Cea mai norocoasă zi a lunii februarie 2023, pentru fiecare semn zodiacal

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Barbara Krysztofiak
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Barbara Krysztofiak

Cea mai norocoasă zi din luna februarie 2023, pentru fiecare zodie. 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Ziua ta norocoasă din această lună: Miercuri, 22 februarie


Luna aceasta va aduce o succesiune uimitoare de evenimente în viața ta. În astrologie, un stellium este o colecție de planete din cadrul unui semn; luna aceasta, va fi vorba despre tine.

Spre sfârșitul lunii, cinci planete, inclusiv Jupiter, se vor aduna în viața ta, împingându-te spre expansiune și ajutându-te să te ridici spre următorul nivel în viața ta. Norocul va rămâne până în luna mai, când Jupiter se va muta în sfârșit din semnul tău.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)


Ziua ta norocoasă din această lună: Sâmbătă, 11 februarie

Mercur este planeta comunicării și a gândurilor, despre care se spune că este stăpânul minții; ea guvernează atât de multe aspecte importante ale vieții. Pe măsură ce trece în Vărsător și îți activează sectorul carierei în această lună, te poți aștepta la oportunități norocoase și creștere la locul de muncă.

Vărsătorul este inovator și preferă să facă lucrurile în mod diferit, ceea ce înseamnă că ar trebui să ai încredere în a merge împotriva curentului, deoarece s-ar putea să fie exact ceea ce este necesar pentru a obține succesul pe care ți l-ai propus.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Ziua ta norocoasă din această lună: Sâmbătă, 11 februarie

Vărsătorul guvernează toate aspectele legate de noroc. În acest caz, guvernează călătoriile, aventura, experiențele noi și chiar educația. De asemenea, guvernează și demersurile mai filozofice și spirituale.

Pe măsură ce Mercur tranzitează acest semn zodiacal în această lună, este timpul să te concentrezi pe ceea ce simți că te cheamă, mai degrabă decât să încerci să ignori acest lucru din motive practice. Aveți o oportunitate uriașă în această lună de a realiza un puț de noroc în cadrul pasiunilor voastre dacă le urmați.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Ziua ta norocoasă din această lună: Luni, 20 februarie

Venus este cel mai adesea considerată zeița iubirii; cu toate acestea, ea guvernează imobiliarele și finanțele. Dacă ai chestiuni legate de aceste teme, ele primesc un impuls pozitiv la jumătatea lunii, deoarece Venus intră în zodia Berbecului.

Berbecul guvernează finanțele și cariera pentru tine, ceea ce poate însemna că relocarea pentru un loc de muncă ar putea fi o parte a oportunității. Acest lucru te va ajuta să te îndepărtezi și mai mult de acea zonă de confort pe care ai vrut să o părăsești, așa că nu-ți fie teamă să mergi cu totul în ceva nou.

Leu
(23 iulie - 22 august)

Ziua ta norocoasă din această lună: Luni, 20 februarie

Energia Berbecului guvernează expansiunea în viața ta, inclusiv încercarea de lucruri noi și călătoriile. Este vorba despre deschiderea minții și a vieții tale către noi experiențe, care este locul unde se află norocul pe care îl cauți.

Pe măsură ce Venus se mută în acest semn de foc luna aceasta, ți se oferă darul pasiunii și al motivației. Nu lăsa vechile tale povești să te facă să ratezi o oportunitate importantă, ți se oferă un dar, dar este responsabilitatea ta să îl deschizi.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Ziua ta norocoasă din această lună: Luni, 27 februarie

Primul sfert de Lună în Gemeni are loc spre sfârșitul lunii, dar conține o lecție importantă pentru cariera ta. Energia Gemenilor guvernează toate chestiunile legate de viața ta profesională, iar Lunile din primul sfert sunt un moment pentru a te elibera de ceea ce nu îți mai servește.

Împreună, acest lucru creează o dinamică puternică care te încurajează să te asiguri că nu te agăți de nimic care pare că îți secătuiește energia. Iar când o vei face, norocul te va putea găsi în sfârșit.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Ziua ta norocoasă din această lună: Luni, 27 februarie

Luna din primul sfert în Gemeni activează cel mai norocos aspect al vieții tale. Cu toate planetele acum directe și cu schimbările pozitive intense care au loc în sectorul tău romantic, te poți concentra pe tot ceea ce vrei să creezi în viața ta.

S-ar putea să existe o oportunitate de a te împăca mai bine cu trecutul, dar odată ce o faci, îți permite să te deschizi în moduri noi față de viața care se desfășoară în fața ta. S-ar putea părea că totul este prea frumos pentru a fi adevărat, dar așa știi că în sfârșit atragi ceea ce ai meritat dintotdeauna.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ziua ta norocoasă din această lună: Joi, 16 februarie

Pallas este asteroidul care reprezintă înțelepciunea și bătălia pe care uneori trebuie să o duci pentru a recupera terenul necesar pentru a găsi succesul. Pallas în Rac, însă, reprezintă războinicul emoțional.

Energia pe care o poți învinge și care îți poate găsi pozitivitatea și succesul, indiferent prin ce treci. Pe măsură ce acest eveniment îți luminează sectorul norocului, forța ta este cheia pentru a debloca o viață cu totul nouă; nu-ți fie teamă să închizi ușa trecutului tău pe măsură ce îl traversezi.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ziua ta norocoasă din această lună: Duminică, 5 februarie

Luna Plină în Leu activează cea mai norocoasă parte a vieții tale în această lună, deoarece strălucește puternic și este plină de posibilități. Lunile pline sunt un moment pentru finalizare, pentru a aduce ceva în cerc complet, în timp ce, în același timp, ești capabil să îmbrățișezi adevărul propriilor tale emoții.

Acesta este un moment de imensă putere interioară, dar poate fi, de asemenea, momentul în care decideți că aveți nevoie de timp într-un loc frumos pentru a vă gândi. Capacitatea ta de a ști de ce ai nevoie și motivația de a merge până la capăt este ceea ce îți permite să realizezi că norocul pe care îl căutai a fost întotdeauna în interiorul tău.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ziua ta norocoasă din această lună: Luni, 27 februarie


Este timpul să te concentrezi asupra sănătății tale Capricorn. Pe măsură ce Luna din primul sfert de lună are loc în Gemeni, aprinzând teme în jurul îmbunătățirii bunăstării tale generale, este o șansă pentru tine să fii sincer cu tine însuți despre ceea ce te reține.

Făcând acest lucru te va face mai puternic pentru anul care urmează și pentru toate acele vise pe care vrei să le transformi în realitate. Nu subestimați niciodată norocul care vine din faptul că sunteți sănătoși din punct de vedere fizic, mental, emoțional și spiritual; acesta este fundamentul a tot ceea ce urmează în viața voastră.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)


Ziua ta norocoasă din această lună: Luni, 20 februarie

Luna Nouă din Pești activează teme în jurul sentimentului tău de valoare spre mijlocul lunii. Acest lucru va permite apariția unui nou mod de a câștiga sau de a-ți gestiona finanțele, care va avea beneficii uriașe, deoarece Saturn se va muta în acest semn la începutul lunii martie.

Peștii vă pot ajuta să înțelegeți mai bine pe cine apreciați în viața voastră, dar vă ajută și să vă concentrați mai mult asupra finanțelor. Fă-ți timp pentru a aduce stabilitate aici, reflectându-ți valoarea de sine; nu există nicio limită pentru abundența pe care o poți crea.

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Ziua ta norocoasă din această lună: Miercuri, 22 februarie

Vei avea un an mare, Pești, iar o mare parte din acest lucru începe luna aceasta pentru tine. Vino spre sfârșitul lunii, va exista un stellium în Berbec care va lumina toate aspectele financiare și potențialul de câștig pentru tine.

Anul acesta vei simți în sfârșit că ai stabilitatea necesară pentru a-ți transforma visele în realitate. Ceea ce este, de asemenea, benefic este faptul că Saturn se va muta în semnul tău la începutul lunii martie, așa că tot ceea ce se va întâmpla acum va fi, de asemenea, o parte din viitorul tău pe termen lung. Bucură-te, Pești; ai câștigat-o și vei continua să o faci.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel