Ce sumă de bani încasează Inna pentru un concert. Tariful este colosal

Data publicării:
Inna, foto by RUUCA
Descriere foto: Inna, foto by RUUCA

Inna este una dintre cele mai iubite artiste atât în țară, cât și în străinătate. Tariful pe care îl are artista pentru un concert este unul colosal.

Inna este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și care se bucură de un real succes atât pe plan național, dar mai ales pe plan internațional, având milioane de fani în întreaga lume. Artista s-a născut la Constanța și a debutat în muzică sub numele de Alessandra, iar prima sa apariție TV a fost în anul 2008 atunci când a și cântat una dintre piesele sale pe scenă.

Odată cu trecerea timpului, Inna a ajuns să fie una dintre cele mai dorite artiste la majoritatea evenimentelor. Și cum succesul cântăreței a ajuns la cote înalte și tarifele au crescut pe măsură. Chiar dacă mulți au micșorat prețurile din cauza pandemiei de coronavirus, în cazul Innei nu s-a întâmplat acest lucru, dimpotrivă, aceasta cere și taxă pentru transport.

 

Ei bine,  Inna, are un tarif de 15.000 de euro pe onorariu, adăugându-se 1 euro/kilometru, aceasta fiind taxa de transport. De asemenea, la o distanță mai mare de 300 de kilometri cântăreața solicită două bilete de avion.

 

”Inna cere 15.000 de euro cu TVA, orientativ, plus transport 1 euro/kilometru, cu TVA,  două bilete de avion bussines, la distanțe mai mari de 300 de kilometri, o suită, două camere single, și 5-7 camere două camere twin, la hotel de cinci stele și masă pentru 12-16 persoane”,a declarat un organizator de spectacole pentru Impact.ro

 

Cât despre Alexandra Stan, aceeași sursă a precizat că artista percepe o taxă de 11.000 de euro, pentru un show de 45 de minute, iar taxa de transport este de 3 lei pe kilometru.

”Alexandra Stan are, pentru un show de 45 de minute, un onorariu de 11.000 de euro cu TVA ( orientativ), dar mai solicită transport 3 lei/ kilometru, plus TVA, un bilet de avion, o suită și 4 camere duble twin, la hotel de cinci stele. Plus masă pentru 9 persoane.”, a declarat aceeși sursă, potrivit impact.ro

 

 

 Alexandra Stan a recunoscut, într-un recent interviu pentru Kanal D, că există concurență între artiști:

”Întotdeauna a existat concurența cu Inna, există între toți artiștii. Există între mine și Antonia, între Antonia și Alina Eremia, dar, e și normal, concurența este cea care te face să fii mai bun. Drumurile noastre au luat-o pe căi diferite. Drumul ei a continuat lin.

Cumva, chiar dacă eu am trecut prin ceea ce am trecut, întotdeauna am ieșit la suprafață. Ar fi trebuit să fim mai uniți, și așa suntem mici ca țară, ca industrie, până la urmă nu putem fi două Alexandra Stan și nici două Inna”, spunea Alexandra Stan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel