Ce sumă de bani încasează Antonia pentru doar 40 de minute de cântat: ”Ține la preț, are trei copii”

Data publicării:
Antonia, sursa instagram
Descriere foto: Antonia, sursa instagram

Antonia este una dintre cele mai solicitate artiste pentru evenimente. Vedeta câștigă bani frumoși pentru doar 40 de minute de cântat.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Antonia este una dintre cele mai frumoase vedete din showbizul românesc. Artista trăiește o viață la care alții doar visează. Pe lângă cariera de succes, Antonia se mândrește și cu o superbă familie, alături de Alex Velea. 

Pe lângă viața de mămică, Antonia este foarte solicitată pentru concerte și evenimente. Artista muncește din greu pentru a șe oferi copiilor săi un trai bun. Din acest motiv, tarifele pe care le are vedeta pentru câteva minute de cântat sunt destul de mari.

Mai exact, Antonia câștigă între 3000 și 5000 de euro pe un singur recital de 40 de minute.

„Antonia câștigă 3.000 de euro în cluburi și 5.500 de euro, la petrecerile corporatiste, pentru un recital de 40 de minute, sume la care se adaugă și TVA, plus cazare la hotel de patru stele, pentru echipa ei, formată din 13 persoane, la concertele desfășurate în afara Bucureștiului. Ține la preț, negociază, are trei copii, are nevoie de bani.

Din micile reclame de pe conturile sociale, se pot câștiga sume cuprinse între 250 de euro și 1.500 de euro, vedetele trăind din aceste contracte, în pandemie, când concertele sunt mai puține ca în alți ani”, a declarat un organizator de spectacole pentru impact.ro

 

Pe lângă sumele de bani primite în urma concertelor, Antonia încasează bani frumoși și din promovările pe care le face pe rețelele de socializare, dar și din contractele de imagine.

„M-am bucurat să putem avea concerte, anul acesta, mai mult decât anul trecut. În rest, am avut multe filmări, ședințe foto, lansări de piese, am avut proiecte și campanii. Alexandru și cu mine ne susținem mult unul pe celălalt și cred că acest lucru e esențial.”, a declarat Antonia pentru impact.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel