Care este cea mai mare teamă a ta, în funcție de semnul tău zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Melanie Wasser
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Melanie Wasser

Semnele noastre zodiacale ajută la determinarea trăsăturilor și caracteristicilor noastre de personalitate și, deși s-ar putea ca tu să nu-ți cunoști cele mai profunde și înfricoșătoare temeri, zodiacul le cunoaște.

Berbec (21 martie - 19 aprilie): teama de despărțire

Berbecii au o sete de aventură, dar și o sete de calm și pace interioară. În timp ce te rogi să nu ai niciodată o viață plictisitoare și monotonă, cea mai mare teamă a ta este că relațiile tale nu sunt de durată, iar legăturile care te leagă ar putea fi ușor de rupt. Cu siguranță ai FOBU (frica de despărțire).

Taur (20 aprilie - 20 mai): teama de inconsecvență

Taurii sunt cunoscuți pentru că sunt fermi, de încredere și sunt genul de oameni care au picioarele pe pământ și sunt centrați. Aveți o idee despre direcția în care vreți să vă duceți viața și faceți tot posibilul să vă mențineți pe această cale. Lucrul care te sperie cel mai tare este atunci când te afli brusc în afara zonei tale de confort. Te temi de inconsecvență așa cum unii oameni se tem de păianjeni.

Gemeni (21 mai - 20 iunie): teama de eșec

Gemenii sunt sociabili și le place să petreacă și să fie creativi. Deoarece trăiești pentru a te putea exprima și pentru creativitatea ta, te temi să nu-ți poți urma pasiunile. Ah, și în secret ți-e teamă că ești nașpa și că nu ești cel mai bun la toate.

Rac (21 iunie - 22 iulie): teama de respingere

Ești o persoană foarte sensibilă din punct de vedere emoțional și, fiind așa, ai o capacitate incredibilă de compasiune și empatie față de ceilalți oameni. Este logic că cea mai mare frică a ta este cea de respingere. Nu poți suporta gândul de a-ți pune inima la bătaie și de a nu avea pe cineva care să-ți întoarcă dragostea.

Leu (23 iulie - 22 august): teama de a nu fi neapreciat

Te prezinți în fața lumii ca o persoană foarte încrezătoare și puternică - și asta este ceea ce ești. Dar, dacă ai săpa destul de adânc, ți-ai da seama că te temi să fii subevaluat, neapreciat și neobservat.

Fecioară (23 august - 22 septembrie): teama de dezorganizare

Ești unul dintre acei oameni care vin întotdeauna când spun că vor veni. Te ocupi de lucruri într-un mod ordonat și eficient. Cele mai mari temeri ale tale sunt dezordinea și faptul de a nu fi auzit sau ascultat. Haosul te face să te simți prost.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie): teama de confruntare

Balanțele sunt despre pace, dragoste și înțelegere. Nu suporți conflictele și confruntările și vei face tot ce poți pentru a menține pacea și a te asigura că oamenii sunt fericiți. Ești îngrozit de a provoca suferință oamenilor și de a-i vedea pe alții nefericiți din cauza a ceva ce ai făcut tu.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): teama de a fi expus

Nu contează ce provocări ți se aruncă în față; ai capacitatea de a te ridica deasupra lor și de a-ți transforma viața în acest proces. Deși ești pasionat, îți păzești cu ferocitate emoțiile. Îți este teamă de eșec, dar ceea ce te temi și mai mult este ca oamenii să-ți cunoască cele mai profunde sentimente și nesiguranțe.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie): teama de a fi controlat

Ești liber ca o pasăre, creativ și ai o abundență de energie. Viața poate fi o cursă sălbatică, dar nu te poți sătura. Vă temeți să nu fiți controlat de altcineva și să nu vă puteți trăi viața așa cum vă doriți.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie): teama de a nu fi suficient de bun

Nimeni nu poate stăpâni transformarea viselor în realitate așa cum o poate face un Capricorn. Aveți ambiția, motivația și dorința de a realiza ceea ce v-ați propus. Sub toată această bravadă se ascunde o teamă că nu ești suficient de bun și că nimeni nu îți înțelege viziunea.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): teama de a pierde o persoană iubită

Vărsătorii sunt foarte bineveniți într-o situație intensă, deoarece pot rămâne calmi și îi ajută pe ceilalți să găsească un sentiment de pace atunci când au nevoie disperată de ea. Vărsătorii se tem să nu fie scoși din viața unei persoane dragi și se tem că nu vor fi acolo când o persoană dragă are nevoie de ajutorul lor.

Pești (19 februarie - 20 martie): teama de critică

Peștii sunt tipul super-creativ și sensibil. Nu vă place critica, dar ceea ce vă temeți cu adevărat este confruntarea. Nimic nu-i dă mai mult fiori unui Pești decât atunci când se tem că vor fi scoși la iveală în legătură cu ceva.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel