Ce te face fericit în funcție de ZODIA TA

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Antonino Visalli
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Antonino Visalli

Celebrăm astăzi un aspect extrem de norocos al astrelor, mai precis un trigon între Venus și Jupiter și ne gândim la ce anume face energie fiecărei Zodii să jubileze.

Nu-i de mirare că astăzi avem și o zi a întâmplărilor fericite, având în vedere aspectul astrologic minunat făcut de Venus, planeta iubirii, cunoscută și ca Micul Benefic, cu Jupiter, planeta norocului și a abundenței, numită și Marele Benefic. Serendipitatea, termen derivat din cuvântul „serendipity” din limba engleză, defineşte întâmplările fericite petrecute în mod spontan, surprizele plăcute întâmplătoare, stare pozitivă celebrată astăzi, 18 august. #SerendipityDay îşi doreşte să îi încurajează pe oameni să caute şi să se bucure de acele lucruri bune, neaşteptate, care sunt mereu acolo şi nu trebuie decât observate printr-un nivel mai mare de conştientizare.

Pe 18 august avem unul dintre cele mai norocoase aspecte din teoria astrologică. Trigon între Venus, Micul Benefic, și Jupiter, Marele Benefic. O zi foarte bună pentru manifestarea iubirii, a afecțiunii și a generozității. Atât față de noi, cât și față de cei dragi. Să nu uităm că aspectul se petrece pe semne de foc, deci vom avea de-a face și cu o tendință demonstrativă. Dacă ai avut nevoie de o porție sănătoasă de încredere pentru a lua o decizie, o poți lua pe 18 august. 

Ce anume le provoacă fericire zodiilor? Ce anume te face fericit în funcție de zodia ta?

Berbec

Pentru Berbecii care sunt fascinați de competiție, câștigul este cel care le-ar aduce o porție zdravănă de fericire. La fel și o plimbare lungă cu bicicleta, participarea la niște lecții de dans, sau de ce nu, o plecare spontană la mare.

Taur

Taurii se bucură de bani, lux, confort. Sigur că și celelalte zodii s-ar bucura de asta, însă Taurii sunt ceva mai posesivi în direcția resurselor. O cină romantică și un parfum comandat online ar face ca ziua să aibă altă aromă.

Gemeni

Ce poate fi mai plăcut pentru nativii Gemeni dacă nu o discuție cu prietenii lor buni? Asta le-ar produce clar o doză imensă de fericire. Și o ieșire la cinema ar fi benefică, însă doar dacă e urmată de încă o ieșire la bere ca să comenteze filmul. 

Rac

Nativii Rac simt cu siguranță fericire atunci când liniștea casei lor îi înconjoară, iar mai apoi această liniște se transformă în zumzăială plăcută a membrilor familiei care vin să îi viziteze. Un grătar în grădină este o altă variantă. 

Leu

Un dressing plin de haine care mai de care mai strălucitoare i-ar energiza pe loc pe Lei. Ar putea apoi să se privească în oglindă, să probeze și să asorteze culorile și să se gândească la cât de impresionați vor fi ceilalți când îi vor vedea. 

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel