Ce trebuie să faci ca să-ți meargă bine tot anul. Mihai Voropchievici, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Află ce trebuie să faci să-ți meargă bine tot anul, în funcție de semnul zodiacal.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit l ace lucruri trebuie să fie atentă fiecare zodie în parte, pentru a se bucura de un an plin de avantaje, potrivit Fanatik.

 

Berbec

Cea mai mare nevoie a Berbecului este nevoia de solitudine. Periodic, vrei să fii tu, cu gândurile tale. Se spune că ești cunoscut pentru că urci pe calea succesului prin a fi pervers cu cei din jurul tău. Ai o minte complexă, dar ai nevoie de solitudine pentru a-ți menține rutina stabilă.

 

Taur

Aici apare egoismul. Sunt grijulii cu cei din jur, dar ei tind să se manifeste mai egoist. Caută să îi protejeze pe ceilalți cu sacrificii mari. La acest lucru trebuie să se raporteze cu mai multă atenție.

 

Gemeni

Nativii de aer sunt extrem de detașați. Tunet, ploaie, furtună, ei sunt detașați de tot ce îi înconjoară. Și-au câștigat o reputație în ceea ce privește caracterul lor. Ei nu prea sunt în stare să facă rău, nu e în caracterul tău. Trebuie să fie atenți și în 2023 la oamenii toxici, de care știu să se detașeze în mod normal.

 

Rac

Racul are o mobilizare. Ei sunt genul de oameni care nu uită niciodată. Sunt cunoscuți pentru blândețea și pentru bunătatea lor. Teoria nu e valabilă când cineva îl folosește pe Rac. Dacă i-ai făcut un neajuns, să fii sigur că nu te va uita niciodată. Veți plăti cu vârf și îndesat. Racyl trebuie să fie atent în 2023 la tot ce se întâmplă în jurul său. Nativii de apă funcționează și în acest an după legea talionului: ochi pentru ochi, dinte pentru dinte.

 

Leu

Ce îi poate caracteriza cel mai bine, chiar și în 2023, pe Lei? Mândria! Această mândrie va fi în atenția lor pe tot parcursul anului. Mândria e un defect care îi poate cauza Leului multe lucruri neplăcute. Pentru unii Lei, totul se poate transforma în timp. Odată ce înaintează în vârstă, mândria e un pic eclipsată.

 

Fecioară

Fecioara e caracterizată de o mare sensibilitate. Se spune că ai o fire insensibilă, dar e cu totul greșit. Fecioarele îngroapă întotdeauna ceea ce le face rău în suflet. Ele nu știu să reacționeze și nu reacționează, pentru că nu își doresc să fie vulnerabile în fața unei persoane care vrea să le facă un rău.

 

Balanță

Balanțele sunt caracterizate de superficialitate. Nu tratează miezul problemelor. Încearcă și ele să se detașeze. Unii ar spune despre ei că sunt prea superficiali, dar e parțial adevărat. Ei vor lucruri profunde și de asta vor trata lucrurile neinteresante pentru ei cu superficialitate. De asemenea, vor să rezolve singure toate problemele. Scepticismul le îndreaptă către acest grad de superficialitate, considerând că nu toți le vor binele.

 

Scorpion

Scorpionul e dominat de gelozie și de vicii. Aceste două lucruri îi caracterizează cel mai bine. Cu cât emoțiile sunt mai mari, cu atâta frustrările sunt mai mari. Prima persoană care încearcă să te ajute s-ar putea să primească toate lucrurile neplăcute pe care le-ai primit tu. Veți trece prin schimbări multiple în viață, chiar și în acest an. Dacă nu ai provocări, parcă nu te dezvolți cum trebuie.

 

Săgetător

Săgetătorii sunt pe cât de puternici pe atât de temători de a nu li se întâmpla niște lucruri. Ei sunt mereu nesiguri. Simt nesiguranța zilei de mâine, a situației sentimentale. Se tem de persoanele care ar putea profita de ei. Suferă și de dorința aprigă de a iubi și a fi iubiți. Pe cât de mult se bucură de interacțiunile sociale, pe atât de mulțumiți sunt când stau acasă cu cei dragi. Au perioade activitate intensă, când sunt în acțiune, dar au și satisfacții enorme când sunt alături de cei dragi. Trebuie să fie atenți la ce fel de satisfacții urmăresc în acest an și de cine trebuie să se înconjoare.

 

Capricorn

Capricornii merită aprecierea celor din jur. Când sunt cunoscuți mai bine, dispare seriozitatea. Devin veseli, petrecăreți. Mulți i-ar descrie ca fiind serioși sau plictisitori, dar nu e adevărat. Problema lor este că se deschid mai greu.

 

Vărsător

Vărsătorii au ca defect capital excesul de griji. Ei duc grijile până la extreme. Sunt caracterizați de detașare emoțională. Se spune că nu știu să iubească, dar nu e chiar așa. Ei nu vor să își facă griji față de persoana iubită, dar asta e doar la suprafață. În sufletul lor sunt foarte preocupați. Își fac griji mai ales când se gândesc că persoanele dragi ar putea fi în pericol. Sfatul este să nu se mai îngrijoreze pentru orice lucru. Vărsători, atenție la lucrurile care vă pot preocupa!

 

Pești

Peștii au nevoie de oameni veseli, care să îi scoată din pasa proastă. Depresia îi poate afecta în mod pregnant pe Pești. Cu alte cuvinte, le place să fie înconjurați de prieteni, dar care să le scoată în evidență și latura lor distractivă. Pot fi niște actori nemaipomeniți. Știu să folosească orice moment pentru a atrage privirile celorlalți. Așadar, Peștii trebuie să fie atenți pe parcursul anului, dar și pe parcursul vieții, la ce anume le provoacă stările de tristețe.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel