Cea mai emoționantă reclamă de Crăciun. Te va impresiona până la lacrimi

Data publicării:
Sam Clagg, captură youtube
Descriere foto: Sam Clagg, captură youtube

În timp ce britanicii așteaptă cu nerăbdare reclamele de Crăciun de la mărci de renume, o reclamă alternativă i-a lăsat pe oameni inundați în lacrimi.

În reclama alternativă de Crăciun a fost descrisă povestea emoționantă a unui om și a câinelui său. Filmulețul a strâns mai mult de un milion de vizionări, pe măsură ce telespectatorii au susținut că au fost emoționați până la lacrimi de povestea tristă. Clipul lung de cinci minute a fost creat de un tip pe nume Sam Clegg, care cântă melodia secundară a reclamei, iar tatăl său a fost actorul principal.

El i-a avertizat pe oameni că este un „cântec și videoclip trist care te vor face să plângi”.

Sam a spus că reclama nu costă niciun ban, deoarece a folosit un aparat de fotografiat vechi și a făcut singur piesa și videoclipul. El a explicat că reclama a fost creată pentru a strânge fondurile necesare pentru caritate, pentru a ajuta bătrânii de Crăciun: „Acest cântec / reclamă este dedicat tuturor celor care s-au confruntat cu greutăți în 2020. Această poveste este una a pierderii și a tristeții pe care unii telespectatori o vor vedea plină de tristețe, dar cu acest videoclip / campanie sperăm să transformăm un negativ într-un pozitiv donând toate veniturile obținute din melodie către mai multe organizații caritabile care susțin vârstnicii din REGATUL UNIT! Mulți oameni în vârstă se bazează pe familia lor de animale pentru bunăstarea lor„, a spus Sam.

Reclama începe prin a arăta o scenă festivă glorioasă, cu un bătrân care se bucură de venirea sărbătorilor alături de iubitul său câine, Bruno. Pe măsură ce se apropia Crăciunul, cei doi își împart cadouri și mănâncă împreună, dar reclama ia o întorsătură sombră când ies la o plimbare de iarnă. Bruno dispare, iar proprietarul său îl caută neobosit, chiar punând afișe cu dispariția lui Bruno.

Anunțul sfâșietor a redus unii oameni până la lacrimi: „Acest lucru m-a făcut să plâng ca un copil! Cântecul și cauza sunt uimitoare./ „Nu prea mă emoționez, dar asta ... m-a făcut să plâng și nu trebuie să îți pară rău, pentru că este un videoclip uimitor. Continuă cu munca bună./ Acest lucru m-a emoționat cu adevărat, până la lacrimi, atât de emoționant, dar atât de adevărat! „, au fost câteva dintre comentarii.

Reclama are un final tragic, dar Sam a subliniat că totul este pentru a evidenția situația persoanelor vulnerabile în acest moment. Și el a confirmat că „Bruno” este câinele familiei care este în viață, adăugând: „Numele său este Charlie în viața reală și apare adesea pe canalul meu de YouTube”. Sam a adăugat: „Cu acest cântec, sperăm să strângem bani pentru mai multe organizații caritabile care susțin vârstnicii„Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel