Ce vor face Mihai și Elwira Petre cu premiul în valoare de 30.000 de euro câștigat în emisiunea Asia Express

Data publicării:
Mihai și Elwira Petre la Asia Express
Descriere foto: Mihai și Elwira Petre la Asia Express

Mihai și Elwira Petre au dezvăluit ce vor face cu marele premiu câștigat în emisiunea Asia Express. Cei doi au plecat acasă cu 30.000 de euro. 

Mihai și Elwira Petre au fost marii câștigători ai emisiunii Asia Express de la Antena 1. Cei doi s-au luptat mult pentru a ajunge în finală și au demonstrat tuturor că au fost unul dintre cele mai ambițioase și puternice echipe din competiție. De-a lungul sezonului cu numărul 4, cei doi au câștigat amuletă după amuletă și au luptat până în pânzele albe, chiar dacă dorul de casă, oboseala și emoțiile îi afecteau în fiecare zi. 


"Pentru noi, cea mai grea a fost finala, pentru că deja toate emoțiile, oboseala erau cumulate. Personal, momentul din finală, când am avut ocazia să le vedem pe fete într-un videocall, a fost extrem de dificil. Mi-a fost greu să îmi adun gândurile, care, în loc să meargă către finală, erau îndreptate către fete și familia noastră.


Dar am încercat să mă adun și să duc finala mai departe.", a declarat Elwira, pentru Viva.ro.


Cei doi s-au luptat mult pentru a câștiga marele premiu și au plecat acasă cu suma de 30.000 de euro. Chiar dacă nu s-au gândit ce vor face cu acești bani, au spus că vor investi în familie pentru a-și face un trai mai bun. 


"Nu am decis ce să facem cu premiul, probabil că ce face orice familie. Vom investi în lucruri care să îmbunătățească viața familiei. Asta vom face, nimic altceva.", a mai spus Elwira Petre. 


Elwira și Mihai Petre sunt împreună de 20 de ani și au împreună două fetițe minunate.


Elwira i-a scris soțului ei o scrisoase de dragoste, iar toți concurenții s-au emoționat până la lacrimi. 


„Niciodată nu m-am gândit că asta este aventura vieții noastre, niciodată nu m-am gândit că relația noastra poate să fie și mai puternică. Tu ești motivația mea, în brațele tale mă simt în siguranță. Îmi este foarte greu fără tine, de 20 de ani te iubesc și mă simt norocoasă că te-am găsit atât de departe în România. Sunt sigură că împreună putem muta munții, fără tine nu aș rezista. Cu 20 de ani în urmă, mi-ai scris: 'Dacă tu o să trăiești 100 de ani, eu vreau să trăiesc cu o zi mai puțin pentru că nu pot trăi fără tine' ”, a spus Elwira Petre, în lacrimi, la Asia Express.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel