Ce spune semnul tău zodiacal chinezesc despre personalitatea ta. Ei sunt cei mai perfecționiști: „Se fac mereu remarcați”

Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Află ce personalitate ai, în funcție de semnul zodiacal chinezesc sub care te-ai născut.

Zodiacul chinezesc atribuie un animal fiecărui an de naștere, pe un ciclu de 12 ani. Deși astrologia occidentală folosește un calendar separat și semne simbolice diferite, ambele filosofii atribuie trăsături distincte fiecărui semn zodiacal. Pentru a afla mai multe despre ce spune animalul zodiei chinezești despre personalitatea ta, un astrolog explică pe larg semnificația. 

Șobolan

Fiind primul animal zodiacal, Șobolanul este inteligent, descurcăreț și adaptabil, spune Matthias Dettmann, psiholog, cititor de tarot și astrolog.

"Gândesc rapid, rezolvă probleme și au un farmec natural care îi ajută să navigheze în situații sociale", explică el.

Când vremurile devin grele, persoanele născute în Anul Șobolanului "pot îndura foarte mult și se pot adapta la mediul înconjurător", adaugă Kerry Ward, astrolog și expert în tarot și spiritualitate.

Bivol

Deloc surprinzător, cei născuți în Anul Bivolului sunt muncitori și determinați. Ward notează că au multe în comun cu zodia Taurului din astrologia occidentală - "analitici, fermi, hotărâți, încăpățânați și de încredere".

"Sunt o "stâncă" pentru ceilalți, pentru că nimic nu îi tulbură", adaugă ea, motiv pentru care sunt buni lideri și prieteni loiali.

Tigru

"Tigrii se nasc cu o natură carismatică și neînfricată", spune Dettmann. Ward adaugă că această energie magnetică înseamnă că este probabil să "lumineze o cameră atunci când intră pe ușă".

Ca atare, Tigrii sunt, de asemenea, persoane încrezătoare și competitive, care nu vor avea nicio problemă în a prelua conducerea în sala de consiliu sau la o rundă de karaoke.

Iepurele

Persoanele născute în Anul Iepurelui sunt "buni îngrijitori și educatori", spune Ward. Adjectivele folosite pentru a descrie acest semn sunt înțelept, demn de încredere, empatic, blând și plin de compasiune.

Din aceste motive, Ward îi consideră cu adevărat "oameni". Ei înțeleg cum se simt ceilalți și de ce și au intuiția de a "gestiona chiar și cele mai complexe personalități".

Dragon

Poate că îi asociați pe Dragoni cu personalitățile înflăcărate, dar în acest caz, focul se traduce prin pasiune, nu prin furie. "Dragonii sunt adesea admirați pentru energia, creativitatea și capacitatea lor de a-i inspira pe ceilalți", explică Dettmann.

Acest semn este considerat, de asemenea, norocos în mod natural, subliniază Ward, ceea ce poate explica de ce sunt atât de excentrici și vizionari.

Șarpe

Cei născuți în Anul Șarpelui pot fi misterioși, spune Ward, care îi descrie ca fiind "puternici, inteligenți, sofisticați, perspicace și cu o gândire profundă".

Șerpii sunt foarte buni la păstrarea secretelor, deoarece "posedă o înțelegere profundă a naturii umane", adaugă Dettmann. Indiferent de ceea ce le spui, ei vor rămâne calmi și liniștiți.

Cal

"Caii sunt energici, independenți și au o dorință puternică de libertate", explică Dettmann. "Sunt aventurieri înnăscuți și sunt cunoscuți pentru perseverența și determinarea lor."

Dar, în ciuda acestor trăsături, atunci când un Cal este aproape de cineva, va fi extrem de loial.

Oaia

La fel ca iepurii, oile sunt grijulii și empatice - "genul de oameni pe care ți-i dorești ca prieteni și familie", notează Ward. De asemenea, ea le descrie ca fiind calde și liniștitoare.

La fel ca un semn occidental al Racului, Oile sunt, de asemenea, oameni de casă. Dettmann spune că apreciază frumusețea, precum și pacea și armonia, așa că așteptați-vă ca locuințele lor să fie elegante și senine.

Maimuța

Maimuțele sunt, bineînțeles, jucăușe și energice.

"Au un simț al umorului ridicat, rezolvă problemele în mod natural și posedă multă curiozitate", spune Dettmann.

O persoană născută în Anul Maimuței ar fi o completare excelentă la orice cină, deoarece este "mereu plină de viață, gata cu o glumă, reacționează rapid și este inteligentă în legătură cu tot ce se întâmplă", adaugă Ward.

Cocoș

Cocoșii sunt punctuali, au un puternic simț al responsabilității și sunt foarte organizați. Ai putea spune că sunt perfecționiștii zodiacului chinezesc.

Cu toate acestea, ei vor să fie remarcați pentru aceste trăsături.

"Persoanele Cocoș care atrag atenția sunt extravagante și încrezătoare, se fac mereu remarcate și fac jocul mulțimii", subliniază Ward.

Câine

"Persoanele născute în Anul Câinelui sunt loiale, de încredere și posedă un puternic simț al dreptății", împărtășește Dettmann. "Ei sunt sinceri în relațiile lor, au un simț profund al compasiunii și sunt adesea protectori față de cei dragi."

Câinii sunt, de asemenea, adaptabili și "se integrează rapid în medii noi", adaugă Ward.

Mistreț

"Ei sunt adesea asociați cu norocul și se bucură de bucuriile simple ale vieții", spune Dettmann.

Le place să socializeze și nu iau lucrurile prea în serios, rămânând calmi în aproape toate situațiile. "Ei vor ce e mai bun pentru toată lumea, sunt generoși, buni, optimiști și înălțători", explică Ward.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 27 iun 2023, 08:59 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience