Cea de-a treia aniversare a prinţului Louis, marcată printr-o fotografie pe bicicletă

Data publicării:
Ducele şi ducesa de Cambridge, sursa foto Instagram
Descriere foto: Ducele şi ducesa de Cambridge, sursa foto Instagram

Ducele şi ducesa de Cambridge au marcat cea de-a treia aniversare a prinţului Louis, al treilea copil al cuplului princiar, prin publicarea unei fotografii care îl prezintă pe acesta în prima lui zi de grădiniţă.

În imaginea realizată miercuri de ducesa Kate, prinţul Louis apare pe bicicletă, în apropierea palatului Kensington, zâmbindu-i mamei sale. Este îmbrăcat într-un pulover, cămaşă, pantaloni scurţi şi purtând în spate un rucsac.

Louis îşi celebrează cea de-a treia aniversare vineri şi îi urmează exemplul surorii sale mai mari, Charlotte, în vârstă de cinci ani, care a mers la aceeaşi grădiniţă, Willcocks Nursery School.

Cel mai probabil, ziua de naştere va fi sărbătorită cu un tort pe care prinţul îl va împărţi cu noii săi colegi de clasă, potrivit informaţiilor publicate pe site-ul grădiniţei.

Kate, soţia prinţului William, este un fotograf amator pasionat, iar în 2017 a acceptat calitatea de membru onorific al Royal Photographic Society, în semn de recunoaştere a ''talentului şi entuziasmului''.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

 

Ducesa de Cambridge publică frecvent imagini ale copiilor ei pentru a marca momentele speciale din vieţile acestora, precum zile de naştere şi alte eveniment importante.

Perioada de doliu regal după decesul prinţului Philip, duce de Edinburgh, ia sfârşit vineri, iar ducii de Cambridge au putut astfel să dea publicităţii imaginea aniversară a celui de-al treilea copil al lor.

Prinţul Louis a apărut şi într-o fotografie publicată în semn de omagiu adus străbunicului lui, în care prinţul Philip şi regina Elisabeta a II-a apar înconjuraţi de strănepoţi, la reşedinţa regală de la Balmoral, în timp ce suverana îl ţine în braţe pe Louis.

Louis, cel mai mic dintre copiii ducilor de Cambridge, ocupă locul al cincilea în linia de succesiune la tronul britanic şi s-a născut pe 23 aprilie 2018, la maternitatea privată Lindo Wing, de la spitalul St. Mary din Paddington, Londra.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel