Ce va face Aurel Pădureanu cu lucrurile pe care le-a lăsat Cornelia Catanga, după moartea sa: ”Mă rog să mă fac bine, să trec peste durere”

Data publicării:
Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook
Descriere foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu a dezvăluit ce face cu lucrurile Corneliei Catanga.

Vestea morții Corneliei Catanga a căzut ca un trăsnet peste familia artistei, dar și peste lumea muzicii lăutărești. Artista s-a stins din viață pe data de 26 martie, în urma unui stop cardiorespirator. De atunci, familia, prietenii și rudele sunt în stare de șoc și cu greu fac față pierderii suferite.

Devastat de durere, Aurel Pădureanu, soțul regretatei cântărețe, a spus ce va face cu lucrurile Corneliei Catanga. Acesta are gând să caute o persoană îngrijită, de sex feminin, căreia să îi ofere o parte din rochiile pe care le avea marea cântăreață. Acesta a ținut să precizeze că va opri acordeonul, deoarece soția sa îl iubea foarte mult.

De asemenea, Aurel Pădureanu a mărturisit că își dorește să poată să treacă peste această tragedie, de dragul fiului său.

”Mă rog să mă fac bine, să trecem peste durerea aceasta, să ies cu fiul meu, Alex, de dragul lui trebuie să îmi revin. De ce mi-ai luat-o, Doamne, ce mă fac fără ea acum? Era lumina ochilor mei. Cui să îi dau rochițele ei, pe care le iubea și le îngrijea? Caut o persoană curată, care să le aprecieze, să le poarte, nu să-și bată joc de ele. Eu voi opri câteva pelerine, dar și acordeonul pe care îl iubea, restul lucrurilor le voi da!”, a declarat Aurel Pădurenu, potrivit playtech.ro.

Aurel Pădurenu: ”Am îngropat-o într-un sac, iar hainele ei le-am pus lângă ea”

Aurel Pădureanu a declarat că și-a dorit să o înmormânteze pe Corelia Catanga îmbrăcată într-o rochie, însă din cauza faptului că  a fost infectată cu COVID-19, aceasta a fost îngropată dezbrăcată, într-un sac, iar hainele pe care le adusese Pădureanu au fost puse într-un sac, lângă ea.

”Am dus un pachet, cu o rochie și cele necesare pentru înmormântare, însă, pentru că a fost bolnavă de Covid-19, nu ne-au lăsat să o îmbrăcăm cu hainele ei, ca să plece din viața asta ca o regină. Am îngropat-o într-un sac, iar hainele ei le-am pus lângă ea, conform protocolului, la vreme de pandemie”, a mai declarat soțul Corneliei Catanga.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel