Ce viciu are Alexandra Stan. Artista a dezvăluit totul: "Aș vrea să scap definitiv"

Data publicării:
Alexandra Stan, sursa instagram
Descriere foto: Alexandra Stan, sursa instagram

Alexandra Stan a dezvăluit care este cel mai mare viciu al ei, de care vrea să scape definitiv.

Alecandra Stan este una dintre cele mai apreciate ariste din România. Vedeta este extrem de sinceră și fermă și obișnuiește să spună lucrurilor pe nume Recente, aceasta și-a lăsat toți fanii cu gura căscată, după ce a făcut declarații neașteptate.

Artista a declarat că este o persoana extrem de optimistă și sinceră și obișnuiește să facă complimente foarte des, atât femeilor, cât și bărbaților, deoarece consideră că orice om simte nevoia de a fi apreciat și că o vorbă bună e mereu binevenită. Când vine vorba de vicii, Alexandra Stan mărturisește că este dependentă de cafea și are face orice pentru a scăpa de această problemă.

„Un obicei de care sunt mândră este să fac complimente foarte des, atât femeilor, cât și bărbaților. Este un obicei bun, zic eu. Iar unul de care aș vrea să scap este cafeaua. Mi-aș dori să am o viață mai relaxată și să nu beau cafea zi de zi." , a spus Alexandra Stan pentru Unica.

Cântăreața a declarat că își dorește foarte mult un copil și chiar dacă nu a avut noroc în dragoste până la 32 de ani, aceasta nu și-a pierdut speranța că își va găsi sufletul pereche. Alexandra Stan a dezvăluit și cum vrea să arăte tatăl viitorului ei copil.

Să iubesc din nou? Este dificil, da și nu. Cred că, de fapt, asta este frumusețea vieții, să reușim să rămânem încrezători, să vedem binele din oameni și să ne iubim unii pe ceilalți. Asta înseamnă să fii învingător, de fapt.

Îmi doresc mult să fiu mamă. Iar tatăl copilului trebuie să fie un om bun, calm, să ne iubească, să fie responsabil, să fie un om echilibrat; nu-mi doresc să fie un om bogat sau să aibă „calități” de genul. Să fie un om înțelegător și să mă susțină. Și să-și dorească să fim un întreg, pentru că asta înseamnă să fim o familie.”, a declarat Alexandra Stan pentru sursa citată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel