Cea mai norocoasă zi a lunii aprilie 2023, pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Dustin Humes
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Dustin Humes

Cea mai norocoasă zi din aprilie pentru tine, în funcție de semnul tău zodiacal.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)


Cea mai norocoasă zi: Joi, 13 aprilie

Ultimul sfert de Lună în Capricorn de la jumătatea lunii te ajută să te concentrezi asupra obiectivelor și sentimentelor tale în viața profesională. Cu atât de multe lucruri care se întâmplă în interiorul tău în ultima vreme, aceasta este o modalitate minunată de a canaliza o parte din această creștere într-o nouă și interesantă oportunitate de carieră. Luna te ajută să-ți îmbrățișezi eul emoțional, în timp ce Capricornul te menține concentrat pe problemele de care te ocupi, astfel încât să poți renunța la ceea ce nu mai face parte din adevărul tău.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Cea mai norocoasă zi: Joi, 13 aprilie


Energia Capricornului guvernează toate chestiunile legate de noroc și abundență din viața ta, ceea ce te poate ajuta să profiți de noi oportunități și de creștere. Pentru tine, Luna ultimului sfert de lună se referă la eliberarea unor credințe false centrate pe ceea ce ai învățat și pe care ți-ai construit o viață. Deși renunțarea la lucrurile care ți-au fost utile cândva poate suna negativ, nu trebuie să fie așa. În schimb, concentrează-te pe ceea ce faci loc în viața ta acum. Ia în considerare instrumentele de care ai nevoie pentru a reuși și permite-ți să crezi că experiențe uimitoare îți vor ieși în cale și cum te vei strădui să le aduci la tine atunci când nu se întâmplă acest lucru.


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 14 aprilie


Saturn în Pești te ajută să aduci mai multă profunzime și sens vieții tale profesionale. În timp ce Saturn este cunoscut în mod stereotip pentru granițe, în Pești, scopul său este mai degrabă unitatea decât diviziunea. Pe măsură ce Saturn în Pești se aliniază karmic cu Nodul Nord din Taur, vei începe să dobândești o mai bună înțelegere legată de obiectivele tale profesionale. Fie că este vorba de un nou loc de muncă sau chiar de un bonus sau o restructurare, veștile bune sunt pe drum.


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Cea mai norocoasă zi: Luni, 24 aprilie


Energia Peștilor îți guvernează a noua casă, cea care guvernează norocul. Pe măsură ce Saturn porumbește în acest semn de apă, vei fi provocat să îți aduci laolaltă visele cu acțiunea din spatele lor pentru a le transforma în realitate. Este exact ceea ce aduce această lună, pe măsură ce Saturn în Pești se conectează cu Soarele în Taur. Începi să progresezi, Rac, și este cel mai bun sentiment să începi să realizezi ceea ce ai visat întotdeauna.


Leu
(23 iulie - 22 august)

Cea mai norocoasă zi: Joi, 20 aprilie


Energia Berbecului guvernează toate temele abundenței din viața ta. Pe măsură ce eclipsa totală de Soare de Lună Nouă are loc aici, vei vedea cum o undă de șoc a norocului se va răsfrânge asupra vieții tale. Aceasta este a doua Lună Nouă în Berbec la rând, prima fiind în martie, așa că asigură-te că profiți de aceste noi începuturi care se ivesc, în loc să rămâi cu cele vechi. Nu există loc pentru teamă atunci când lucrați pentru a vă realiza visele.


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Cea mai norocoasă zi: Luni, 3 aprilie


Mercur este planeta comunicării și a gândurilor; pe măsură ce traversează în Taurul pământean și rațional, activează și temele din jurul celei de-a noua tale case. În astrologie, a noua ta casă îți guvernează simțul norocului și al abundenței. Pentru tine, acest lucru înseamnă că poți avea încredere în oportunitățile și șansele de a-ți asuma un risc calculat, deoarece acestea sunt într-adevăr stabile și ancorate în succesul final. Încrederea poate fi dificilă, dar luna aceasta este cea mai sigură garanție pe care o vei primi.


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Cea mai norocoasă zi: Marți, 11 aprilie


Venus este planeta iubirii, a finanțelor și a imobiliarelor. Pe măsură ce Venus traversează în Gemeni, vei simți efectele modului în care viața ta începe să se extindă. Energia Gemenilor guvernează abundența pentru tine, ceea ce, pentru a fi realizată, înseamnă că expansiunea trebuie să fie adusă în toate domeniile vieții tale care stagnează. Acum, pe măsură ce această energie te primește în îmbrățișarea sa caldă în această lună, nu vei vedea decât oportunități și, deși depinde de tine pe care să le alegi, singura modalitate de a alege greșit este să nu alegi deloc.


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cea mai norocoasă zi: Joi, 27 aprilie


Primul sfert de Lună este momentul în care universul te ghidează spre visul sau obiectivul tău. Această Lună se află în Leu, afectându-ți cariera și parcursul profesional. Asigură-te că niciun dubiu sau altceva nu stă în calea succesului tău aici. Este timpul să acționezi asupra visului tău Scorpion și să ai încredere că întoarcerea nu mai este o opțiune.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cea mai norocoasă zi: Joi, 20 aprilie

Eclipsa totală de Soare cu Lună Nouă din Berbec îți luminează a cincea casă a bucuriei, creativității și exprimării de sine. Este timpul să îți amintești că această viață ar trebui să îți aducă bucurie, nu haos sau lipsuri; cu toate acestea, dacă încă te agăți de aceste convingeri învechite, nu vei trăi niciodată pe deplin. Lasă această eclipsă să ardă orice îndoială, lasă Luna Nouă să te aducă în acel prag al noului tău început și permite-ți să pășești în acest nou capitol, indiferent cât de provocator ar fi să îl părăsești pe cel vechi.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cea mai norocoasă zi: Joi, 6 aprilie

 

Luna Plină în Balanță activează temele din jurul carierei, jobului sau avansării profesionale. Luna Plină are tendința de a aduce lucrurile la îndeplinire, așa că, dacă te uiți înapoi la alte Luni în Balanță, cum ar fi Luna Nouă din 25 septembrie 2022, vezi ce s-a dezvoltat pentru tine de atunci. Folosiți această oportunitate pentru a vă savura succesul și pentru a vă reangaja pentru o creștere și mai mare. Dacă ai muncit neobosit pentru a-ți atinge obiectivul, aceasta este, de asemenea, șansa ta de a îmbrățișa odihna și echilibrul ca o parte importantă a succesului.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)


Cea mai norocoasă zi: Joi, 6 aprilie

Luna Plină în Balanță activează toate deliciile din jurul norocului, abundenței și expansiunii pentru tine. Luna Plină aduce ceva la rodnicie, așa că probabil vei fi gata să profiți de o nouă oportunitate în această perioadă, ceea ce duce la un echilibru și o bucurie mai mare în viața ta. Călătoriile sunt precum și sentimentul că ai o nouă șansă în viață. Este vorba despre a recunoaște ceea ce îți umple paharul pentru a invita mai mult din el înăuntru.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)


Cea mai norocoasă zi: Joi, 20 aprilie


Eclipsa totală de Soare cu Lună Nouă în Berbec îți luminează casa valorii și, deși te poate ajuta să te concentrezi asupra cui și a ceea ce contează cel mai mult pentru tine, îți va avea un impact pozitiv și asupra finanțelor. Acesta este un nou început financiar pentru tine, dar reprezintă, de asemenea, ceva uimitor, dar neașteptat, deoarece ești încurajat să profiți de creșterea pentru care ai muncit. Nu uitați, toată lumea vede doar succesul, nu și drumul pe care a trebuit să îl parcurgeți pentru a-l obține.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel