Pentru alții, această cheie poate fi o casă nouă, un nou prieten sau chiar refuzul de a vă asocia cu anumite persoane toxice. Voi vă cunoașteți cel mai bine circumstanțele. Folosiți cheia pentru a vă debloca norocul. Instinctul tău te va ghida către răspunsul corect. Dacă te îndoiești de tine însuți adesea, fă o meditație profundă cu muzică conectată în urechi pentru a te ajuta în schimb.

Ziua cea mai norocoasă a dragonului: 24 noiembrie

Se pare că norocul tău în noiembrie este puțin cam riscant. Unii dintre voi au permis cuiva să profite de voi, dându-i acces la spațiul personal și la intimitatea voastră. Norocul tău este afectat de această dinamică. Nu vă descurajați. Există o modalitate prin care puteți contracara acest lucru. Prietenii tăi (cei în care ai încredere) și cunoștințele despre care știi că au o inimă bună îți vor veni în ajutor dacă le vei cere acest lucru. Acesta este norocul tău în această lună. De asemenea, poți purta un pandantiv din cuarț roz pentru a atrage mai mulți astfel de oameni și buni samariteni.

Ziua cea mai norocoasă a șarpelui: 29 noiembrie

Șarpe, norocul tău în noiembrie este puternic la începutul lunii, mai ales în relațiile interpersonale apropiate și în acele domenii ale vieții în care te simți stabil și puternic. Intri într-o fază în care ești chemat să ieși din zona ta de confort. Va aduce disconfort și îndoieli, dar se aliniază cu binele tău suprem. Până la sfârșitul lunii, vei avea o mai bună înțelegere a căii de urmat în acest nou capitol, aducând o nouă explozie de noroc și noroc la ușa ta.

Ziua cea mai norocoasă pentru cal: 1 noiembrie

Norocul tău în noiembrie este puternic la începutul lunii, mai ales pentru cei care au o relație. Poți culege beneficiile acestui noroc petrecând mai mult timp cu cei dragi și cu jumătatea ta, fie că este vorba de o vacanță, de o excursie în parcul de distracții sau de alte ieșiri și întâlniri. A doua jumătate a lunii va fi mai relaxată pentru tine în ceea ce privește norocul. Așadar, bazează-te pe forța ta de voință și pe munca grea pentru a te împinge înainte. Perioada Zilei Recunoștinței (chiar dacă nu sărbătoriți) va fi deosebit de pozitivă pentru mulți dintre voi.

Ziua cea mai norocoasă pentru capră: 22 și 23 noiembrie

Îți vei face norocul în această lună în noiembrie. Destinul tău este ferm în mâinile tale. Îl vei face sau îl vei distruge? Nu lăsa gândurile de autosabotaj să te înfrângă chiar înainte de a prelua acest dar cosmic. Ești îndemnat să rămâi concentrat pentru a direcționa acest noroc și noroc în domeniile care contează cel mai mult pentru tine, fie că este vorba de finanțele personale, de dragoste, de carieră sau de altceva. De asemenea, puteți face un ritual de Lună Nouă pe 13 noiembrie pentru a vă spori norocul și norocul.

Ziua cea mai norocoasă pentru maimuță: 21 noiembrie

Norocul tău în noiembrie este bun. Acesta va fi fie extraordinar de bun, fie doar modest. Gradul acestuia depinde de cât de mult permiți fricii să domine asupra vieții tale și dacă poți sau nu să faci ceea ce simți că este bine în interiorul tău. Acest lucru este valabil mai ales în chestiunile legate de inimă pentru mulți dintre voi. Dacă urmați imboldul cosmic, veți avea o lună fabuloasă care se va încheia chiar mai bine decât a început. Va fi, de asemenea, destul de memorabilă. Dacă nu, veți fi în continuare fericiți, dar nu veți realiza ce ați pierdut. Păstrați un cristal de cuarț clar în buzunar sau în geantă pentru a vă ajuta să vă păstrați mintea limpede în această perioadă.

Ziua cea mai norocoasă a Cocoșului: 11 noiembrie

Norocul tău în noiembrie este destul de regulat. Va fi bun în unele zile și ca de obicei în altele. Îți va fi bine dacă te concentrezi pe prioritățile tale și muncești din greu la ceea ce este important.

Unii dintre voi vor avea mult de câștigat de pe urma relațiilor bune din viața voastră, fie că este vorba de partenerul de viață, de cel mai bun prieten sau de profesor. Sfârșitul lunii va fi un pic cam lent și fad pentru voi. Dacă vă simțiți chemați să o faceți, recăpătați un obicei de jurnalism în această lună.

Ziua cea mai norocoasă pentru câine: 15 noiembrie

Norocul tău în noiembrie este destul de regulat. Nu va fi memorabil nici măcar atunci când te va binecuvânta. Nu-i nimic. Uneori, avem parte de câștiguri neașteptate. Alteori, trebuie să ne bazăm pe spiritul și pe voința noastră pentru a merge mai departe. Totuși, feriți-vă de oamenii care vă judecă! Ei îți pot afecta psihicul și deciziile în această lună. Sfârșitul lunii va fi norocos pentru tine, mai ales dacă îți place să faci voluntariat în organizații de caritate sau să faci bine acolo unde poți în mod anonim. Dacă este posibil, alătură-te unui foc de tabără comun cândva în această lună sau adună-ți prietenii pentru a-ți crea propriul foc de tabără. Poți stabili intenții pentru ultimele săptămâni ale anului și pentru 2024.

Cea mai norocoasă zi pentru porc: 19 noiembrie

Norocul tău în noiembrie nu este prea mare. Nici nu te va împiedica pe măsură ce mergi mai departe. Așa că încearcă să nu te bazezi prea mult pe el și nici să nu te joci cu deciziile tale, la propriu sau metaforic. Unii dintre voi vor fi extrem de norocoși în departamentul de dragoste, totuși. Dacă vă tratați cu dragoste, grijă și respect,  norocul vostru vor înflori și se vor consolida. Dacă vă simțiți chemați, faceți un ritual solar în fiecare duminică a lunii pentru a vă ajuta să vă aliniați cu forțele cosmice ale binelui. Poți să meditezi în timp ce Soarele răsare încet pe cer. Faceți acest lucru de preferință în orele dimineții.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel