Ce spune Theo Rose, despre Fulgy: Poate că s-a alăturat unor anturaje dubioase

Data publicării:
Sursa foto: Viorica de la Clejani, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Viorica de la Clejani, Instagram

Theo Rose a vorbit despre Fulgy, fiul Vioricăi și a lui Ionită de la Clejani.

Theo Rose a dezvăluit faptul că a fost colegă de liceu cu Fulgy, fiul Clejanilor. Artista nu îl mai recunoaște deloc pe acesta, pentru că, spune ea, în liceu era un elev foarte conștiincios, învăța foarte bine, ba chiar a reușit să ajungă olimpic. Cântăreața dă vina pe anturajele nepotrivite, care l-au făcut pe copilul mai mic al Clejanilor, să aibă acest comportament nepotrivit, în ultima vreme.

„Fulgy este foarte talentat. N-are nimeni ce să-i zică! E foarte bun pianist. E un pianist foarte bun. Când era mai mic, în liceu, Fulgy era olimpic. Cântă foarte bine și la chitară bass. Foarte bun! E un copil foarte talentat și a și muncit. Muncea și studia întruna, adică așa mi-l amintesc eu pe Fulgy din liceu. Nu știu… Poate că s-a alăturat unor anturaje dubioase.

Eu așa tind să cred. Era foarte cuminte și cred că a vrut să iasă cumva din zona asta de cumințenie. Era foarte cuminte! Eu cu Fulgy chiar aveam ce să vorbesc. Avea multe cunoștințe, era foarte curios, căuta, venea cu tot felul de idei, ne strângeam în săli și cântam împreună. Era o chestie foarte mișto. Îmi pare rău dacă s-a pierdut așa… din drumul ăla. Cred că avea mare potențial', a declarat Theo Rose, în podcastul "Aproximativ discuții cu Gojira", potrivit viva.

Fulgy a fost plasat în arest la domiciuliu, vara trecută

Timp de 60 de zile, fiul Clejanilor s-a aflat sub control judiciar.

Fulgy a fost reținut de mai multe ori, de poliție. Acesta a lovit cu pumnul un jurnalist aflat în fața reședinței Clejanilor și l-a deposedat de telefonul mobil, iar în alte dăți a fost prins drogat la volan

Fulgy a fost obligat să meargă la dezintoxicare și nu a avut voie să se mai urce la volanul mașinii și nici să dețină arme, potrivit WOWbiz.ro.

„Cu certitudine regretă situația în care se află și regretă motivele pentru care a ajuns în această situație. El se află sub imperiul unei măsuri restrictive, arestul la domiciliu. Plasarea lui în arest la domiciliu, nu prezintă niciun fel de pericol social. Dacă va încălca această măsură, riscă o măsură mai aspră, singura mai aspră este arestul preventiv. Din cunoştinţele mele, nu consumă niciun fel de substanţă. Nu sunt aici pentru a comenta situaţia lui medicală. Am fost angajat în acest dosar şi mai multe nu vă pot spune. Dosarul nu este public. Măsura este clară, arestul la domiciliu”, a declarat avocatul lui Fulgy, după ce acesta a fost trimis prima dată în arest la domiciliu.

Ce mesaj tranmitea Fulgy, pe rețelele de socializare

„Dacă voi comentați de mine și de familia mea, înseamnă că voi sunteți niște săraci, care nu aveți ocupație. Eu de ce nu stau, mă, să vorbesc de altcineva? Nu știți care e adevărul…

Suferință mai mare ca a mea nu o are nimeni, să nu ai libertate… Fulgy e bine rău, a fost, va fi și este toată viața. Lăsați-mă în pace că nu am violat ca Gheorghe Dincă pe nimeni și nu deranjez pe nimeni. Concluzia mea de la viața asta – Te naști singur și pleci singur”, a spus Fulgy într-un videoclip pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel