Ouă „jumări” cu cașcaval. Rețetă simplă și rapidă

Data actualizării: | Data publicării:
Louis Hansel, foto unplash
Descriere foto: Louis Hansel, foto unplash

Astăzi vă prezentăm o rețetă destul de ușor de preparat și cu un gust fabulos.

Această rețetă este recomandată la un mic dejun alături ce prieteni sau familie. 

Ingrediente:

10 ouă, 200 g unt, 300 g cașcaval, 500 ml lapte și 300 g făină

Proces tehnologic

Cașcavalul se taie în felii de 1 cm grosime, iar ouăle se bat spumă.

Modul de preparare

Feliile de cașcaval se trec de 2-3 ori prin lapte și făină. Făina, prin părjire, va forma o crustp care va împiedica lipirea cașcavalului de tigaie. Cașcavalul se prăjește în unt, câte 2-3 minute pe fiecare parte, până când se rumenește puțin și se înmoaie. Peste cașcaval se răstoarnă ouăle bătute, se lasă să se închege bine dedesubt și să se rumenească puțin. Se lasă să se coaguleze după dorință. 

Servirea

Preparatul se servește cald



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel