Ce spune Rică Răducanu despre Bianca Drăgușanu. Nimeni nu se aștepta la asta: "Le cunosc pe toate fetele astea"

Data publicării:
Rică Răducanu, sursa DC NEWS
Descriere foto: Rică Răducanu, sursa DC NEWS

Rică Răducanu a surprins pe toată lumea după ce și-a exprimat părerea sinceră despre Bianca Drăgușanu.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Rică Răducanu este extrem de asumat și sincer. Recent, acesta a fost provocat să își spună părerea despre câteva vedete din România. Totodată, Rică Răducanu a făcut și un top al celor mai frumoase femei din țara noastră. Pe primul loc, fostul fotbalist a pus-o pe Daniela Crudu, despre care a avut doar cuvinte de laudă.

„Le cunosc pe toate fetele astea frumoase, dar pe primul loc aș clasa-o pe Daniela Crudu, pe Cruduța noastră, fată din popor, micuță și fâșneață. Mie mi-au plăcut dintotdeauna femeile mai micuțe de statură, păpușele, și nevastă-mea e tot așa, cu alea înalte nu prea mă înțeleg, deși eu am peste 1,90 m”, a zis Rică Răducanu pentru impact.ro

 

Pe locul doi, Rică Răducanu a menționat-o pe Loredana Chivu, despre care consideră că este foarte talentată laq dans, dar și foarte sexy.

„Loredana este frumușică, îi dau argintul, îmi place că dansează frumos, este sexy, da, n-am ce zice”, a mai spus fostul fotbalist.

 

Locul trei a fost ocupat de către Bianca Drăgușanu. Rică Răducanu se pare că nu a avut prea multe cuvinte de laudă la adresa blondinei. Acesta consideră că vedeta este mult prea vulgară, dar și foarte înaltă. Totodată, marele sportiv a subliniat faptul că nu îi place faptul că a exagerat cu operațiile estetice.

 

„Bianca este prea vulgară pentru gusturile mele, nu este pe placul meu, este și foarte înaltă. Mie îmi place femeia așa cum a lăsat-o Dumnezeu pe pământ, îmi place originalul, nu așa, operate. Păi, ce fac, iau și eu o țâță în gură și simt gust de silicon? Nu, nu! Oricum, s-au dus acele vremuri, acum doar admir, de la distanță, cui îi mai arde de femei?”, a mai spus Rică Răducanu pentru sursa citată anterior.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel