"Cea mai frumoasă fotbalistă din lume", disperată să se întâlnească cu Cristiano Ronaldo: „Este super important să dai totul”

Data actualizării: | Data publicării:

Fotbalista Ana Maria Markovic este disperată să se întâlnească cu Cristiano Ronaldo.

Ana Maria Markovic - supranumită cea mai frumoasă fotbalistă din lume - nu ascunde faptul că este o mare admiratoare a lui Ronaldo.

Sportiva, în vârstă de 23 de ani, are 2 milioane de urmăritori pe Instagram, și visează să ajungă ca idolul ei. 

Ea chiar a afirmat odată că a obținut o convocare internațională cu Croația, după ce, spune ea, „l-a copiat” pe Ronaldo, considerându-l un model, din punct de vedere sportiv.

Jucătoarea de 23 de ani, care evoluează la formația elvețiană Grasshopper, s-a născut în Elveția, dar reprezintă echipa națională a Croației.

 Iar Markovic, în vârstă de 23 de ani, pare dornică să încerce să-l întâlnească pe Cristiano Ronaldo, după ce a postat un selfie și l-a etichetat pe fostul star de la Manchester United, potrivit The Sun.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ana Maria Marković⚡️ (@anamxrkovic)

Din nefericire pentru Markovic, Ronaldo are o relație de lungă durată cu Georgina Rodriquez, iar cuplul tocmai s-a mutat în Arabia Saudită în urma transferului său la Al-Nassr.

În ciuda acestui fapt, Markovic a dezvăluit că este fană a lui Chelsea, după ce a fost rugată să spună care este echipa engleză preferată.

Și, în ciuda faptului că fotbalistul croat Mateo Kovacic a câștigat Liga Campionilor cu Blues, Frank Lampard este în continuare jucătorul ei preferat din toate timpurile de la Chelsea.

Markovic joacă în prezent la clubul Grasshopper din Superliga feminină elvețiană și are nouă selecții internaționale, cu un gol.

Legenda de la Real Madrid, Luka Modric, este unalt idol al ei, dar Ronaldo este inspirația ei supremă.

Ea a declarat pentru 20min: "Modric este cu siguranță un mare model pentru mine. Este un fotbalist de talie mondială și reprezintă Croația.

"Există mulți jucători buni printre femei, cum ar fi Bachmann. Dar jucătorul meu preferat în mod absolut este Cristiano Ronaldo, pentru că este atât de disciplinat. Cred că este super important să dai totul în sport și să ai o mentalitate bună ca el."

 

Nu-i place să i se spună că este „sexy”

 

„Mi-au plăcut articolele în care am fost numită cea mai frumoasă fotbalistă sau una dintre cele mai frumoase, pentru că mă face fericită să aud că sunt frumoasă. Dar au existat și articole de ziar în care eram descrisă ca fiind cea mai sexy femeie fotbalist. Asta nu mi-a convenit. De asemenea, din cauza familiei mele. Cred că trebuie să ai grijă ce scrii despre o persoană. Mai ales dacă nu o cunoști. Dar, per total, nu a fost chiar atât de rău. (...)
 Ulterior, mulți mi-au scris și mi-au pretins că sunt un fel de manager, dar eu știu exact ce vor de la mine. Nu m-au văzut niciodată jucând fotbal și se uită doar la aspectul meu. Cred că este o adevărată rușine. Cred că astfel de oameni ar trebui să se informeze mai mult înainte și să vadă ce pot face eu ca fotbalist. De asemenea, mulți oameni mi-au dat impresia că sunt drăguță și că acesta este singurul motiv pentru care pot face ceva din mine pe rețelele de socializare și vor să câștige bani cu asta”, a mai spus sportiva pentru sursa citată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel