Ce spune semnul lui Venus despre relaţiile tale?

Data publicării:
Horoscop. Foto pexels.com. autor Mikhail Nilov
Descriere foto: Horoscop. Foto pexels.com. autor Mikhail Nilov

Deci, îți cunoști semnul Solar și vibrezi cu mândrie în energia zodiei tale. Dar ce se întâmplă atunci când apare altcineva în imagine? Sunt semnele tale şi ale partenerului compatibile? Se vor potrivi energiile voastre? Există o mare şansă ca semnul solar să nu vă spună prea multe sau chiar să vă descurajeze uniunea dacă nu fac parte din semnele 'compatibile'. Dar mai este un aspect unde trebuie să ne uităm cu atenţie: la semnul lui Venus, cunoscut și ca semnul în care Venus se afla când v-ați născut. Cum se manifestă în relaţii? Află în articolul de mai jos:

După cum s-ar putea să ştii deja, în astrologie, Venus este planeta iubirii, frumuseții, plăcerii și banilor. Așezarea sa în harta noastră natală afectează modul în care exprimăm afecțiunea, de cine suntem atrași și de propria noastră atracție. Pe lângă faptul că ne oferă indicii despre obiceiurile noastre legate de cheltuieli și despre ce fel de estetică ne atrage, Venus ne arată în ce fel de relații prosperăm și ce ne stârnește plăcerea. Practic, semnul nostru Venus ne arată ce ne face fericiți în dragoste.

Având în vedere cât de importante pot fi relațiile romantice, este surprinzător că nu acordăm mai multă atenție semnului lui Venus - să fim sinceri, este un indicator mai bun cu cine ar trebui să fim alături decât este semnul nostru solar. Deci, dacă tu și partenerul tău nu aveți semne solare compatibile, bine! Alte părți ale astrogramei sunt oricum mai importante.

Apropo, vorbind despre semnele Soarelui, iată un fapt amuzant: nu te mira dacă al tău Venus este în același cu semnul tău solar sau dacă este la doar unul sau două semne distanță de acesta (gândiți-vă la zodia Balanță și Venus în Scorpion, zodia Taur și Venus în Rac etc.). Venus este adesea numită „planeta soră” a Pământului, deoarece are o dimensiune, o masă și o densitate foarte asemănătoare cu planeta noastră și are o orbită similară. Traducere: În timp ce se mișcă în jurul Soarelui, Pământul și Venus sunt întotdeauna destul de aproape unul de celălalt. Aceasta înseamnă că semnul lui Venus și semnul Soarelui sunt aproape sigur apropiate, dacă nu chiar aceleași. Deci, dacă semnul tău solar este Scorpion, semnul tău Venus este probabil să fie Scorpion sau Balanță / Săgetător. Dacă este la două semne distanţă, poate fi Fecioară sau Capricorn.

Mai mult, dacă Venus vine înainte de semnul tău solar în zodiac (deci dacă ai zodia Scorpion cu Venus în Balanță), Venus se numește 'stea de dimineață'. Înseamnă că este probabil să ai o abordare mai directă în relațiile tale, că apreciezi mult conexiunea sexuală și că eşti confortabil cu ideea de a face prima mișcare. Dacă Venus vine după semnul tău în zodiac (deci dacă ești un Scorpion cu Venus în Săgetător), ai tendința să aştepţi ca partenerul tău să facă prima mișcare și ești super concentrat pe conexiune emoţională, mai mult decât pe cea fizică. Probabil că ești și o fire romantică. Și deopotrivă, același lucru este valabil și pentru persoana ta specială, desigur!

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel