Ce sumă de BANI câștigă Theo Rose: Am bani strânși și nu fac nimic cu ei

Data publicării:
Sursa foto: Theo Rose, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Theo Rose, instagram

Theo Rose a dezvăluit câți bani face din mediul online.

Theo Rose este una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului. Vedeta se poate mândri cu multe colaborări muzicale, până în acest moment, dar și cu un renume, care au ajutat-o să-și ridice prețurile, când vine vorba de concerte sau diverse colaborări pe Instagram. Invitată recent într-un podcast, Theo Rose a vorbit despre lansarea în carieră, dar și despre câștigurile pe care i le produce aceasta.

"Îmi permit lucruri la care înainte doar visam"

„Eu pe părinții mei nu i-am lăsat niciodată să se bage, am semnat contracte de capul meu, după ce am făcut 18 ani. Mai și scria că trebuia să consult un avocat și eu nu consultasem pe nimeni. Pentru mine, ce se întâmplă muzical, e gratuit cumva. Sunt convinsă că e vorba de business. Și eu fac bani, mulțumesc lui Dumnezeu că îmi permit lucruri la care înainte doar visam, dar nu-mi pasă de partea asta de business și de bani. Am bani strânși și nu fac nimic cu ei. De ce să investesc dacă nu sunt afaceristă. Eu acum sunt cântăreață, nu știu să fac afaceri', a dezvăluit artista în podcastul lui Gojira, potrivit viva.

Ce sume cere Theo Rose, pentru promovarea online

Vedeta nu s-a ascuns nici de la a dezvălui, care sunt câștigurile ei din online. 

„Pe feed costă (n.r. postarea) 950 de euro, o serie de instastory plus tag pentru client costă 500 de euro, un video pe feed e 1.200 de euro și o postare pe feed e 950 de euro”, a declarat cântăreața, potrivit libertatea.

Theo Rose suferă de anxietate

Theo Rose suferă de anxietate încă de la o vârstă fragedă. Potrivit spuselor ei, la acea vreme avea niște gânduri mai urâte și se lăsa afectată foarte ușor, chiar și de certurile părinților ei, crezând că o vor abandona, chiar dacă lucrurile nu stăteau deloc așa.  În acele momente, artista a simțit că are nevoie de  ajutorul unui psihoterapeut, pentru a reuși să-și revină.

Pe lângă anxietate, vedeta a recunoscut că s-a confruntat și cu sindromul burnout. Deși are doar 24 de ani, Theo Rose a mărturisit că, la un moment dat, a fost foarte epuizată, încât s-a simțit de 36 de ani. Totul a început în vara anului trecut.

“E greu spre imposibil să îți revii. Îți pui întrebări dacă merită să muncești atât. S-a întâmplat vara trecută când aveam câte două cântări pe zi. Eram la Master Singer și aveam filmări toată ziua.

Apoi seara trebuia să plecăm spre Iași sau în altă parte. Nu știam dacă mai apuc să dorm vreodată. Nu e deloc relaxant. Ai puțin timp să te relaxezi în astfel de perioade.

Acum, în ianuarie, februarie e altfel. E o perioadă în care ar trebui să te încarci. Cred ca simt că am 35, 36 de ani. Am tras tare mult timp…și cum gândesc. Gândesc mult. Am ratat multe etape ale tinereții. Am luat în serios muzica de prea mică”, a spus Theo Rose în podcastul Aproximativ discuții cu Gojira. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel