După Oana Zăvoranu, o altă vedetă s-a angajat la Primăria Sectorului 5. Primarul Piedone are un nou consilier

Data publicării:

Primarul Cristian Victor Popescu Piedone a dezvăluit ce vedetă  a primit un post în Primăria Sectorului 5 al Capitalei. Și Oana Zăvoranu a fost numită consilier de imagine.

După ce Oana Zăvoranu a devenit consilier de imagine la Primăria Sectorului 5 al Capitalei, o nouă vedetă se alătură echipei condusă de primarul Cristian Victor Popescu Piedone. Ei bine, este vorba despre actrița Eugenia Șerban, cunoscută pentru rolurile din seriale precum “Iubire ca-n filme”, “Inima de tigan” și “La Bloc”.

În calitate de consilier, Eugenia Șerban se va ocupa de problemele culturale, iar activitatea Centrului Cultural și de Tineret va fi sub îndrumarea sa. Acest lucru înseamnă că bucureștenii din Sectorul 5 se vor bucura de o prezență unică, care își va pune cu siguranță amprenta asupra desfășurării evenimentelor culturale.

Anunțul venirii actriței în echipa primarului Piedone a fost făcut prin intermediul paginii oficiale de Facebook a Primăriei Sectorului 5.

 

„Primarul Sectorului 5, Cristian Victor Popescu Piedone, își consolidează echipa personală. Începând de astăzi, din echipa sa de consilieri, face parte și cunoscuta actriță Eugenia Șerban, ea urmând să ofere edilului consultanță pe probleme culturale, inclusiv în ceea ce privește activitatea Centrului Cultural și de Tineret , instituție aflată sub autoritatea administrativă a Consiliului Local a Sectorului 5”, au anunţat reprezentanţii Primăriei Sectorului 5, pe pagina de Facebook a instituției.

 

Primarul Piedone, primele declarații despre noul său consilier

 

Și primarul Cristian Victor Popescu Piedone a ținut să își exprime public recunoștința față de Eugenia Șerban și să o felicite pentru faptul că s-a alăturat echipei sale.

„Mă bucură faptul că locuitorii Sectorului 5 vor putea beneficia de talentul și expertiza unui actor de talia Eugeniei Șerban. Așa cum știm cu toții, ea este o învingătoare! Iar proiectele pe care le vom pune în practică, împreună,nu vor putea fi decât de succes pentru membrii comunității Sectorului 5”, a declarat, la rândul său, primarul Cristian Victor Popescu Piedone.

 

Oana Zăvoranu nu este plătită pentru postul său de consilier

 

Oana Zăvoranu nu va fi plătită pentru acest post, dar primarul sectorului 5 susține că va fi un sprijin de nădejde pentru el, mai ales că aceasta are o vastă experiență în lumea mediatică. 


”Oana nu are o necesitate de bani. Are o experiență vastă în domeniul TV. Îmi aduc aminte că acum 30 de ani când facea o emisiune la TVR am fost invitatul ei, ne cunoaștem de atunci. Am avut o relație foarte frumoasă de-a lungul timpului”, a declarat pentru HotNews.ro Cristian Popescu Piedone.


Oana Zăvoranu a fost și membră a partidului PRM, fondat de Corneliu Vadim Tudor. În anul 2008, vedeta spera la un post de deputată sau senatoare, dar a renunțat în timp la această idee. Iată că acum vechile ei înclinări spre lumea politicului au revenit și este noua consilieră de imagine a primarului Cristian Popescu Piedone. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel