Ce talent ascuns ai, în funcție de semnul zodiacal. Iată ce spun astrologii

Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Există un talent ascuns pe care sigur îl deții, în funcție de zodia care te reprezintă.

 

Berbec: Persuasiune

Fiind primul semn al zodiacului, Berbecii sunt obișnuiți să obțină ceea ce vor. Aceste semne de foc sunt lideri înnăscuți care se aruncă întotdeauna cu capul înainte într-o provocare. Ei nu acceptă un refuz, motiv pentru care talentul lor ascuns este persuasiunea.

"Pot să-i facă pe oameni să facă tot ceea ce vor ei să facă", spune Stina Garbis, astrolog. Sunt buni la mobilizarea oamenilor, ceea ce poate fi folosit pentru cauze pozitive, dar sunt și puțin intimidanți, așa că ceilalți consimt ușor pentru a evita dramele.


Taur: Artizanat

Fiind un semn de pământ cu picioarele pe pământ, Taurul are un talent pentru a crea lucruri cu propriile mâini. Ei posedă multă răbdare și adoră să vadă cum munca lor asiduă prinde viață, așa că este ușor de înțeles de ce ar fi meșteri talentați.

"Fie că este vorba de olărit, grădinărit sau bricolaj, natura lor răbdătoare le permite să stăpânească detalii complicate și să producă lucrări frumoase", spune Betty Andrews, astrolog.


Gemeni:Imitatul

Gemenii sunt iuți la minte și flexibili, așa că rețin cu ușurință tot ce le spui. Andrews explică faptul că au o abilitate stranie de a-i imita pe ceilalți, dar nu în sensul de a-i insulta.

"Acest lucru merge dincolo de simpla imitație; ei pot prelua rapid limbile, accentele și chiar manierele, ceea ce îi face să fie niște imitatori fantastici", împărtășește ea.


Rac: Vindecarea celorlalți

Cunoscut ca fiind părintele zodiacului, Racul are abilități instinctive de hrănire care nu se compară cu niciun alt semn. "Racul este un maestru vindecător și au puterea de a calma spiritele neliniștite din noi", spune Garbis.

În timp ce acest talent poate să nu pară atât de ascuns, el se vede cu adevărat doar cu persoanele la care țin foarte mult. Garbis adaugă că este o abilitate atât de specială încât se aplică chiar și animalelor.


Leu: Vorbire motivațională

Leii extrovertiți adoră să aibă toți ochii ațintiți asupra lor. Personalitățile lor carismatice sunt de neegalat și luminează fiecare cameră în care intră.

Deși nevoia lor de atenție iese adesea la iveală în mediile sociale (vor fi întotdeauna primii pe ringul de dans), Andrews spune că abilitatea lor de a-i inspira și ridica pe cei din jurul lor este ceea ce îi face să fie grozavi la discursurile motivaționale. Nici măcar nu au nevoie să exerseze un discurs; vor transmite mesajul corect de prima dată.


Fecioară: Gestionarea crizelor

Fecioarelor nu le scapă nimic datorită atenției lor deosebite la detalii. Sunt metodice și analizează cu atenție fiecare rezultat înainte de a ajunge la o concluzie. Așadar, niciun talent ascuns nu reprezintă mai mult Fecioară decât gestionarea crizelor.

Dacă există o problemă care trebuie rezolvată sau dacă cineva trebuie să iasă dintr-o situație dificilă, Garbis spune că ar trebui să găsești întotdeauna o Fecioară care să rezolve lucrurile. Le place să îi ajute pe ceilalți, iar tendințele lor perfecționiste îți vor oferi doar ce e mai bun.


Balanță: Vede adevărul

Balanțele sunt extrem de diplomate, preferând să vadă ce este mai bun în fiecare persoană, dar pot simți și când ceva nu este în regulă. "Au puterea de a discerne și știu să vadă adevărul", spune Garbis.

Balanțele sunt mai mult decât demne de încredere și știu în cine să aibă încredere în schimb. Acestea fiind spuse, au reputația de a fi reticente la conflicte, așa că stârnirea de drame sau minciuna nu le va face fericite.


Scorpion: Cercetare profundă

Dacă cineva se poate concentra asupra unui singur lucru pentru o perioadă lungă de timp, acela va fi un Scorpion intens. "Ei posedă abilitatea de a se scufunda adânc în subiecte de interes", spune Andrews.

Sunt niște cercetători excelenți, mai ales atunci când subiectul este ceva care îi interesează. Sunt capabili să descopere fapte și date pe care alți oameni le-ar putea rata sau trece cu ușurință cu vederea.


Săgetător: Buni povestitori

Nu este surprinzător faptul că Săgetătorul are o mulțime de povești amuzante de împărtășit din călătoriile lor prin lume, dar talentul lor ascuns este modul în care transmit lucrurile.

"Cu dragostea lor pentru aventură și un entuziasm înflăcărat pentru viață, pot captiva un public cu poveștile experiențelor lor, ceea ce îi face potențiali scriitori sau regizori de film", spune Andrews. 

 

Capricorn: Buni conducători

Capricornii știu cum să facă lucrurile. Ei sunt întotdeauna cei care conduc un proiect sau care preiau conducerea unei situații. Datorită acestor calități, talentul lor ascuns constă în capacitatea de a vedea potențialul celorlalți.

"Ei îi văd pe oameni ca pe niște versiuni mai bune ale ceea ce sunt și le pot scoate în evidență capacitățile", spune Garbis - ceea ce îi face lideri excepționali atât în interiorul, cât și în afara biroului.


Vărsător: Perspicacitate și intuiție

Vărsătorul lucrează mereu pentru a găsi următorul lucru cel mai bun, așa că nu e de mirare că intuiția lor este peste așteptări. Garbis glumește spunând că pot vedea viitorul, lucru care este parțial adevărat, deoarece sunt întotdeauna cu 10 pași înaintea celorlalți.

Aceste semne de aer excentrice sunt inventive și deștepte, așa că vin cu idei și teorii unice despre care ceilalți nu ar avea nici cea mai mică idee, explică Andrews. 


Pești: Interpretarea viselor

"Peștii, cu conexiunea lor profundă cu subconștientul, au o capacitate naturală de a interpreta visele", spune Andrews. Ei sunt guvernați de Neptun, planeta spiritualității, și își petrec mult timp folosindu-se de visele cu ochii deschiși pentru a scăpa de realitate.

Acești pești sunt intuitivi și plini de imaginație, iar Andrews spune că acest lucru le permite să ofere o perspectivă asupra semnificațiilor ascunse din spatele viziunilor nocturne. Dacă vrei să afli mai multe despre gândurile tale din timpul somnului, apelează neapărat la acest semn de apă, potrivit bestlife.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 19 sep 2023, 12:34 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience