Ce ținută a purtat Carmen Iohannis la festivitățile de Ziua Marinei. Prima Doamnă a atras toate privirile: „Se vede o evoluţie vestimentară”

Sursa foto: Carmen Iohannis, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Iohannis, instagram

Carmen Iohannis a reușit să impresioneze pe toată lumea cu ținuta pe care a ales să o poarte la Ziua Marinei. 

Președintele României, Klaus Iohannis, și soția sa, Carmen, au fost prezenți la festivitatea anuală, de Ziua Marinei. Prima Doamnă a României a întors toate privirile cu ținut pe care a ales să o poarte la acest eveniment important.

Ce ținută a purtat Carmen Iohannis la festivitățile de Ziua Marinei

Carmen Iohannis a reușit și de această dată să dea dovadă de o eleganță și o decență aparte. Prima Doamnă și-a făcut prezența la Ziua Marinei îmbrăcată într-o rochie albă, de lungime medie, cu accente de culoare bleumarin. Soția președintelui și-a accesorizat ținuta cu o pereche de ochelari stil retro, cu lentile negre. Nici președintele Klaus Iohannis nu a fost mai prejos. Acesta a ales să poarte un costum de culoare albastru-închis.

Adina Buzatu a avut doar cuvinte de laudă la adresa vestimentației pe care Prima Doamnă a ales să o poarte la Ziua Marinei. 

„A ales o ţinută elegantă, fină, albă, potrivită la un astfel de eveniment. Combinaţiile, în general, de alb-bleumarin sunt binevenite, albul, de asemenea, în acest caz a fost all-white, mai puţin accesoriile.

O lungime potrivită, mânecuţa scurtă, aşa cât să fie elegant şi decent, dar totuşi potrivită pentru o temperatură ridicată cum este astăzi. Foarte frumoasă, foarte elegantă, foarte fină.

Cea de anul acesta (n.r. ţinuta) mie îmi place mai mult. O dată pentru că mânecuţa e un pic mai lungă, în al doilea rând pentru că rochia întreagă e un pic mai lungă. Este foarte fină varianta aceasta cu guleraş şi nasturi în contrast. Se vede o evoluţie vestimentară, odată cu moda, dar oarecum păstrată în modul clasic”, a declarat Adina Buzatu, potrivit Antena3.ro.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 15 aug 2023, 20:10 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience