Ce superstiție are Maria Dragomiroiu când vine vorba de păr: „Îl strâng, îl fac păpuşele mici, îl duc acasă”

Data publicării:
Maria Dragomiroiu, foto Facebook
Descriere foto: Maria Dragomiroiu, foto Facebook

Maria Dragomiroiu a dezvăluit ce superstiție bizară are când vine vorba de păr. 

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai apreciate artiste. Nu mai este un secret că interpreta de muzică populară are mare grijă de felul în care arată. Recent, Maria Dragomiroiu a dezvăluit cum își menține părul sănătos, la 67 de ani.

Cum își menține Maria Dragomiroiu părul sănătos, la 67 de ani

“Niciodată nu am fost la salon, singură mă aranjez, părul este aşa lung, cum să mă duc să-l spăl într-o chiuvetă la un salon, nu are cum, nu se spală bine!

Eu ştiu ce îi trebuie şi trebuie să am loc, apă curgătoare multă, cu duşul, să îl simt eu la mână că este foarte bine limpezit şi ştiu când e gata.”, a dezvăluit artista pentru click.ro.

Maria Dragomiroiu: „Asta am făcut acum 15-20 de ani”

Maria Dragomiroiu a dezvăluit ce a folosit pentru păr în momentul în care îi cădea foarte rău. 

“Odată, acum mai mult de 15 ani, am spus că atunci când mi-a căzut foarte mult părul, nu l-am putut opri decât spălându-l cu săpun de casă, şi făcând un tratament cu ou, ulei de ricin şi ulei de măsline, amestecate şi date pe păr. Asta am făcut acum 15-20 de ani.

Acum nu mai e aşa pentru că nu puteam să merg cu săpunul de casă peste tot pe unde am fost prin lumea asta mare, că nu puteam să trec de vamă, aş fi avut probleme, dar nu mi-a mai trebuit. Părul s-a redresat.”, a adăugat interpreta.

 

Maria Dragomiroiu nu-și poate arunca părul la gunoi

Maria Dragomiroiu a mărturisit că nu poate niciodată să-și arunce la gunoi părul pe care îl tunde. Artista a precizat că își iubește prea mult părul care a consacrat-o, ca să-l arunce pur și simplu. 

“Nu aplic nici un tratament pentru păr. Doar iubirea! Niciodată nu îmi arunc părul în chiuvetă sau în toaletă, cum fac alţii, din păcate. Nu e vorba de superstiţie, e vorba de iubire!

Cum să arunc în gunoi, la mizerie, părul care mi-a adus atâta popularitate, faimă, bucurie? Mă simt bine când este spălat, mă simt admirată! 

Cum să arunc părul meu la gunoi? Îl strâng, îl fac păpuşele mici, îl duc acasă şi o dată la o lună, îl tai pe iarbă.

Părul nu se degradează foarte repede, degeaba l-aş arunca pentru că îl ia vântul, îl tai mărunt, am această plăcere, să tai acele păpuşele din părul meu cu foarfeca mărunt şi îl arunc în grădină, prin iarbă, oriunde, să fie în aer liber.”, a mai explicat artista pentru sursa menționată anterior.

 

Maria Dragomiroiu: “Mă îngrijesc și asta înseamnă un efort și niște bănuți”

Artista consideră că este foarte important ca artist cum te prezinți în fața oamenilor, motiv pentru care investește bani în imaginea ei și în felul în care arată. Cu toate astea, Maria Dragomiroiu recunoaște faptul că adevărata frumusețe vine din interior. 

”Mă dau cu o cremă grasă, pentru că eu am pielea uscată, mă ține. Le folosesc pe cele românești, pe bază de lăptișor de matcă. Lumea te vrea așa cum te știe, nu e ca și când lucrezi oriunde altundeva. E adevărat că totul vine din interior. În primul rând contează cum ești pe dinăuntru.

Mă îngrijesc și asta înseamnă un efort și niște bănuți, pentru că mai merg și la câte un tratament. Într-o companie lași motoarele, aici nu se poate. Cu cât trece timpul, trebuie să rămâi în competiție. Lumea vrea altceva, se schimbă și trebuie să ții pasul, să muncești. Să nu te îngrași… Să rămâi așa cum te știu oamenii. Arta cere sacrificii”, a declarat Maria Dragomiroiu, pentru FANATIK.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel