Cea mai arzătoare dorință a Andreei Mantea! „Îți dai seama cât curaj pe oamenii ăștia?”

Data publicării:
Mantea
Descriere foto: Mantea

Prezentă în platoul „Follow us!”, emisiune difuzată la Kanal D2 de luni până joi de la ora 15:00,  Andreea Mantea și-a manifestat cea mai arzătoare dorință: aceea de a se alătura experimentului social televizat „Insula de 1 milion”.

În momentul în care a văzut imaginile cu plajele însorite din Republica Dominicană, vedeta Kanal D și-a exprimat deschis intenția de a participa la acest show.

„Mergem în Dominicană! Putem să îl susținem pe Cosmin Cernat de acolo, din Republica Dominicană?” a întrebat retoric Andreea Mantea, referindu-se la reality-ul care va începe sâmbătă, la Kanal D, „Insula de 1 milion”, avându-l ca prezentator pe Cosmin Cernat.

Teo Trandafir și Ilinca Vandici, moderatoarele emisiunii “Follow us!” au fost martori la entuziasmul sincer al vedetei Kanal D, care și-a exprimat în mod clar dorința de a se alătura concurenților ce vor fi plasați pe plajele însorite din Dominicană pentru a lua parte la acest reality show.

Cu un zâmbet larg pe buze, vedeta a continuat :“Da, m-aș duce. Poți să mă mai întrebi ca să se vadă cât de mult îmi doresc să ajung acolo. Să mergem și să îi susținem. Îți dai seama cât curaj pe oamenii ăștia? Nici nu îmi vine să cred că am ajuns să laud alți concurenți (n.r. concurenții de la Insula de 1 milion) și nu concurenții de la Casa iubirii?”, a spus amuzată Andreea Mantea în platoul de la “Follow us!”.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel