Cea mai norocoasă zi a lunii ianuarie, pentru toate zodiile. Când poți da lovitura

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Iată care este cea mai norocoasă zi a lunii ianuarie, pentru fiecare semn zodiacal.

 

Berbec

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 5 ianuarie 

Săgetătorul îți guvernează casa norocului, care poartă, de asemenea, teme legate de călătorii și noi oportunități. Este timpul să te întorci la acele idei pe care le-ai avut pentru viața ta. Dacă te-ai gândit să te înscrii la un curs sau să rezervi o anumită călătorie, acesta este semnalul tău verde din partea universului pentru a începe să lucrezi la ceea ce îți dorești. De asemenea, energia Săgetătorului te poate face pur și simplu să-ți dorești să-ți duci viața într-o nouă direcție, așa că folosește această perioadă pentru a purta orice conversație importantă care face referire viitorul.

 

Taur

Cea mai norocoasă zi: Joi, 4 ianuarie 

Marte în Capricorn te va ajuta să faci un pas înainte pe un teritoriu nou și te va ajuta să navighezi printre provocările care pot exista pe parcurs. Poți profita de acest moment pentru a aplica pentru noi locuri de muncă, pentru a lua în considerare posibilitatea de a te muta în străinătate sau pentru a te înscrie la acel curs de profesor de yoga la care te gândeai. S-ar putea să fie mai mult o călătorie decât o clipă, dar va ieși mai bine decât îți poți imagina. 

 

Gemeni

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 20 ianuarie 

Viața este pe punctul de a începe să pornească într-o direcție nouă și interesantă pe măsură ce Pluton trece în Vărsător. Vărsătorul guvernează casa ta de expansiune, care guvernează, de asemenea, călătoriile, norocul, educația și noile experiențe. În această zonă a vieții tale, Pluton vrea să-ți onorezi adevărul și să-ți amintești ce anume îți dorești pentru viața ta, deoarece va continua să lucreze pentru a-ți dezvălui unde trebuie să îmbrățișezi transformarea.  

 

Rac

Cea mai norocoasă zi: Joi, 25 ianuarie 

Leul îți guvernează a doua casă, care se referă la bogăție și finanțe. Ai trecut prin niște schimbări substanțiale în ultimul an, pe măsură ce ai navigat prin închiderea unor capitole vechi și ai simțit entuziasmul față de ceea ce se află la orizont. Finanțele pot fi întotdeauna o preocupare; cu toate acestea, ai abordat și lucrurile diferit față de cum ai făcut-o până acum, ceea ce înseamnă că vei vedea că toate mișcările pe care le-ai făcut au fost pe deplin susținute de univers.  

 

Leu

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 27 ianuarie 

Este timpul să acționezi, să treci de la procesarea diferitelor schimbări din viața ta și să profiți de ceea ce ți se cuvine. Probabil că vor exista câteva surprize, cum ar fi un apel de la un loc de muncă pentru care ai aplicat cu mult timp în urmă sau o ofertă sau o promovare neașteptată. Doar amintește-ți ce ai muncit din greu pentru succesul care va veni spre tine.

 

Fecioară

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 27 ianuarie 

Este momentul în care știi că universul nu lucrează doar cu tine, ci și pentru tine.  Vei primi un alt val de energie transformatoare, pe măsură ce noi oferte de călătorie, locuri de muncă sau educație vor începe să curgă spre tine. Oricât de mult ar însemna că trebuie să te abați de la planul inițial, încearcă să ai încredere că tot ceea ce se întâmplă este pentru binele tău suprem.

 

Balanță

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 13 ianuarie 


Intri într-o perioadă extrem de importantă din viața ta, în care vor exista multe oportunități noi și posibilitatea de a face o revizuire completă a vieții tale. O parte importantă a acestui lucru este să fii capabil să îți aperi adevărul și să îți amintești că meriți să ai grijă de tine la fel de mult cum încerci să fii acolo pentru ceilalți. Pentru a profita la maximum de această perioadă din viața ta, amintește-ți că îți poți folosi cuvintele pentru a-ți construi viitorul la care visezi.

 

Scorpion

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 20 ianuarie

Săgetătorul îți guvernează sectorul financiar și este unul în care sperai să primești îmbunătățiri. În timp ce ai muncit din greu, concentrându-te pe cariera ta și pe celelalte schimbări pe care vrei să le faci în viața ta, ai avut încredere și că universul îți va oferi o oportunitate de a primi banii cuveniți. Toată această încredere este pe cale să dea roade, deoarece începi să primești vești despre investiții, măriri de salariu sau promovări cu pachete de beneficii consistente.  

 

Săgetător

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 13 ianuarie

Este timpul să încetezi să mai joci la scară mică și să începi să îți asumi mai multe riscuri în ceea ce privește întreaga ta viață. Trebuie să înveți că meriți să fii egalat pentru energia ta. Asumă-ți un risc și începe să vorbești despre tine așa cum o faci cu cineva pe care îl iubești. Vei fi uimit de schimbările și oportunitățile pe care acest lucru le aduce în viața ta.

 

Capricorn

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 20 ianuarie 

Pluton în Vărsător te va ajuta să deblochezi cheia bogăției și să te afli în locul în care vei putea primi ceea ce îți dorești. A fi abundent este doar o chestiune, însă a primi acest lucru cu brațele deschise este cu totul altceva. Acum vei învăța sensul ambelor lucruri și vei avea parte de o zi strălucită.

 

Vărsător

Cea mai norocoasă zi: Luni, 8 ianuarie 

Marte este planeta acțiunii, a ambiției și a dorințelor. Pe măsură ce Marte în Capricorn începe să se deplaseze prin casa intuiției tale, vei începe să ai mai multă încredere în tine, ceea ce te va ajuta, de asemenea, să începi să pui la punct planuri pentru a începe noi proiecte și întreprinderi. Cu cât poți avea mai multă încredere în tine și te validezi, cu atât mai mult te vei putea simți conectat la viața pe care o construiești. 

 

Pești

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 7 ianuarie  

Săgetătorul îți guvernează aspirațiile profesionale și cariera. Este momentul să aplici pentru un loc de muncă, să mergi la un interviu sau să faci orice fel de mișcare legată de carieră. De asemenea, este posibil să trebuiască să pledezi pentru valoarea ta la locul de muncă actual pentru a te asigura că ești remunerat corespunzător. Din acest moment, totul se va îmbunătăți.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel