Cea mai bună tehnică de manifestare pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Luca
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Luca

Practica manifestării se bazează pe ideea că gândurile tale îți creează realitatea - atragi ceea ce îți pui în minte.Există atât de multe tehnici de manifestare diferite care ajută la ghidarea gândurilor tale, deoarece mințile fiecăruia funcționează puțin diferit, iar astrologia poate avea cheia metodei care funcționează cel mai bine pentru tine.

Berbec (21 martie - 19 aprilie): Regula celor 17 secunde 

În calitate de Berbec, poți fi adesea nerăbdător și vrei ceea ce vrei cât mai repede. Tehnicile de manifestare pe termen mai lung se pot dovedi a fi o provocare, dar, utilizând Regula celor 17 secunde, vă puteți crește șansele prin valorificarea punctelor voastre forte. Regula celor 17 secunde spune că, atunci când vă concentrați asupra unui gând timp de 17 secunde, activați puterea de atracție. Atunci când o faci timp de 68 de secunde, în trepte de 17 secunde, ești mai capabil să manifești fizic acel gând.

Taur (20 aprilie - 20 mai): Metoda 55X5 

Nu te deranjează să nu te grăbești atunci când vine vorba de a obține ceva ce îți dorești cu adevărat. Preferând adesea să nu te grăbești pentru a-ți atinge obiectivele și visele, metoda de manifestare 55X5 este modalitatea perfectă de manifestare pentru tine. Această metodă presupune să vă folosiți dedicarea și răbdarea pentru a scrie ceea ce încercați să manifestați de cincizeci și cinci de ori, timp de cinci zile consecutive, dându-i timp universului să răspundă la vibrațiile dumneavoastră.

Gemeni (21 mai - 20 iunie): Scrieți scrisori către univers

Sunteți un comunicator înnăscut, iar Gemenii tind să fie și ei mari scriitori. Îmbrățișând această calitate naturală, puteți scrie scrisori către univers despre ceea ce doriți să manifestați. Scrierea de scrisori către univers înseamnă că le scrii într-o temă de recunoștință, ca și cum dorințele tale s-ar fi împlinit deja, deoarece acest lucru transmite mesajul că ceea ce îți dorești este deja al tău. Poți face acest lucru zilnic sau în funcție de ciclurile lunare, în funcție de ceea ce încerci să aduci la îndeplinire. 

Rac (21 iunie - 22 iulie): Manifestarea ciclului lunar 

Semnul tău este guvernat de Lună, ceea ce face ca acesta să fie un portal excelent pentru creație. Folosind ciclurile lunare și ceea ce reprezintă ele alături de semnificația fiecărui semn zodiacal din harta ta natală, îți poți manifesta cu adevărat toate visele.

Încorporarea unei băi lunare, precum și a apei încărcate de lună ca parte a manifestării tale o poate crește și ea exponențial.  

Leu (23 iulie - 22 august): Manifestarea focului

Fiind un semn de foc care tinde să creadă că modul său de lucru este cel mai bun (de cele mai multe ori, cel puțin), ideile tale despre ceea ce crezi că ar trebui să se întâmple pot de fapt să blocheze universul să acționeze în cea mai înaltă frecvență a sa.

Pentru a te alinia mai bine cu o vibrație înaltă, este important să renunți la planurile și ideile tale pentru ceea ce crezi că ar trebui să se întâmple. Acest lucru se poate face în cadrul unei ceremonii sigure a focului de ardere a planurilor și de renunțare verbală la puterea și viziunea universului, care te lasă să vezi că planurile sale pentru tine vor fi întotdeauna mai presus decât ale tale.  

Fecioară (23 august - 22 septembrie): Ritualul de manifestare de dimineață

Una dintre cele mai bune modalități prin care vă puteți manifesta este să creați un ritual de manifestare de dimineață. Ești o persoană care se bucură de rutine și de programe, așa că, dacă faci ca manifestarea să facă parte din acestea, îți vei garanta succesul. Nu trebuie să fie elaborat și să includă scrierea rapidă sau chiar doar rostirea verbală a ceea ce vrei să manifești la o ceașcă de cafea sau ceai dimineața.

Ideea este să o încorporezi în programul tău zilnic, astfel încât să te asiguri că prin consecvența ta activezi puterea gândului și a intenției.  

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie): Împărtășirea metodei iubirii 

Sunteți unul dintre cele două semne guvernate de Venus, planeta iubirii. Ai tendința de a fi altruistă și corectă și ești mereu preocupată de sentimentele celor din jurul tău. O modalitate fantastică de a manifesta lucruri pozitive și miracole în viața ta este să faci asta pentru alții. Acest lucru activează, de asemenea, legea karmei, în sensul că ceea ce dai, vei primi înapoi de zece ori.

Când vă manifestați pentru alții, înseamnă să scrieți sau să spuneți ceea ce doriți ca ceilalți să primească, menținând în același timp acea vibrație înaltă a inimii în interiorul vostru. Acest lucru asigură faptul că tot ceea ce trimiteți este deja pe drumul de întoarcere către voi. 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Repetarea afirmațiilor pozitive 

Afirmațiile sunt afirmații puternice care îți dau curajul să crezi în tine și în ceea ce vrei să creezi. Acestea pot fi afirmații de genul "Eu sunt", dar pot fi și despre ceea ce încerci să manifești. De exemplu, "Lucrez la un loc de muncă pe care îl iubesc, trăiesc din abundență și sunt în aliniere cu scopul meu".


Este de preferat să vă scrieți afirmațiile și apoi să le citiți cu voce tare. Acest lucru implică actul de a scrie, citi și vorbi, ceea ce trimite o vibrație mai puternică către univers.  

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie): 777 tehnica manifestării

Rutinele sănătoase sunt o parte esențială pentru a te simți și a fi cel mai bine. Prin încorporarea tehnicii de manifestare 777, puteți să o faceți parte din rutina de dimineață și de seară, ceea ce vă va ajuta să vă amintiți să trăiți în conformitate cu ceea ce încercați să manifestați.

Pentru că se face doar timp de șapte zile, ajută, de asemenea, la aducerea mai rapidă a lucrurilor pozitive, ceea ce este grozav pentru tine, ca semn de foc, deoarece rareori vrei să aștepți ceea ce îți dorești cel mai mult.  

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie): Metoda de manifestare a pernei 

Sunteți mereu ocupat; problema este că adesea sunteți atât de ocupat cu viața pe care o trăiți încât nu aveți timp să vă creați viața la care visați.
Metoda pernei este perfectă pentru cineva ca tine, deoarece o poți face literalmente în somn.


Scrieți ceea ce doriți să manifestați pe o bucată de hârtie și apoi puneți-o sub pernă, adormind în timp ce credeți cu sinceritate că este deja realitatea pe care o trăiți. Acest lucru vă permite atât să vă manifestați, cât și să țineți pasul cu viața pe care o trăiți în prezent.  

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Manifestare de vizualizare 

Fiind un semn de aer despre care se știe că este capabil să vizualizeze orice posibilitate suficient de puternică pentru a o transforma în realitate, această tehnică este perfectă pentru tine.

Fie în timp ce meditezi, faci exerciții fizice sau înainte de a adormi seara, tot ce trebuie să faci este să îți imaginezi ceea ce încerci să manifești. Poate fi vorba de o mutare în carieră, o relație romantică, o casă nouă sau orice altceva care te frământă. Vizualizează-l ca și cum l-ai trăi deja și apoi lasă restul în seama universului.  

Pești (19 februarie - 20 martie): Metoda rugăciunii 

Ești unul dintre semnele cele mai conectate spiritual, ceea ce înseamnă că, prin rugăciunile tale, poți crea cu adevărat tot ceea ce îți dorești să manifești. Acest lucru poate fi făcut în timpul unei practici stabilite sau poate avea loc în orice moment al zilei.

Ceea ce vrei să faci este să-ți deschizi rugăciunile, nu doar către o anumită ființă divină, ci și către strămoșii tăi, îngerii tăi și chiar către ghizii tăi spirituali. Invocă toate ființele și puterile astrale superioare pentru a te ajuta să realizezi ceea ce vrei să manifești, rugându-te cu recunoștință că ai primit deja totul.

Nu numai că te conectezi la o putere superioară, dar activezi și puterea de atracție, astfel încât tot ceea ce te rogi va fi în curând al tău.  



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel